opel je napisao/la:Kagawa pored Castra ne zaslužuje da bude starter, jer nije u stanju odgirati dvije utakmice u nizu kako treba i što se mene tiče i njega i Šahina bih se riješio za sva vremena, da ne zauzimaju mjesto juniorima koji obećavaju kao što su Weigl i Ginter.
Ne bih se bas slozio u vezi Kagawe i Sahina, japanac ima to nesto u sebi tu lucidnost , zna podvaliti loptu jest da nije u najboljoj formi ali neka ga.
Sto se tice turcina Sahin-a , bio je u dobroj formi prije povrede, koja ga je odvukla sa terena evo skoro godinu dana.
Misljenja sam da ce on biti opet onaj stari , cim uhvati formu tako bilo bi pozeljno da i on ostane.
Sto se tice cistke izlazna vrata pokazati Weidi-u L,eitner-u..Hofmann-u. .. Ramosu..Suboticu..Benderu !!
Znaci to je tih 6.koji trebaju da odu, i moze se skupiti fina guta love do jedno 40.milki ..namiriti jos jedno 25 -30 €..sto bi ukupno iznosilo 65-70 milki.
Za tu poprilicnu sumu se mogu dovesti dvije kvalitetne zvjerke..moj tip je Yarmolenko i drugi bi bio napadac jer ne moze Aubica. ..haubica sve sam