FCS-FCS je napisao/la:
Legendo svaka cast. Napokon da jedna vagina PRIZNA da ste igrali u NDH ligi. Ovo ide u k0py and paste pa kad sljedeca vagina nesto sere fino se izvuce i bum u glavusu....jos jednom car si sviju mi
Pa ovdje se prica vec mjesec dana o tome i svi tvoji to negiraju al jedino ti imas damu..joooojjj
Pa zato su vas htjeli ugasiti. Tako da se tvoji po ovom pitanju ne moraju vise javljati. Ti si nam sve reko i hvala ti !!
Sto se tice igraca FC nema da brines sve ce se platiti
1. ONI koga su htjeli ugasiti ugasili su i to po kratkom postupku, a oduzimanje igrača nije baš kratak postupak!
(to je znak da se tu radilo o nečem drugom a ne o odigravanju utakmica u ndh, jer znamo kako su završili klubovi koji su igrali ndh prvenstvo).
2. Reci mi zašto smo igrali samo prijateljske tekme, a recimo mogli smo se onda mirne duše i takmičiti u ndh prvenstvu?
3. Vidim da voliš da izmišljaš i da prepričavaš istoriju onako kako tebi odgovara, bez ijednog argumenta ili ti dokumenta iz te iste istorije! Zamoliću te da postaviš bilo šta što tebi ide u prilog!
4. Činjenica je da ste nastali dekretom a udbaši su naredili sedmorici naših igrača da MORAJU preći u fk torpedo i to nije napisano jučer već prije 50 godina! Nikad niko ni prije ni posle ovog rata iz svih predsjedništva i uprava sarajeva to nije demantovao, i ti si se sad našao da nam pričaš priče! To možeš po mahali palamuditi, nekoj maloj djeci, mada nisam siguran da i kod njih pali ta priča...Ponavljam da je istina samo jedna i jedina!
5. Narednih 1 000 000 godina MI ćemo pisati svoju Historiju (dobru i lošu) a vi svoju nikad nećete imati jer istina najviše boli! To nećeš promjeniti ni ti ni bilo koji pitar koji dođe posle tebe!
6. Još ostaje pitanje ko je bolji, pa da i to riješimo: Najvažnija utakmica u istoriji ova dva kluba Igrala se 98god. JEDINA utakmica u ISTORIJI između ova dva kluba za ŠAMPIONA DRŽAVE i to NA STADIONU na kojem ste vi DOMAĆINI i naravno POBJEDILI smo vas ZASLUŽENO! Znam da vas ovaj poraz boli I NEK BOLI a boljeće još dugo dugo...Laku noć!
7. KRAJ PRIČE!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"