FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

suntu jeu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la suntu jeu » 21 apr 2010, 19:09

Jok,trebam napisati : Žeeeeeljo šaaaaaaaampioooon..Luuuuudilooooo. Neeema nam ravnih!!!!!!!!

Valjda ću ti tako biti drag.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 19:10

Željo je danas po meni pokazao zasto je 1 na tabeli,predobro igrate,al bilo je grubih startova,al jbg sta se moze,sve najbolje u nastavku sezone da osvojite titulu,jer je fakat zasluzujete,po meni dugo bolju tekmu nisam gledao na Tusnju.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

MirnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la MirnesTM87 » 21 apr 2010, 19:10

Ovo je matica debila al bas :|

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 apr 2010, 19:12

Cini mi se da sam bio jedan od rijetkih na svim forumima koji se "bojao" utakmice u Tuzli i koji nije ocekivao ni boda. Dokazalo se da sam se opravdao nadao osvajanju nula bodova.
Sta je tu je, idemo dalje, utrka se nastavlja ali od ovog kola, cini mi se, samo sa Borcem.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 apr 2010, 19:13

ne ispunise mi rodjendansku zelju al jbg-a. zato ce valjda u subotu da nadoknade.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 apr 2010, 19:14

Kraci zastoj na stanici u Tuzli ali nista strasno.

slika

Sljedeca stanica je stadion Grbavica! Subota, 24.04. u 19:30!
AMAR OSIM

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 apr 2010, 19:17

Stole iz Bora je napisao/la:Cini mi se da sam bio jedan od rijetkih na svim forumima koji se "bojao" utakmice u Tuzli i koji nije ocekivao ni boda. Dokazalo se da sam se opravdao nadao osvajanju nula bodova.
Sta je tu je, idemo dalje, utrka se nastavlja ali od ovog kola, cini mi se, samo sa Borcem.

Šta sam ja rekao? Imamo gori raspored od Borca i kada vidim djecu kako pišu ovdje : ''Šampioni,nema ravnih i ostale gluposti'' dođe mi da pojedem tastaturu. Bit će zajebano,mnogo zajebano i ja vidim da je Borac u prednosti.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 apr 2010, 19:17

Skim igramo iducu.**** ovo kad naviknes na pobjede odjednom te poraz sjebe pravo.Nemojte vise molim vas ufati ce me hercika.Stari sam ja mudonja.Odlucujuca tekma je sa Velezom.Tu nesmijemo izgubit.

MirnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la MirnesTM87 » 21 apr 2010, 19:20

Dace go rudar kunem se rahmetom :)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 21 apr 2010, 19:23

Za mene utakmica protiv Veleža i Njanjajeva ce odluciti hocemo li mi biti prvi ili ipak Banjalučani. Ja vjerujem Amaru i na nama je samo da navijamo za tog Želju, a ne ko neki moroni pljuju po klubu zbog JEDNOG poraza u cijeloj polu-sezoni.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 21 apr 2010, 19:23

suntu jeu je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Mislim da ovaj poraz nece imati nekog veceg utijecaja za osvajanje titule, idemo dalje.
Meni i dalje nije jasno odakle ovolika sigurnost da ćemo osvojiti titlulu? Prije bih rekao da će je osvojiti Borac.
Pirke_TM87 je napisao/la: Ma ne mora znaciti :D Ko garantuje da necemo i Velezu i Leotaru uzeti bod-ove, a isto tako ko garantuje da ce Borac slaviti sve na domacem terenu, kao i mogucnost da oni nekome otkinu bod sa strane :) Bitka se nastavlja do samog kraja tako da ce ovo biti tezak ali ako BOG da nas uspjesan put ka onome cemu svi tezimo... TITULA :)

Ko nam garantuje da Široki ili Sarajevo neće naredati sve pobjede i tako osvojiti titulu?
Covjece ne jedni ****...ako si ti pesimista, ne znaci da smo svi mi, ne navija se tako, to isto treba da krenes u rat i kazes ja cu poginuti ko mi garantuje da necu, to moze samo ckapi, naravno da cemo uzeti titulu, uz Boziju pomoc aBd, jer Jug je nasa sve strana po islamu odabrana <3 :D
mB!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 21 apr 2010, 19:24

suntu jeu je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Cini mi se da sam bio jedan od rijetkih na svim forumima koji se "bojao" utakmice u Tuzli i koji nije ocekivao ni boda. Dokazalo se da sam se opravdao nadao osvajanju nula bodova.

Šta sam ja rekao? Imamo gori raspored od Borca i kada vidim djecu kako pišu ovdje : ''Šampioni,nema ravnih i ostale gluposti'' dođe mi da pojedem tastaturu. Bit će zajebano,mnogo zajebano i ja vidim da je Borac u prednosti.
I ja sam se bojao, al da smo malo prisebniji bili mogli smo bod uzet, ne zaboravi da i borac ide njima i da ne moze dobiti, tako da nam fale 4 boda sa strane da osvojimo

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 apr 2010, 19:24

10 apr 2010, 18:43
Stole iz Bora je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:Borac prvih 8 kola 7 pobjeda 1 nerjeseno..prekida niz kod Rudara (gubi 1:0)
Zeljo isti takav niz da li je Rudar koban za oba tima :mrgreen:
koja koincidencija :D
Ma jok, mi smo u nizu od 5 pobjeda i 1 nerjesene (od pocetka drugog djela) pa se prekid identicnog niza moze desiti tek na sljedecem gostovanju u Tuzli ... ;)
Rekoh ja lijepo da je prekid niza u Tuzli .. ;)
AMAR OSIM

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 apr 2010, 19:26

Nema veze momci idemo dalje vala ni prvi ni zadnji poraz nema razloga za brigu ajmo da se dignem jos nam bod treba sa gostovanja

IZ PORAZA IZLAZIMO JACI

to je dokazano poslje sarajeva
svoj ti pos'o !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 apr 2010, 19:27

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Za mene utakmica protiv Veleža i Njanjajeva ce odluciti hocemo li mi biti prvi ili ipak Banjalučani. Ja vjerujem Amaru i na nama je samo da navijamo za tog Želju, a ne ko neki moroni pljuju po klubu zbog JEDNOG poraza u cijeloj polu-sezoni.
ma joj nije nam prva da izgubimo,sloboda odmarala igrace jbg igrali na rezultat...sve i da smo izgubili titulu nije bitno igramo odlicno grbavica svake sedmice ve ljepsa i punija...bit ce titula bitno je da se bore...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 apr 2010, 19:27

Stole iz Bora je napisao/la:Rekoh ja lijepo da je prekid niza u Tuzli .. ;)
Dobio si poruku...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

mirsoooTM87
Kontakt:

Post Postao/la mirsoooTM87 » 21 apr 2010, 19:28

Zna li neko mozda kad izlaze bar salovi ??[img][img][img][img][img][img][img][img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img]
Zadnja izmjena: mirsoooTM87, dana/u 21 apr 2010, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 apr 2010, 19:28

lisander je napisao/la:I ja sam se bojao, al da smo malo prisebniji bili mogli smo bod uzet, ne zaboravi da i borac ide njima i da ne moze dobiti, tako da nam fale 4 boda sa strane da osvojimo
Kako 4 boda? Sad imamo isti borj bodova i po tri utakmice kuci i na strani. Borac ide Slobodi, Velezu i Sarajevu a mi Velezu, Sarajevu i Leotaru. Borcu odgovara da i jedni i drugi dobijamo kuci a gubimo na strani a nama da cvaknemo samo jedan bod sa strane i kuci sve dobijemo a da Borac sve tri izgubi. Znaci u najboljem slucaju nama je potreban amo jedan bod sa strane.
AMAR OSIM

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 apr 2010, 19:29

Mukiol je napisao/la: Covjece ne jedni ****...ako si ti pesimista, ne znaci da smo svi mi, ne navija se tako, to isto treba da krenes u rat i kazes ja cu poginuti ko mi garantuje da necu, to moze samo ckapi, naravno da cemo uzeti titulu, uz Boziju pomoc aBd, jer Jug je nasa sve strana po islamu odabrana <3 :D
Ma nije mi jasno na osnovu čega ti zaključuješ da sam pesimista? Jedno je biti realan,a drugo je biti pesimista. Dosta klinaca je ovdje sisalo majčinu sisu kada smo izgubili titulu u ŠB. Nagledao sam se dosta sranja,pratio Želju na sve i jedno gostovanje od 1998 do neke 2004. Nemoj ba da budemo djeca i pišimo realne postove. Ako nemaš šta da napišeš osim : 'SVI ZAJEDNO DO TITULE 'i ostale stvari poput ovih,bolje je da ne pišeš nikako.

@ Stole

Mi smo izgubili jedan bod onim golom Kajkuta kako je rekao Amar.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 21 apr 2010, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 19:29

Ima li ste dobre sanse,Stanic sa 3 metra puca u Mujica,u 88 min.Popovic glavom pod precku,al Mujkic vadi je,dobro ste odigrali svaka cast.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Napaceni87, Quartararo, WeekendOffender i 67 gostiju.