bizonmukitmovac je napisao/la:A do tada ce to janje postati teleEnemy00 je napisao/la:Ma ako neko ima neku informaciju pa podijelite je sa svima. Ne znam odakle ova furka janje sada janje sutra itd.
Jedino janje ce biti kada se zavrsi tender za istok i krene izgradnja.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
plavi kit na ražnju od 150 metara 

Ima li ko kakvih slika lokomotive, kako bi to trebalo izgledati ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ne bitno je kada ce biti i hoce li ali smo pretvorili formu u cirkus...nigdje nisra konkretno...a svako drugi izbacuje janje janje jane.
Dokle smo sa clanskim, ima li sta novo u fan shopu. Jesu li se opametili pa napravili nesto novo da valja.
Dokle smo sa clanskim, ima li sta novo u fan shopu. Jesu li se opametili pa napravili nesto novo da valja.
Ma stavit cemo paprike na zaru samo da se slavi sta fino
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Moze i kukuruz
FK Željezničar
Haha bas sam istu pricu pricao sa bratom na vasoj utakmici protiv Radnika. Jedan dobar prijedlog za vas kad je vec sada imate obnovljenu, ubaciti paru/dim i dodati svirenu lokomotivi. Npr. nakon svakog vaseg gola da se taj zvuk pusti, kao da voz tek dolazi na stanicuomladina1921zeljina je napisao/la:Neki dan haveru govorim kako bi se trebala restaurirati, popraviti lokomotiva na istoku. Kad, na netu čitam da je počela obnova mašine.
Stvarno je bilo ružno zanemarivati je i ostavljati je da truhne svih ovih godina.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: FK Željezničar
To se i pravi tj. napravljeno je vec ja mislim ili je pri krajuMCMXLVI je napisao/la:Haha bas sam istu pricu pricao sa bratom na vasoj utakmici protiv Radnika. Jedan dobar prijedlog za vas kad je vec sada imate obnovljenu, ubaciti paru/dim i dodati svirenu lokomotivi. Npr. nakon svakog vaseg gola da se taj zvuk pusti, kao da voz tek dolazi na stanicuomladina1921zeljina je napisao/la:Neki dan haveru govorim kako bi se trebala restaurirati, popraviti lokomotiva na istoku. Kad, na netu čitam da je počela obnova mašine.
Stvarno je bilo ružno zanemarivati je i ostavljati je da truhne svih ovih godina.prvo sto bi vase protivnike uplasila a drugo sto bi vam jos mnogo vise znacila. Nevjerujem da to bas puno kosta. Halalite sto vam upadam na temu : )

@pitaru, mislim da je to vec u planu prijatelju, cak i odradjeno.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
http://www.sou.rce.ba/clanak/8289925242 ... !%E2%80%9Cceze je napisao/la:Ima li ko kakvih slika lokomotive, kako bi to trebalo izgledati ?
-
- Kontakt:
Pa neki dan je neko napisao poslije svakog gola sirena i sad on kao bilo bi dobro hehetm8782 je napisao/la:Vidis da zna nego malo zeza.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Nisam znao, ali ovo je zaista lijepo za vas!tm8782 je napisao/la:Vidis da zna nego malo zeza.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Imas na izvoru video sa momkom koji je odlucio da finansira i odradi to..ceze je napisao/la:Ima li ko kakvih slika lokomotive, kako bi to trebalo izgledati ?
Inace rjec je o velikom navijacu zelje i vlasniku licence lanaca hotela Marriott za BiH, pa mozda bi se kakav sponzorski ugovor mogao potpisati..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Da je bar umjeszo toga platio da se ocisti sjever ..bilo bi mozda bolje...al eto svaka mu cast i za ovo...IvanOsim je napisao/la:Imas na izvoru video sa momkom koji je odlucio da finansira i odradi to..ceze je napisao/la:Ima li ko kakvih slika lokomotive, kako bi to trebalo izgledati ?
Inace rjec je o velikom navijacu zelje i vlasniku licence lanaca hotela Marriott za BiH, pa mozda bi se kakav sponzorski ugovor mogao potpisati..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Svaka cast za ovo oko lokomotive. Ja kad god razmisljam o novoj Grbavici pomislim sta ce biti s lokomotivom. Volio bih da je sacuvamo po svaku cijenu. Ipak je to simbol i zastitni znak naseg kluba.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ovo je ono kad si **** od čovjeka, da ti čovjek prst ti hoćeš ruku cccdelinjo je napisao/la:Da je bar umjeszo toga platio da se ocisti sjever ..bilo bi mozda bolje...al eto svaka mu cast i za ovo...IvanOsim je napisao/la:Imas na izvoru video sa momkom koji je odlucio da finansira i odradi to.."ceze" je napisao/la:Ima li ko kakvih slika lokomotive, kako bi to trebalo izgledati ?
Svaka čast momku, a ti lagano Dax pod ruku i krpe i idi cisti niko ti ne brani on je uradio svoje sta je htjo

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ne treba on placati ciscenje sjevera, a ovo je platio za svoju dusu.. al ne bi ti bio ti kad ne bi naso koju manu moj aldinedelinjo je napisao/la:Da je bar umjeszo toga platio da se ocisti sjever ..bilo bi mozda bolje...al eto svaka mu cast i za ovo...IvanOsim je napisao/la:Imas na izvoru video sa momkom koji je odlucio da finansira i odradi to..ceze je napisao/la:Ima li ko kakvih slika lokomotive, kako bi to trebalo izgledati ?
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.