FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To nudili se, mi nismo htjeli, vode pije samo kod naivnih.
Ima 33 godine, ali ima i prekid kakav nema niko u ligi i kakav bi nama valjao ko hljeb! Odbili smo i Stevanovica, pa je pokazao da nije nikakvo pojacanje. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa jesu se nudili ili nisuEvander je napisao/la:To nudili se, mi nismo htjeli, vode pije samo kod naivnih.

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zeba je jedan od najboljih igraca lige, vjerovatno i najbolji. Godine ne igraju nikakvu ulogu u našoj ligi. Wagner ima 39 godina naprimjer.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 18 okt 2016, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato ne odbijamo Jednonogog!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U potpunosti se slažem. Zeba zna dati go za razliku od pucača na tribine !!!MortemHz je napisao/la:Zeba je jedan od najboljih igraca lige, vjerovatno i najbolji. Godine ne igraju nikakvu ulogu u našoj ligi. Wagner ima 39 godina naprimjer.
U novi boj ...

1:16 Ne zna ni kada smo igrali derby

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aktivnim članovima besplatan ulaz, Zapad i Sjever otvoreni na sutrašnjoj utakmici
Svi aktivni članovi, kao i vlasnici bijelih članskih kartica i sezonskih ulaznica imat će besplatan ulaz na stadion, a za ovu utakmicu, bit će otvoreni ulazi A5 na tribini “ZAPAD” i D2 na tribini “Sjever Vedran Puljić". Vlasnici sezonskih ulaznica za tribinu "Istok", svoju godišnju kartu moći će iskoristiti na prethodno navedenim tribinama.
Cijene ulaznica su sljedeće: Sjever - Vedran Puljić – 3 KM, Zapad – 7 KM. Svi naši navijači i simpatizeri, koji nisu aktivni članovi kluba ili nemaju sezonsku ulaznicu, svoju kartu za sutrašnju uktamicu Kupa mogu kupiti od danas u oba Bordo Fan Shop-a (ul Maršala Tita 38/b, Bezistan), a na dan utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.
Svi aktivni članovi, kao i vlasnici bijelih članskih kartica i sezonskih ulaznica imat će besplatan ulaz na stadion, a za ovu utakmicu, bit će otvoreni ulazi A5 na tribini “ZAPAD” i D2 na tribini “Sjever Vedran Puljić". Vlasnici sezonskih ulaznica za tribinu "Istok", svoju godišnju kartu moći će iskoristiti na prethodno navedenim tribinama.
Cijene ulaznica su sljedeće: Sjever - Vedran Puljić – 3 KM, Zapad – 7 KM. Svi naši navijači i simpatizeri, koji nisu aktivni članovi kluba ili nemaju sezonsku ulaznicu, svoju kartu za sutrašnju uktamicu Kupa mogu kupiti od danas u oba Bordo Fan Shop-a (ul Maršala Tita 38/b, Bezistan), a na dan utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.
Yebo ih zapad

- ElCartel11
- Kontakt:
Izgubi se Zijo ko crvenkapicapitic je napisao/la:![]()
![]()
1:16 Ne zna ni kada smo igrali derbyNedjelju, Subotu kad smo mi igrali Subotu, Nedjelju

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Luđak. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Place Kadusic od smijeha

-
- Kontakt:
Meni je Zijo bas zanimljiv opusten je i kaze prave stvari samo na svoj nacin i meni je to ok .
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I meni. Bas je rega lik.bordobijeli je napisao/la:Meni je Zijo bas zanimljiv opusten je i kaze prave stvari samo na svoj nacin i meni je to ok .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Lijepi strah. Pritisnuti zastitari koji su strazarili na Kosevu u noci kada je nestala zastava...sada su propjevali i ofirali kod koga je. Murija reagovala i zastava je vracena u klub i to ne ostecena
I to ti smetajoker90 je napisao/la:I oni opet covjeka salju konstantno pred kamere..

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Pact1921, roccosiffredi, TheTruth34 i 72 gosta.