FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cuj janjetinu ogaditi, ja bih samo onu kozu jeo na kile 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Vidite, ono sto je pozitivno jeste da je sad cijena fudbalera jako velika zbog nastupa u Evropi. Za koji mjesec ta ce cijena da opadne. Protiv prodaje sam u svakom slucaju pogotovo sad, jer smo uigrani i u formi. Da dovedes nekoga trebalo bi mu mjesec da se uklpi a to su bar 3 utakmice, mada imamo na mjestu Ace i lijepu zamjenu, Uzelac. Ukoliko ponuda bude za nas pogodna, ne ispod 400 000Eura, ja bi je prihvatio. Misljenja sam da imamo kvalitete da ostvarimo zacrtani cilj, ali pod moranjem je da se dovedu jos 2-3 igraca na postojeci kadar, radi konkurencije i sirine klupe. Nadam se da ce nasi uciniti pravi potez po pitanju svega ovoga.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Sta nam je zacrtani cilj ??
Prodat sve sto valja
Prodat sve sto valja
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
ti si lud covjek. kosoric i A reprezentacijasajo10 je napisao/la: Kosoric samo zbog svojih igara u Evropi je zasluzijo mjesto ako nista na sirem spisku a selekcije. Dok je jos igrao u u21 bio mi je toliko interesantan, cak sam mislio da ce davni dana postati a reprezentativac, zato sam i zadovoljan bio kad je potpisao za nas. Samo naprijed!

BBB je napisao/la:ti si lud covjek. kosoric i A reprezentacijasajo10 je napisao/la: Kosoric samo zbog svojih igara u Evropi je zasluzijo mjesto ako nista na sirem spisku a selekcije. Dok je jos igrao u u21 bio mi je toliko interesantan, cak sam mislio da ce davni dana postati a reprezentativac, zato sam i zadovoljan bio kad je potpisao za nas. Samo naprijed!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
trening danas u ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Edin Džeko bez obzira na učinak u Rome neće se vraćati u redove Građana, a Roma je dužna da na kraju sezone otkupi Džekin ugovor. Ovakav dogovor klubova napravljen je kako bi se izbjeglo plaćanje određenih finansijskih penala. Ipak razloga za zabrinutost u Zvorničkoj 27 nema, Edin Džeko još jednom će biti zlatna koka Željezničara.
cini mi se da neko rece 17:30 ,ali ako neko zna bolje nek kazeZZtop10 je napisao/la:trening danas u ?
DR.HOUSE je napisao/la:cini mi se da neko rece 17:30 ,ali ako neko zna bolje nek kazeZZtop10 je napisao/la:trening danas u ?

hvalatm8782 je napisao/la:DR.HOUSE je napisao/la:cini mi se da neko rece 17:30 ,ali ako neko zna bolje nek kazeZZtop10 je napisao/la:trening danas u ?

I onda kada više ne bude me ovdje
stoperi funkcionišu u paru. ovi su ljetos funkcionisali na evropskom nivou i bili možda i najjači dio ekipe. prodati jednog za neki iznos koji se može dobiti za igrača iz naše lige od 28 godina i jednu godinu ugovora bi bilo ludilo. a teško da bi neko dao i sto hiljada.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma kakva prodaja, nema ništa od toga. Znamo koliko smo se mučili sa stoperima i sad treba i to pokvariti. A nismo više u situaciji da moramo prodavati igrače za bilo kakve pare, bar ove sezone.
Jesam poželjela Grbavicu.
Valja dočekati. 
Jesam poželjela Grbavicu.

Ja sam dobio informaciju da je u 18:00tm8782 je napisao/la:DR.HOUSE je napisao/la:cini mi se da neko rece 17:30 ,ali ako neko zna bolje nek kazeZZtop10 je napisao/la:trening danas u ?
Jos kad bi u prvom timu bili Diatta i onaj brazilacpride_of_merseyside je napisao/la:Ma kakva prodaja, nema ništa od toga. Znamo koliko smo se mučili sa stoperima i sad treba i to pokvariti. A nismo više u situaciji da moramo prodavati igrače za bilo kakve pare, bar ove sezone.
Jesam poželjela Grbavicu.Valja dočekati.

Kome je ba 28 godinaChWilla je napisao/la:stoperi funkcionišu u paru. ovi su ljetos funkcionisali na evropskom nivou i bili možda i najjači dio ekipe. prodati jednog za neki iznos koji se može dobiti za igrača iz naše lige od 28 godina i jednu godinu ugovora bi bilo ludilo. a teško da bi neko dao i sto hiljada.

Edit : moja greska nesto mi je u glavi bilo da je Kosoric 90' godiste.. Ma ne treba ga sad pustiti nikako..
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 14 avg 2015, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
kosoriću.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
CARSON je napisao/la: Jos kad bi u prvom timu bili Diatta i onaj brazilac![]()
![]()

Ne zezaj.

A i što ne bi bili ako zasluže

vidjećemo al' brazilac bogami i umije i trči...
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma dobar brazilac Bgm. 

ja mislim da diatta zasluzuje da igra u prvom timu ne znam da li se slazes ?pride_of_merseyside je napisao/la:CARSON je napisao/la: Jos kad bi u prvom timu bili Diatta i onaj brazilac![]()
![]()
Ne zezaj.Gdje sam ja to rekla da oni trebaju biti u prvom timu?
A i što ne bi bili ako zasluže
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.