Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jok ja.CARSON je napisao/la:
ja mislim da diatta zasluzuje da igra u prvom timu ne znam da li se slazes ?
po prvi put imam takav osjecaj da cemo ih pobjediti nikad nisam bio veci optimista , ne smijem reci razguliti pile ce mi zamjerititerabajt je napisao/la:Izvinjavam se plavoj dami![]()
. Dobijamo u sirokom nema sumnje.
CARSON je napisao/la:po prvi put imam takav osjecaj da cemo ih pobjediti nikad nisam bio veci optimista , ne smijem reci razguliti pile ce mi zamjerititerabajt je napisao/la:Izvinjavam se plavoj dami![]()
. Dobijamo u sirokom nema sumnje.
![]()
![]()
Buraz skim su oni igrali i protiv koga ce igrati nas to uopste ne zanima ,gledam na **** vidim da je lokomotiva renovirana i u punom pogonu tako da naši šporstki prijatelji nemaju razloga za optimizam negodrina je napisao/la:A trebali bi ih dobit, jest da su i oni proslu kiksali a sledecu idu zrinji
Neka budu malo u krizi ova 2-3 kola
Pobjeda bi nam dosla samo tako, bas bi puno znacila
Nadam se da se plava lokomotiva dobro zahuktala, hervegovacku stanicu obic i pistat onda po doliniCARSON je napisao/la:Buraz skim su oni igrali i protiv koga ce igrati nas to uopste ne zanima ,gledam na **** vidim da je lokomotiva renovirana i u punom pogonu tako da naši šporstki prijatelji nemaju razloga za optimizam negodrina je napisao/la:A trebali bi ih dobit, jest da su i oni proslu kiksali a sledecu idu zrinji
Neka budu malo u krizi ova 2-3 kola
Pobjeda bi nam dosla samo tako, bas bi puno znacila![]()
Imaju li navijaci namjeru dolaziti na utakmice i podrzati zelju ili samo seru po forumima i traze nesto...teteac8684 je napisao/la:Imaju li nasi u planu dovoditi nove igrace ili??? Treba nam sirine, treba nam desni bek, lijevo krilo... Prekosutra ocekujem minimalno bod, hrabro, pametno i nema zime... Stokic ga daje, zagarantovano...ZZZEEELLLJJJOOOOOO
Izvini, ali ako je pitanje o necemu sto je vidljivo iz aviona preseravanje onda ok...I druze ja opucam 100 km da bi gledao svog Zelju svaku utakmicu, clanska, dres itd itd... Budi pozdravljenAlleenn je napisao/la:Imaju li navijaci namjeru dolaziti na utakmice i podrzati zelju ili samo seru po forumima i traze nesto...teteac8684 je napisao/la:Imaju li nasi u planu dovoditi nove igrace ili??? Treba nam sirine, treba nam desni bek, lijevo krilo... Prekosutra ocekujem minimalno bod, hrabro, pametno i nema zime... Stokic ga daje, zagarantovano...ZZZEEELLLJJJOOOOOO
Ne odnosi se samo na tebe nego na sve generalno koji seru... nego sam se samo navezao na tvoj post posto si napisao imaju li u planu dovoditi nekoga nisi prvi koji pise.teteac8684 je napisao/la:Izvini, ali ako je pitanje o necemu sto je vidljivo iz aviona preseravanje onda ok...I druze ja opucam 100 km da bi gledao svog Zelju svaku utakmicu, clanska, dres itd itd... Budi pozdravljenAlleenn je napisao/la:Imaju li navijaci namjeru dolaziti na utakmice i podrzati zelju ili samo seru po forumima i traze nesto...teteac8684 je napisao/la:Imaju li nasi u planu dovoditi nove igrace ili??? Treba nam sirine, treba nam desni bek, lijevo krilo... Prekosutra ocekujem minimalno bod, hrabro, pametno i nema zime... Stokic ga daje, zagarantovano...ZZZEEELLLJJJOOOOOO
I sam Odovic je rekao da nemamo sirine ni za PL, ali hajde nema veze...I slazem se, svakako, za podizanje plate mladim igracima...EmirTM87 je napisao/la:Golmani (3): Antolovic, Kjosevski, Ceman
Desni bekovi (2): Memija, Livaja
Lijevi bekovi (2): Mladenovic, Sehic
Stoperi (6): Kosoric, Bogdanovic, Uzelac, Hodzurda, Hadzovic, ALihodzic
Vezni (9): D.Sadikovic, E.Sadikovic, Blagojevic, Hadziahmetovic, Djelmic, Diatta, Zeric, Farias, Hiros
Napadaci (4): Stokic, Kokot, Beganovic, Turkovic
I gdje ti to tacno treba sirina?? Kostur ekipe imamo, prvih standardnih 11 vec odavno svi znamo a sto se tice ostalih zar nije bolje forsirati npr Zerica, Sehica, Hirosa a podici plate npr Amiru, Memiji, Dadi a ne bacati pare na dovodjenja nekih prosjecnih igraca sa strane. Ako smo krenuli pravim putem, daj da ne skrecemo s njega!
i ako cemo dovoditi igrace daj nam nekog mladog talentaEmirTM87 je napisao/la:Golmani (3): Antolovic, Kjosevski, Ceman
Desni bekovi (2): Memija, Livaja
Lijevi bekovi (2): Mladenovic, Sehic
Stoperi (6): Kosoric, Bogdanovic, Uzelac, Hodzurda, Hadzovic, ALihodzic
Vezni (9): D.Sadikovic, E.Sadikovic, Blagojevic, Hadziahmetovic, Djelmic, Diatta, Zeric, Farias, Hiros
Napadaci (4): Stokic, Kokot, Beganovic, Turkovic
I gdje ti to tacno treba sirina?? Kostur ekipe imamo, prvih standardnih 11 vec odavno svi znamo a sto se tice ostalih zar nije bolje forsirati npr Zerica, Sehica, Hirosa a podici plate npr Amiru, Memiji, Dadi a ne bacati pare na dovodjenja nekih prosjecnih igraca sa strane. Ako smo krenuli pravim putem, daj da ne skrecemo s njega!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.