Ja mislim da u Bayernu nemaju dovoljno hrabrosti da mladjima daju vise sanse, inace se slazem da je trebao ostati i biti u ozbiljnoj rotacija kao Musiala sto je bio. Pavlovic isto je ok da bude u rosteru, biti ce i za njega prostora, fali mu malo da bude vrhunski box to box. Nekako smo se olako odrekli ovih igraca sredine terena, gledam Grevena u Liv, odlicno se uklapa, cak je i neku normalniju facu navukao za razliku od one iritirajuci nezainteresovane iz Bayerna. Sabitzer je takodje meni solidan igrac spreman da pokriva ogroman dio terene. Nije ni svaka pozajmica dobra, izgube se nekad igraci, gledao sam Vidovica u Dinamu, kao da je frajer sa marsa pao.bavaracmujo je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:15
Ma opet bi mu se izmisljale pozicije od beka preko sredine pa i krilo kao i sto je bilo, a mislim da je pametnije nek igra i nek se razvija jer ove sezone ce i vidovic i ibrahimovic vise biti u drugom timu nego sto ce igrati a bolje bi bilo da su otisli negdje gdje ce igrati tako mislim i za malog pavlovica koji ce dobijati malo minuta pored ove trojke u vezi. Kimiha cemo gledati stalno po obicaju a tu je i palija jos lajmer tako da bi mozda vise napredovo da igra stalno nego kod nas pomalo a primjer je ovaj mali sto ode u mancester josua, bolje begdje igrat nego grijat klupu u velikom klubu pa ce nekad i procepit.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Posudba Wannera u Heidenheim ce biti pun pogodak. Schmidt je odlican trener, pogledajte sta je covjek izvukao iz ekipe koju su svi vidjeli u grcevitoj borbi za opstanak prije sezone.
Povecava se pritisak na Goretzku. Izgleda da protiv Grasshoppersa i Wolfsburga ponovo nece ni biti u kadru.
Povecava se pritisak na Goretzku. Izgleda da protiv Grasshoppersa i Wolfsburga ponovo nece ni biti u kadru.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Nekako je citav koncept Bayerna poremecen zadnjih godina, dosta transfera je nelogicno pa i taj sabicerov koji je sigurno dobar igrac al eto nije za ekipe.Dilah je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:54Ja mislim da u Bayernu nemaju dovoljno hrabrosti da mladjima daju vise sanse, inace se slazem da je trebao ostati i biti u ozbiljnoj rotacija kao Musiala sto je bio. Pavlovic isto je ok da bude u rosteru, biti ce i za njega prostora, fali mu malo da bude vrhunski box to box. Nekako smo se olako odrekli ovih igraca sredine terena, gledam Grevena u Liv, odlicno se uklapa, cak je i neku normalniju facu navukao za razliku od one iritirajuci nezainteresovane iz Bayerna. Sabitzer je takodje meni solidan igrac spreman da pokriva ogroman dio terene. Nije ni svaka pozajmica dobra, izgube se nekad igraci, gledao sam Vidovica u Dinamu, kao da je frajer sa marsa pao.bavaracmujo je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:15
Ma opet bi mu se izmisljale pozicije od beka preko sredine pa i krilo kao i sto je bilo, a mislim da je pametnije nek igra i nek se razvija jer ove sezone ce i vidovic i ibrahimovic vise biti u drugom timu nego sto ce igrati a bolje bi bilo da su otisli negdje gdje ce igrati tako mislim i za malog pavlovica koji ce dobijati malo minuta pored ove trojke u vezi. Kimiha cemo gledati stalno po obicaju a tu je i palija jos lajmer tako da bi mozda vise napredovo da igra stalno nego kod nas pomalo a primjer je ovaj mali sto ode u mancester josua, bolje begdje igrat nego grijat klupu u velikom klubu pa ce nekad i procepit.
Po meni je totalno pogubljeno zadnjih par sezona, prvo se krenulo sa dobrim transferima saneom maneom pa i delihtom a sad kao eto to nam ne odgovara velke plate pa tjeraj prodaji pa panicno kupuj zaragozu seju boja pa ih sad nekako tjeraj.
Previse turbulencija od uprave direktora postavljaj pa tjeraj pa opet trazi nove pa svasta nesto sto utice i na izbor igraca i iskreno zbog toga bi mogli i izgubit Musijalu kojem se jos ugovor ne spominje a decko igra za male pare na svjetskoj razini.
Upravo tako, ugovor mu ističe za 2 godine i sad je krajnje, ali baš krajnje vrijeme da se produži, za pare koje zaslužuje. Ionako je počeo nešto izvrdavat, bude vidio kako će se situacija razvijat i slične šeme.bavaracmujo je napisao/la: ↑19 avg 2024, 00:37bi mogli i izgubit Musijalu kojem se jos ugovor ne spominje a decko igra za male pare na svjetskoj razini.
-
- Kontakt:
Svaka čast za Goretzku, još da imaju muda isto uraditi sa Daviesom bilo bi super. To bi poslalo poruku ostalim starosjediocima. Neka se počelo i u Bayernu sa ovim. Nema od finoće ništa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Koliko je poznato nisu još ponudili Musiali novi ugovor iako su obećali odmah nakon EP a pretpostavljam da on neće tako lako ni prihvatiti pogotovo ako bude njihova podcjenjivačka ponuda, vjerojatno će čekati ljeto.
Novinari su ga nekoliko puta pitali za produljenje a on je odgovarao da mu je prioritet osobni razvoj, da napreduje, ima dobro okruženje... i da o ugovoru ne razmišlja. Mali vrda sto na sat, trebate mu odmah tutnut novi ugovor, još danas, jer sutra bi moglo bit kasno.
Pa normalno da oteže kad su ga godinama podcjenjivali i žmarali na njemu kao i na Daviesu (bitno da su punili džepove mrcinama koji se sad vuku po terenu i ne pomišljaju na odlazak,) zna on to dobro i zato se može vidjeti kako je frustriran na terenu i petlja nepotrebno, nije on glup, klub propada a njemu se izgleda ide dalje.
-
- Kontakt:
Nemoj hljeba ti stavljati Daviesa i Musialu u isti koš. Davies ima odličnu platu za partije koje pruža, ili je pružao. A stalno potencira odlazak. Musiala ima manju platu nego što zaslužuje.
Točno međutim dok se kod Daviesa donekle ispravnim pokazalo ne davanje novog podebljanog ugovora (na kraju je on zabio protiv Reala u nikakvoj formi,) ali nije bar prodaja na vrijeme kod Musiale tog opravdanja nema.
Uglavnom sami su rekli da štede na njima.
-
- Kontakt:
Davies je odigrao očajnu sezonu, bio je užasan. Taj jedan gol na kraju nije ništa promijenio. I ova sadašnja plata mu je puno za partije koje pruža. Nude mu 13 miliona fiksno, šta hoće. Prodaja ili tribine su se morale desiti u njegovom slučaju. Ako možeš slati Goretzku koji ima veću platu od Daviesa na tribine, možeš i Daviesa. Pa nek onda čeka godinu sa rezervama i u nikakvoj formi prelazak u Real. Ako su bili glupi sa Neuerom i Mullerom, ne moraju biti i glupi sa Daviesom. Musialu bi morali produžiti što prije, ali ni ne očekujem od ljudskih varijanti ChatGPT-a Heinera i Dreesena da budu kreativni. Ili mogu slušati onog idiota Matthausa pa ići na Mia San Mia pristup, porodični. Ono ako mu dam 20 miliona, bit će on dobar. Hoće, al u qrcu. Čisti dokaz Goretzka, Gnabry, Sane itd. Mislim da ih ni u Saudijskoj Arabiji ne bi tretirali kako su ih tretirali u Bayernu.Bayo je napisao/la:Točno međutim dok se kod Daviesa donekle ispravnim pokazalo ne davanje novog podebljanog ugovora (na kraju je on zabio protiv Reala u nikakvoj formi,) ali nije bar prodaja na vrijeme kod Musiale tog opravdanja nema.
Btw sviđa mi se kako Kompany hendla novinare. Kada krenu pitati o igračima i pokušavaju stvarati dramu, on to odmah presiječe. Kao što su htjeli uraditi sa Goretzkom. Ne laprda previše, kao što su znali pojedini treneri u prošlosti i ne nasjeda na baitanje. Uglavnom kaže, to nije vaša stvar, to ćemo rješavati interno. Tako i treba.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Oni i nemogu u istu recenicu nikako, kanadjanin je toliko propo da je na nivou stanisica a trazi neke ozbiljne pare, jednostavno rijesiti ga ko i gorecku i svima dobro.Bundesliga je napisao/la: ↑19 avg 2024, 12:40Nemoj hljeba ti stavljati Daviesa i Musialu u isti koš. Davies ima odličnu platu za partije koje pruža, ili je pružao. A stalno potencira odlazak. Musiala ima manju platu nego što zaslužuje.
Musijala odavno zasluzuje vece pare nebitno sto su ovi mrljavi dobro placeni, on vec par godina igra top i to treba nagradit i dat mu realnu cifru jer ce decko otic i to spravom.
Moje misljenje je da je uprava totalno pogubljena i da nema neku viziju za buducnost, nadam se da grijesim al vidjet cemo kroz par godina jel smo napredovali il idemo u rikverc.
Slicna stvar je i ovo sa kompanijem, neki experiment koji po meni zavrsava u nekoj katastrofi jer on nije kalibar za ovu ekipu, jeste podoban al nije sposoban opet kazem volio bi da grijesim al vidjet cemo do nove godine kako ce se provest na klupi.
Davies je prvi trebao biti na tribini međutim nema se muda to napraviti jer se naivno nadaju da će još uvijek nešto izvući za njega, ali to ne mijenja da najosporivaniji igrači poput Comana ili Daviesa uspiju u najvažnijim utakmicama zabiti ili odigrati super dok npr. napadači kao onaj prošli ili ovaj od 100 milja sadašnji kiksaju, to vrijedi i za druga krila i vezu itd.
Evo kahn se brani oko preplacenih plata, kaze ispod umsatza bilo, nije do njega
Rekli Leonu da ne racunaju na njega, ovaj rekao da ga briga boli, ostaje u ekipi.
Naravno da ce ostati, 20 mil godisnje
Maestro Hasan.

Rekli Leonu da ne racunaju na njega, ovaj rekao da ga briga boli, ostaje u ekipi.
Naravno da ce ostati, 20 mil godisnje

Maestro Hasan.
Nek ostane. Ko ga ****, kad provede cijelu sezonu na tribinama radice kao komunalac u rodnom Bochumu.
Kahn govori da on i Hasan nisu mogli samostalno donositi odluke o visini plate nego u dogovoru sa upravnim odborom što je naravno tačno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To valjda svako zna, nego pojedini oštre kuurac na "ljubimcima".
Neutral, ebo ti Hasan halaku hatidžu u rašlje.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Zahvalite idiotskim izjavama Ulija na ostanku GoretzkeGoretzka is relying on Uli Hoeneß' recent statement ("In life, everyone gets a second chance. That applies to him at Bayern as well") to get a new chance at Bayern @Plettigoal

Tatu Ulija su pregazile godine, to ja govorim odavno.
Daviesa fino spustio na zemlju da nece dobiti ni centa vise ali zato je LGBTQ specijalista Goretzka zasluzio 17. sansu
Daviesa fino spustio na zemlju da nece dobiti ni centa vise ali zato je LGBTQ specijalista Goretzka zasluzio 17. sansu

https://www.sport.de/diashow/sl7917/die ... n/#slide=1;
Dio katastrofalnih odluka Hasana u paketu sa Kahnom
Dio katastrofalnih odluka Hasana u paketu sa Kahnom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.