Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
U sta bi od teme 

NIŠTA SE NE BRINITE BRAĆO,JA VJERUJEM DA ĆEMO MI NJIH SVE DOBITI AKO BOG DA
TO JEST PREVEST NA NAŠU STRANU,DAJTE MALO POZITIVE

Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 06 feb 2014, 17:02, ukupno mijenjano 2 puta.
- el-fighter
- Kontakt:
Udjem ovdje nakon dugo vremena i atmosfera tacno ko da smo propustili da se plasiramo na SP. Posrase Safeta, ne vidi se covjek od gov.ana 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Harmonika je seljacki instrument.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
da smo propustili plasman na SP, atmosfera bi bila puno veselija jer safet ne bi bio selektor.el-fighter je napisao/la:Udjem ovdje nakon dugo vremena i atmosfera tacno ko da smo propustili da se plasiramo na SP. Posrase Safeta, ne vidi se covjek od gov.ana
Ne znam za tebe, ali meni se puno više sviđa ova atmosfera u kojoj smo se plasirali na SP. Ko god da bude novi selektor, ovdje će se provesti kao i prethodnici, pa bio on Abdulah Ibraković ili Jose Mourinho.viKK je napisao/la:da smo propustili plasman na SP, atmosfera bi bila puno veselija jer safet ne bi bio selektor.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 06 feb 2014, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Veselija? Sarkazam? Reci da jest.viKK je napisao/la:da smo propustili plasman na SP, atmosfera bi bila puno veselija jer safet ne bi bio selektor.el-fighter je napisao/la:Udjem ovdje nakon dugo vremena i atmosfera tacno ko da smo propustili da se plasiramo na SP. Posrase Safeta, ne vidi se covjek od gov.ana
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Procitaj sta si napisao, pogledaj se u ogledalo. Uradi to vise puta, pokusaj skontati da si sam sebi problem. Ili cak bolest ...viKK je napisao/la:da smo propustili plasman na SP, atmosfera bi bila puno veselija jer safet ne bi bio selektor.el-fighter je napisao/la:Udjem ovdje nakon dugo vremena i atmosfera tacno ko da smo propustili da se plasiramo na SP. Posrase Safeta, ne vidi se covjek od gov.ana
Da, i ja se nadam da je sarkazam u pitanju. Jer ovo je potop od morala ..
Plasman na SP nam je uskratio onu našu dobro poznatu rutinu, traženje krivaca za loš nastup u baražu, opraštanje pojedinih igrača, čekanje žrijeba za naredne kvalifikacije, stvaranje novog tima, izbor novog selektora, optimistične prognoze tipa 'e sad se stvarno moramo plasirati'...BaDa12 je napisao/la:Veselija? Sarkazam? Reci da jest.
Kad pogledam iz nekog drugog ugla, mislim da bolje nismo ni zaslužili.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najgore je kad dođe do promjene, pa taman ona bila nabolje. Žao mi nas, žao mi trenutnog selektora, žao mi budućeg selektora. Baš nam ne ide...Virtu4l je napisao/la:Plasman na SP nam je uskratio onu našu dobro poznatu rutinu, traženje krivaca za loš nastup u baražu, opraštanje pojedinih igrača, čekanje žrijeba za naredne kvalifikacije, stvaranje novog tima, izbor novog selektora, optimistične prognoze tipa 'e sad se stvarno moramo plasirati'...BaDa12 je napisao/la:Veselija? Sarkazam? Reci da jest.
Kad pogledam iz nekog drugog ugla, mislim da bolje nismo ni zaslužili.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jeste li gledali onaj film kada Morgan Freeman nakon 40 godina izadje iz zatvora pa mu se tesko priviknuti na slobodu i ide mu se nazad u celiju?
Dugo je bio najbolji film svih vremena po IMDB, ne znam jeli još uvijek.calcio je napisao/la:Jeste li gledali onaj film kada Morgan Freeman nakon 40 godina izadje iz zatvora pa mu se tesko priviknuti na slobodu i ide mu se nazad u celiju?
Možda je upravo to na šta ciljaš problem naših dragih kolega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije los film, obrada pripovjetke Stephena Kinga.Virtu4l je napisao/la:Dugo je bio najbolji film svih vremena po IMDB, ne znam jeli još uvijek.calcio je napisao/la:Jeste li gledali onaj film kada Morgan Freeman nakon 40 godina izadje iz zatvora pa mu se tesko priviknuti na slobodu i ide mu se nazad u celiju?
Red (Morgan Freeman) je na kraju ipak uspio prebroditi krizu i prilagoditi se novim okolnostima.
Ali stari Brooks nije, objesio se nedugo nakon sto je izasao.
da, sarkazam se nažalost ne može vidjeti u pisanom obliku.. više sam aludirao na to da bi neki bili zadovoljni da safet nije selektor čak i po cijenu da se nismo plasirali na SP. iako mislim da je safet loš trener, taktičar i užasan po pitanju dovođenju novih igrača i odricanja nepotrebnih, nikada ne bih takvo nešto ni pomislio..BaDa12 je napisao/la:Veselija? Sarkazam? Reci da jest.viKK je napisao/la:da smo propustili plasman na SP, atmosfera bi bila puno veselija jer safet ne bi bio selektor.el-fighter je napisao/la:Udjem ovdje nakon dugo vremena i atmosfera tacno ko da smo propustili da se plasiramo na SP. Posrase Safeta, ne vidi se covjek od gov.ana
Kako to da niko od nasih glupih novinara neupita susica kako je moguce da protiv jedne argentine u prvoj postavi se nadze igrac turskog drugoligasa prije jednog hajrovica koji razvaljuje po svicarskoj ligi plus je na meti(tada) galate koja spada medzu 20 najjacih ekipa u evropi. Respektujem susica kao nekog ko je igracki simbol bh fudbala ali njegovi potezi I izvale po medijima su odron odrona. Zaista se dobije osjecaj da se on u parizu bavi necim drugim I da mu je repka samo part-time posao(20tak dana godisnje)
Cekajte kakve veze ovo ima sa SSPcalcio je napisao/la:Nije los film, obrada pripovjetke Stephena Kinga.Virtu4l je napisao/la:Dugo je bio najbolji film svih vremena po IMDB, ne znam jeli još uvijek.calcio je napisao/la:Jeste li gledali onaj film kada Morgan Freeman nakon 40 godina izadje iz zatvora pa mu se tesko priviknuti na slobodu i ide mu se nazad u celiju?
Red (Morgan Freeman) je na kraju ipak uspio prebroditi krizu i prilagoditi se novim okolnostima.
Ali stari Brooks nije, objesio se nedugo nakon sto je izasao.

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Kladim se da strucnjak nije ni cuo za Gudelja igraca .sa BH drz kao ni njegov strucni štab amatera.19risha88 je napisao/la:NIŠTA SE NE BRINITE BRAĆO,JA VJERUJEM DA ĆEMO MI NJIH SVE DOBITI AKO BOG DATO JEST PREVEST NA NAŠU STRANU,DAJTE MALO POZITIVE
![]()
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
@Mravi Zut,gdje ti vidis GuNdelja tu?ZutiMrav je napisao/la:Kladim se da strucnjak nije ni cuo za Gudelja igraca .sa BH drz kao ni njegov strucni štab amatera.19risha88 je napisao/la:NIŠTA SE NE BRINITE BRAĆO,JA VJERUJEM DA ĆEMO MI NJIH SVE DOBITI AKO BOG DATO JEST PREVEST NA NAŠU STRANU,DAJTE MALO POZITIVE
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Damir poklonio Safetu Sušiću reket sa Australian Opena."Sretan sam što sam dobio priliku upoznati selektora. Zadovoljstvo je moje što je on poželio da ima moj reket. Ovu ideju nisam mogao odbiti i sretan sam što smo sve uspješno realizirali. Hvala ekipi TV1 što su uspjeli sve ovo organizirati. Nadam se da neću razočarati ni selektora ni navijače BiH i očekujem da ću u skorijoj budućnosti i odigrati jedan gem protiv selektora“ istakao je Džumhur pred kojim je nastup na turniru u Italiji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.