Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Prije 3 mjeseca sam potpisao ugovor s HSom što se tiče full 3 paketa, zna li slučajno neko koliko se plaća ukoliko ga želim prekinuti?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nema buraz niko kao da je novaFaraon iz Visokog je napisao/la:sta ste se usutili![]()
Svi dobili virus Hpes6Faraon iz Visokog je napisao/la:sta ste se usutili![]()
Vecina foruma je zarazena
Svi igraju pes jbt ja sad malo odmaram na fejsu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
mozel mi neko reci ko je ispo u zmbt veceras?
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Osman jadan onDonnie Darko je napisao/la:mozel mi neko reci ko je ispo u zmbt veceras?
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Prekino sam sa curom !
and i fil guuuud ! 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Jel konacnoFaraon iz Visokog je napisao/la:Osman jadan onDonnie Darko je napisao/la:mozel mi neko reci ko je ispo u zmbt veceras?
Kako covjek ruzno pjeva ebote
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma kakav pesLBJ MVP je napisao/la:Svi igraju pes jbt ja sad malo odmaram na fejsu
zakon je fejs
Nope !Monkey je napisao/la:Tražiš dečka?Stivi_Dzi je napisao/la:Prekino sam sa curom !and i fil guuuud !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
To ona sto si pisao na chatu da imas randevu s njomStivi_Dzi je napisao/la:Nope !Monkey je napisao/la:Tražiš dečka?Stivi_Dzi je napisao/la:Prekino sam sa curom !and i fil guuuud !
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
evo monkey ti se nudiStivi_Dzi je napisao/la:Nope !Monkey je napisao/la:Tražiš dečka?Stivi_Dzi je napisao/la:Prekino sam sa curom !and i fil guuuud !
- legenda reala
- Kontakt:
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,gdje si ti
bravo za Minesotu i Oklahomu
jesi našo temu na kojoj nisi piso
bravo za Minesotu i Oklahomu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nije ta, te se i ne sjecam hahahahaTo ona sto si pisao na chatu da imas randevu s njom
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jel sam ti rekao za minesotu i oclahomulegenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,gdje si ti![]()
bravo za Minesotu i Oklahomu![]()
evo me smaram se
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
a jos njemu pocrnila bila slika dok je pjevo, poštedio narodLBJ MVP je napisao/la:Jel konacnoFaraon iz Visokog je napisao/la:Osman jadan onDonnie Darko je napisao/la:mozel mi neko reci ko je ispo u zmbt veceras?![]()
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- legenda reala
- Kontakt:
jesialfarouqaminu je napisao/la:jel sam ti rekao za minesotu i oclahomulegenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,gdje si ti![]()
bravo za Minesotu i Oklahomu![]()
evo me smaram se
ma nemoj se umoriti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vidio sam kad zove mene stara nema slike da joj namjestimFk_zeljo_1921 je napisao/la:a jos njemu pocrnila bila slika dok je pjevo, poštedio narodLBJ MVP je napisao/la:Jel konacnoFaraon iz Visokog je napisao/la: Osman jadan on![]()
JA odgledo Verenu i otišo kad zove mene stara nema slike da joj namjestim
Evo samo da napisem 900. post, posto nemam sta pametnije radit 
Inace? D:
Inace? D:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.