FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TNT
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TNT » 21 apr 2010, 19:29

Alipasino je napisao/la:Skim igramo iducu.**** ovo kad naviknes na pobjede odjednom te poraz sjebe pravo.Nemojte vise molim vas ufati ce me hercika.Stari sam ja mudonja.Odlucujuca tekma je sa Velezom.Tu nesmijemo izgubit.
Mislim da je Velez sa danasnjim izgubljenim bodovima izgubio i realne sanse za evropu ukoliko se pogleda raspored gostujuci utakmica.
Slazem se da ce titula zavisiti od te dvije utakmice a posebno ovi u Mostaru mada ima jos da se igra i nikad se nezna kad ko moze i kuci da kiksa.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 apr 2010, 19:32

TNT je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Skim igramo iducu.**** ovo kad naviknes na pobjede odjednom te poraz sjebe pravo.Nemojte vise molim vas ufati ce me hercika.Stari sam ja mudonja.Odlucujuca tekma je sa Velezom.Tu nesmijemo izgubit.

IDUCU IGRAMO SA MODRICOM na grbavici tu da upisemo rutinsku pobjedu i onda remi u mostrau za titiulu :D :D pusti ce rođeni

gdje su sad oni nijazovi fanovi
svoj ti pos'o !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 21 apr 2010, 19:32

Opet zakon velikih brojeva, prekinuta velika serija, ali najbitnije je sto sad slijedi nova...

Tesko je nama u gostima bez M.Beslije igrati, ko je pratio gostovanja zna o cemu pricam, a da ne spominjem koliko je falio Alen, ali nema veze Slobodi je ovo bilo za opstanak jer ce im uzeti 3 boda

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 21 apr 2010, 19:32

Stole iz Bora je napisao/la:
lisander je napisao/la:I ja sam se bojao, al da smo malo prisebniji bili mogli smo bod uzet, ne zaboravi da i borac ide njima i da ne moze dobiti, tako da nam fale 4 boda sa strane da osvojimo
Kako 4 boda? Sad imamo isti borj bodova i po tri utakmice kuci i na strani. Borac ide Slobodi, Velezu i Sarajevu a mi Velezu, Sarajevu i Leotaru. Borcu odgovara da i jedni i drugi dobijamo kuci a gubimo na strani a nama da cvaknemo samo jedan bod sa strane i kuci sve dobijemo a da Borac sve tri izgubi. Znaci u najboljem slucaju nama je potreban amo jedan bod sa strane.
mislio sam na 4 boda do Leotara, da ne strepimo zadnje kolo nego da se osiguramo

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 apr 2010, 19:33

nisam nista drugo ocekivao. vec unaprijed barem kod mene, upisan poraz. ;) idemo dalje. ZELJOOOOOOOOO

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 apr 2010, 19:33

lisander je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
lisander je napisao/la:I ja sam se bojao, al da smo malo prisebniji bili mogli smo bod uzet, ne zaboravi da i borac ide njima i da ne moze dobiti, tako da nam fale 4 boda sa strane da osvojimo
Kako 4 boda? Sad imamo isti borj bodova i po tri utakmice kuci i na strani. Borac ide Slobodi, Velezu i Sarajevu a mi Velezu, Sarajevu i Leotaru. Borcu odgovara da i jedni i drugi dobijamo kuci a gubimo na strani a nama da cvaknemo samo jedan bod sa strane i kuci sve dobijemo a da Borac sve tri izgubi. Znaci u najboljem slucaju nama je potreban amo jedan bod sa strane.
mislio sam na 4 boda do Leotara, da ne strepimo zadnje kolo nego da se osiguramo
To je nesto drugo. Samo je pitanje koliko je izvodljivo. Po meni su slabe sanse ali ko zna sta nam nosi ostatak prvenstva.
suntu jeu je napisao/la:@ Stole

Mi smo izgubili jedan bod onim golom Kajkuta kako je rekao Amar.
Pa napisao sam da moramo u najboljem slucaju po nas uzeti jedan bod sa strane a da Borac izgubi sve tri. To je taj bod, ne treba mi Amar nista govoriti .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 apr 2010, 19:35

lisander je napisao/la: mislio sam na 4 boda do Leotara, da ne strepimo zadnje kolo nego da se osiguramo
dovoljan je jedan ili 2 iz gostiju dva remija bi ila odlicnaa :D :D to bi osiguralo titulu remi u mostaru i remi na kosevo mi to mozemo kad moze i siroki
svoj ti pos'o !

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 21 apr 2010, 19:37

kako ljudi ne shvatate da deremo sarajevo na kosevu ;)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 apr 2010, 19:37

Ljepo je ovo da malo smirimo euforiju :D :D :D
svoj ti pos'o !

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 21 apr 2010, 19:38

MA PORAZ JE MORAO NEKAD DOCI,a protiv leotara sigurno odnosimo bodove,a borac ce isto sigurno fasovat od slobode koja ce vjerovatno izborit opstanak,igrali su grubo al jbg taktika i pobjedili...necu komentarisat utaknice protiv veleza jer ce i jedeni i drugi tesko do bodova,a protiv sarajva mi imamo vise sansi od borca........and bdv taman da malo odmorimo igrace protiv modrice,igrajul jos sa juniorima,gledajuci opcenito jos imamo dosta realne sanse za titulu....svi na grbavicuu u subotu...naprijed zeljo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 apr 2010, 19:39

Zašto je isključen Đurbuzović? :?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 apr 2010, 19:39

Znate sta je ovdje najveci problem.Sto ce ova ista Sloboda mozda popusit od Borca,jer tad im nece trebat ni zasta.Tu vidim najveci problem.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 apr 2010, 19:42

Šta je sa onom nagradnom igrom na SS.BA,da li su bila izvlačenja :?: ljoŽetov dres :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 apr 2010, 19:44

Alipasino je napisao/la:Znate sta je ovdje najveci problem.Sto ce ova ista Sloboda mozda popusit od Borca,jer tad im nece trebat ni zasta.Tu vidim najveci problem.
nevjerujemm ja se nadam da ovi nece moc izvuc boda s gostovanja jos da se okliznu kod kuce mou se pozdravit sa europom
ja sam sa ovim dosad postignutim veoma zadovoljan osigurana europa tu je i finale kupa pa sta hocete vise
prosli godina smo ovo mogli sam sanjat i nadat se budite zadovoljnim sto nam zeljo nije u go-vnima i sto se borimo za titulu i kup ali ipak imamo po meni vece sanse od borca i kosto sam vec piso MI TO MOZEMO !!! :D
svoj ti pos'o !

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 21 apr 2010, 19:44

uz onako sudjenje, dole ni barcelona ne moze uzet bodove......a o uslovi za navijanje da ne pricam...!!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 21 apr 2010, 19:46

Upravo sam sada dosao kuci u Gracanicu...ma nema sta,da smo kojim slucajem dali go oni bi opet poveli iz penala ili neceg drugog...

Ona sloboda koja igra neko nabijanje lopte jos nisam vidio nigdje,cak ni u nizim ligama,ono je stvarno odron,a za njihovu publiku nemam komentar,to su krkani i beteri da nema vecih u BiH,ljudi imaju kompleks od grada Sarajeva to je strasno :?

Meni je sve bilo jasno kada sam vidio kako Slobodini "sumnjivi" ljudi prijete sudijama na polovremenu a i tokom utakmice,znaci da je Lazo zabijo ona 2 gpla oni bi nama tri...

Manijaci su odradili svoje,svaka cast...

Od igraca izdvojio bih Lazu,Bekrica,Bajica i Sehica a ostali su se prepali da ne budu slomljeni a to se najvise vidjelo na Bucanu,Radovanovicu i Mesicu(najgori danas)...

Nema veze idemo dalje...Forza ZELJO ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

alipasha
Kontakt:

Post Postao/la alipasha » 21 apr 2010, 19:50

IDEMO DALJEEEEEE ZELJOOOOOOOOOOOOOO .....

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 21 apr 2010, 19:51

Po prilikama se može vidjeti da je utakmica bila izjednačena..Ako je sve bilo fer i korektno onda čestitam Slobodi na pobjedi.Nama je možda bolje da smo ovdje prekinuli niz nego negdje drugo gdje bi bilo bolnije.I protiv Modriče SVI U DOLINU !!!
Željo - My first love!!!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 21 apr 2010, 19:51

Grande je napisao/la:Upravo sam sada dosao kuci u Gracanicu...ma nema sta,da smo kojim slucajem dali go oni bi opet poveli iz penala ili neceg drugog...

Ona sloboda koja igra neko nabijanje lopte jos nisam vidio nigdje,cak ni u nizim ligama,ono je stvarno odron,a za njihovu publiku nemam komentar,to su krkani i beteri da nema vecih u BiH,ljudi imaju kompleks od grada Sarajeva to je strasno :?

Meni je sve bilo jasno kada sam vidio kako Slobodini "sumnjivi" ljudi prijete sudijama na polovremenu a i tokom utakmice,znaci da je Lazo zabijo ona 2 gpla oni bi nama tri...

Od igraca izdvojio bih Lazu,Bekrica,Bajica i Sehica a ostali su se prepali da ne budu slomljeni a to se najvise vidjelo na Bucanu,Radovanovicu i Mesicu(najgori danas)...

Suti ti selo nema te gdje vi ni igrat fudbala jedino na njivama ajde papaka razguli jade jedan.
--Pametnij popusta--

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 19:53

Grande je napisao/la:Upravo sam sada dosao kuci u Gracanicu...ma nema sta,da smo kojim slucajem dali go oni bi opet poveli iz penala ili neceg drugog...

sta ti pricas matereti,cuj nabijanje lopte,ti izgleda svaki 10 napad Slobode gledao,cuj sumnjivi ljudi,daj suti matereti,ne izvaljuj,sad ti je kriv neko 5 za poraz,cuj komplex grada Sarajeva daj suti majketi vise,kad ne znas pametno napisat onda suti.Ti nesto znas,da si navijac Zelje stao bi snjima,a ne sjedit sa navijacima Slobode,ccc veliki si ti navijac :lol: JA OPET CESTITAM ZELJI,DOBRO SU MOMCI IGRALI,ZELIM DA OSVOJITE LIGU,AL NA OVAKVA NJASRA POJEDINACA CU MORAT REAGOVAT.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 4 gosta.