FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pravi kapitalac
- feniksptica
- Kontakt:
Od koje godine je ko od vas rodjeni Sarajlija 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa ja ponosno kazem da dolazim iz drugog grada. To sto seljo proziva nekoga jer nije iz Sarajeva, a ni on sam nije govori da je karakteeno rang husrefa !
Samo dokazi pjanke

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ne ne daleko od toga, svi su nekad dosli sa porodicama tu.
Za mene je pravi Sarajlija onaj koji se ponasa normalno i postuje vrijednosti naseg glavnog grada.
Fakini i kriminalci i primitivci mogu zivjet ovdje 1000 godina nece nikad biti Sarajlije. Za mene.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Ma sve je to super, imam i ja par poznanika, polude kad se oglasavaju anonimnojurisicduska je napisao/la: ↑10 jul 2025, 20:53Znam momka duže vremena momak je ispravan samo malo nervozan. Ja ne podržavam nikom djeca da se psuju. Pa ni Mirvicu. Ali Lakoste je fkt gotivac vjeruj mi.pjankesarajevo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 20:48Prepo si me duska da podrzavas takve likovejurisicduska je napisao/la: ↑10 jul 2025, 20:21
Prenio šta je reko ne znam u čemu je problem. Nije to moje mišljenje. Nit ga branim. Treba **** negativno odstranit trajno hahahahaha

-
- Kontakt:
Ma boli ga Ko i sve nas sto nema titula. Godinama je agresivan. Ali ko hljeb momak.pjankesarajevo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 21:12Ma sve je to super, imam i ja par poznanika, polude kad se oglasavaju anonimnojurisicduska je napisao/la: ↑10 jul 2025, 20:53Znam momka duže vremena momak je ispravan samo malo nervozan. Ja ne podržavam nikom djeca da se psuju. Pa ni Mirvicu. Ali Lakoste je fkt gotivac vjeruj mi.![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Dobrodošao Stefane i sretno 
Jos Elezi i jedan kreativniji vezni i mjera.

Jos Elezi i jedan kreativniji vezni i mjera.
-
- Kontakt:
Znaci 14 dana pred tekmu su dosli. Ima se dosta vremena da se u igraju. Odlično za sda
-
- Kontakt:
Ja bih vise volio da nam se oporave Gojkovic i Djordjevic. Bubanju racunam da ce biti spreman.
Jer svaki naredni igrac neko mora ici. Previse nas je. Doduse ima ovaj B tim bolje da igraju Mustafic ili neko tamo pa ako se neko povrijedi prevezes ga ovamo odmah.
Zbog toga je B tim genijalna ideja. Povrede kartoni imas tamo spremne igrace koji igraju.
Kakav sastav sad ocekivati protiv Rumuna.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Okej je ovo mozda i nema vise potrebe za dovodjenjima ako eventualno ne ispadne neki Rog ili tako nesto,nije ni lose odradjen rok eto samo da je umjesto Turde dosao neko kvaliteta Gojkovica,jer u odbranu bez Goje stvarno ne vjerujem mozda u nasoj ligi,al u evropi tesko sa ovim stoperima da je dovesti do Craiove jednog tu pa makar i na posudbu
Nesto gledam sad i ekipe ostale Bogami po imenima svi downgradali bas bas pogotovo Borac a i Zrinja i Zeljo bezveze ekipe to se mora iskorisititi uz dobre igrace same mozemo osvojiti a eto imamo i trenera2g zaredom tu
Nesto gledam sad i ekipe ostale Bogami po imenima svi downgradali bas bas pogotovo Borac a i Zrinja i Zeljo bezveze ekipe to se mora iskorisititi uz dobre igrace same mozemo osvojiti a eto imamo i trenera2g zaredom tu
Daj ba , zahebite vise sa ovom geografizacijom necijeg porijekla, odakle je ko dosao, zasto je dosao, ko ga je doveo...
Isto ste djece u obdanistu...
Ovo je nasa Bosna i Hercegovina i ljudi se dijele na dobre, lose i pitare, sve ostalo je sekundarno...
DOBRO NAM DOSAO STEFANE, aBgda da u prvoj sezoni podignes titulu..
Ovo je nasa Bosna i Hercegovina i ljudi se dijele na dobre, lose i pitare, sve ostalo je sekundarno...
DOBRO NAM DOSAO STEFANE, aBgda da u prvoj sezoni podignes titulu..

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 10 jul 2025, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Borac deklasiran,gube 0:3
-
- Kontakt:
Iskreno volio bi samo da u ekipi imamo nekog "našeg lidera" tipa Rahmanovic. Kad je tesko da pogura ekipu.
Zrinjski ima Bilbiju i u tome je pokazuje jacinu.
Zrinjski ima Bilbiju i u tome je pokazuje jacinu.
-
- Kontakt:
Penal im sviran protiv njih, to im se nikad u ligi nije desilo. Ali hebo njih ovo je tema fks
-
- Kontakt:
A bgm moj Vanja, ovi ako ispadnu od konobara sada ide beskrupolozni napad na duplu. Ima da ofirno pokradu sve. Ustvari i ako ispadnu ili ne….Vanja8 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 21:40Daj ba , zahebite vise sa ovom geografizacijom necijeg porijekla, odakle je ko dosao, zasto je dosao, ko ga je doveo...
DOBRO NAM DOSAO STEFANE, aBgda da u prvoj sezoni podignes titulu..![]()
Ja se nadam do zadnjeg momenta, dabogda. Imamo finu ekipu sada, nadat se.
Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 10 jul 2025, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kvalitet neupitan, pitanje je samo koliko brzo će se uključiti u mašinu i mogu li pomoći već u prvoj utakmici.
Ovog Matonda ostaviti u Sarajevu
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, nedimmmm1337, senad82 i 58 gostiju.