Upravo tako i tako i treba igrati jače tekme. Nemamo mi kvalitet da napadamo i dominiramo nad jačim ekipama. Prošle godine nijednu nismo dobili u 6 utakmica i teško ćemo i ove. Naša šansa je jedino pametna igra sa puno taktike, naravno da se gine za svaku loptu i malo sreće. Nažalost, roster nam je najslabiji od ovih jačih ekipa.salle86 je napisao/la:nekako imam osjećaj da ovaj sad naš tim ne znam igrati kad mora napadatiFaraonTM je napisao/la:Vakat!Ajzea je napisao/la:E vakat je da ih mlatnemo..
nije to ništa loše da se razumijemo već jednostavno, a pokazalo se to u europi plus prošla polusezona odnosno njen drugi dio, da kad god mi treba da ubijamo protivnika koji igra bunker jedva to ide i nerijetko i prosipamo bodove
dok smo u sve ijednom jačem meču sa protivnikom koji je bar na papiru favorit odigrali dobro...na kontre
tako da i danas očekujem nešto slično, s nadom da će marijan+štoperi ispred njega bogdanović i kosorić biti na zadatku a gol moramo onda zabiti jer će biti prilike za to sigurno
Što se tiče (ne) dovođenja igrača to pa gotovo nije ništa novo. Mislim da većeg kluba, a da je teži na dovođenju igrača nema nadaleko. Ja više nemam pojma zašto je to tako, to već spada u domen tradicije. Ako naletimo na kakvog Džabinja, Džabareza i van Džabena možda nešto i bude.
Što se tiče Dogana to je bila ogromna greška. U poslu kojim se je bavio nema jačeg čovjeka u državi. Trebalo ga je imati u klubu pa taman ništa ne radio. Veliki je autoritet bio u tom miljeu u kojem se vrti masa nekih klubova i škola fudbala. U masi stvari njegova je bila zadnja, a dolazi iz Želje.
Večeras ako Bog da da nam bude sretno. Pametnom i požrtvovanom igrom možemo ostati neporaženi. Ako se umislimo da smo nešto bolji od njih i budemo glumili neke igrače primićemo dva komada ko s pjesmom.