FCS-FCS je napisao/la:malo je ovaj rez bolji od seljo-bosna 1- 12padobranac1978 je napisao/la:Sarajevo-Budva 1-5
e vidis li ti koliko si opterecen
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FCS-FCS je napisao/la:malo je ovaj rez bolji od seljo-bosna 1- 12padobranac1978 je napisao/la:Sarajevo-Budva 1-5
kad si ti cool i tvoji haveri, sta koje pm postavljate ovaj rezultatnick je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:malo je ovaj rez bolji od seljo-bosna 1- 12padobranac1978 je napisao/la:Sarajevo-Budva 1-5
e vidis li ti koliko si opterecen
e vidis li ti koliko si opterecen[/quote]
ma lik ne zna gdje udara, definitivnopadobranac1978 je napisao/la:na koje havere mislis?mozda na mene?
samo si ti pametan !!!nick je napisao/la:ma lik ne zna gdje udara, definitivnopadobranac1978 je napisao/la:na koje havere mislis?mozda na mene?
strasan text citam ga 5 put zaredommNiko je napisao/la:Stadion Koševo je najveći stadion u Bosni. Kako je izgrađen je za ZOI 1984 sa tartan stazom na njemu se održalo prvenstvo Balkana u atletici 1996. Koristi ga i reprezentacija Bosne i Hercegovine. Međutim, život stadionu daje jedino Fudbalski klub Sarajevo koji privlači hiljade navijača i njihovu beskrajnu odanost.
Čim smo stigli u Bosnu rečeno nam je da nam neće biti lako tokom meča, a ni poslije, sve zbog podrške koju pružaju navijači Sarajeva. Domaći navijači su nas upozorili da postoji samo jedan momenat kada će izraziti prijateljstvo prema nama. Taj kratki momenat se desio prije utakmice kada su nam pružili ruku i zaželjeli sreću. Njihova upozorenja su se ispostavila tačnim. Mala grupa navijača Cluj-a je uletila u okean, okean koji je prijetio da nas proguta virom pjesme Hordi Zla. Stadion se polako punio, bilo je to zatišje pred buru. Prvi zvižduk sudije je zapalio fitilj. “Svi k'o jedan” – bila je poruka navijača Sarajeva. I zaista jesu pjevali kao jedan, u skoro perfektnoj harmoniji, tribine su odzvanjale takvim intenzitetom da smo se naježili. Bilo je kao da pjevaju ratničke pjesme. Atmosfera je bila zastrašujuća tokom cijele utakmice. Navijači su bili strašno disciplinovani i tako stvarali perfektno organizovanu predstavu. Svi su pljeskali kao jedan, svaki red je skakao kao jedan, sve je to stvorilo specijalnu atmosferu sa kojom se ne može uporediti nijedan stadion u Evropi. U Bosni, oni žive fudbal, na terenu i tribinama oni troše svu svoju energiju, sve sa svrhom. Ta energija dolazi iz ratova koje su vodili stoljećima, to im je u krvi, to ih je napravilo jednom, ujedinjenom nacijom. Njihova patnja ih je spojila. Stvorila je nevjerovatan spektakl koji nas je oduševio. Iako rezultat nije išao u njihovu korist masa je i dalje bodrila svoj tim. Čuo se posljednji sudijin zvižduk, oni su i dalje pjevali.
Igrači Cluj-a moraju upiti ovaj duh, boriti se jedan za drugog, ujedinjeni kao tim. Moraju se boriti za klupske boje i za one koji ih bodre. Navijači Cluj-a, iako malobrojni, su žrtvovali sve, napuštajući domove i prateći svoj klub bilo gdje i bilo kad. Zaslužuju da ih se pozdravi časno, a ne površnim aplauzom sa sredine terena.
Uronjeni u more bordo-bijelih, osjećali smo se priviligovano, čak i razmaženo. Pružena nam je prilika da uradimo nešto više od sna savršene podrške Cluj-u. Vidjeli smo kako bi ona izgledala. Vidjeli smo fudbal na višem nivou, svjedočili onome što bi moglo biti. Važno je ono što smo naučili iz svega ovoga. Za sad, nastavićemo da sanjamo, znajući da vrijeme, i samo vrijeme, može donijeti sličan stav i kod nas, u Kluž.
Mislim da je vec bilo prica i inicijativa da se odigra prijateljska sa CZ. i jasno im je,tadasnjem rukovodstvu kluba,dato na znanje da CZ nije pozeljan protivnik za PRIJATELJSKU UTAKMICU.FCS-FCS je napisao/la:Braco PITARI i HZ
Rece mi jedan sportski komentator sinoc da postoje neke sanse da se odigra prijateljska tekma na AFH sa ex sampionom evrope i svijeta. Nista nije sigurno ali odmah poslije praznika pocinju pregovori-dogovori.Do sada su neke note i razmjenjene.
Obzirom na male troskove (mogu doci , odigrati i u istom danu se vratiti..jer je razdaljina 350 km) na AFH se moze u prvoj rep pauzi ocekivati C. ZVEZDA. Mislim da je prva rep pauza u martu ili aprilu !!!
Dragi UPSUPS je napisao/la:Na ovaj tekst treba dodati i izjavu Jusufa Konea koji je nakon utakmice izjavio da je igrao na najvecim stadionima Evrope ali da nigdje nije dozivio atmosferu kao na Kosevu. Nije da mi to nismo znali od ranije ali etolijepo je da se to jos jednom spomene. ako nista, dusmana radi
Kone igračinaUPS je napisao/la:Na ovaj tekst treba dodati i izjavu Jusufa Konea koji je nakon utakmice izjavio da je igrao na najvecim stadionima Evrope ali da nigdje nije dozivio atmosferu kao na Kosevu. Nije da mi to nismo znali od ranije ali etolijepo je da se to jos jednom spomene. ako nista, dusmana radi
jok Lazar je igracinaPopović Lazar je napisao/la:Kone igračinaUPS je napisao/la:Na ovaj tekst treba dodati i izjavu Jusufa Konea koji je nakon utakmice izjavio da je igrao na najvecim stadionima Evrope ali da nigdje nije dozivio atmosferu kao na Kosevu. Nije da mi to nismo znali od ranije ali etolijepo je da se to jos jednom spomene. ako nista, dusmana radi
ABDA ovo ce na hajr i dobro izaci..vidjecetehilmo je napisao/la:Počinje!!!!
Nek nam je Bog na pomoći, nadam se da u ovom gradu ima razumnih ljudi.....
ne znam jel igracina ali je igrao u londonu , rimu, minhenu,itd itd da ne nabrajam sve gdje nePopović Lazar je napisao/la:Kone igračinaUPS je napisao/la:Na ovaj tekst treba dodati i izjavu Jusufa Konea koji je nakon utakmice izjavio da je igrao na najvecim stadionima Evrope ali da nigdje nije dozivio atmosferu kao na Kosevu. Nije da mi to nismo znali od ranije ali etolijepo je da se to jos jednom spomene. ako nista, dusmana radi
FCS-FCS je napisao/la:jok Lazar je igracinaPopović Lazar je napisao/la:Kone igračinaUPS je napisao/la:Na ovaj tekst treba dodati i izjavu Jusufa Konea koji je nakon utakmice izjavio da je igrao na najvecim stadionima Evrope ali da nigdje nije dozivio atmosferu kao na Kosevu. Nije da mi to nismo znali od ranije ali etolijepo je da se to jos jednom spomene. ako nista, dusmana radi
kad uporedis gdje je taj Kone igro i gdje u 28 god Lazar jos uvijek igra...stanes pred ogledalo i places
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benjolos, bordobijeli, BungaBum, Imamkarbarum, Jadnimi, Kockoglavi, laznokrilo, miguelramos, OzmoodPinglewood, relativizam, ronaldo99, Vaya, Venom i 142 gosta.