pametno ovaj prethodni tekst je bio malo iz nagona nemas ti pravo nikog da vrjedas razumijes osvrni se oko sebe i pogledaj tuzlu pa onda nekom drugom pricajarmin90 je napisao/la: Suti ti selo nema te gdje vi ni igrat fudbala jedino na njivama ajde papaka razguli jade jedan.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 21 apr 2010, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Ako ne mozemo dobiti Leotara i Velez u gostima.. onda yebo titulu! Najvise nade polazem u Sarajevo koje bi trebalo da izgubi od nas, a pobijedi Borca 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Utakmica prava uspavanka, sto je vise odgovaralo Slobodinim igračima! Bilo je nekih jačih startova ali ništa toliko strašno (možda što su dali rani gol) Željo imao jalovu inicijativu, iz koje su se izrodile 3 velike prilike, jedna Stanić i dvije Lazar! Ostalo nije vrijedno spomene, valjanje konstantno, djeca ne donose lopte Željinim igračima, sto je (za nepovjerovati) iziritiralo i domaće navijače!
Sve u svemu, ovdje se nije ništa bolje ni očekivalo. Bit će bolje protiv Veleža i njanja.

Idemo dalje, dobiti Modricu, pa lagano planirati bod na Kosevu i Vrapcicima, ili protiv Leotara
Bit ce ZELJO opet sampion

Bit ce ZELJO opet sampion

Cuva Bog Zelju svog!
Hajde, čiko, molim te nam objasni kako to imamo gori raspored i kako je Borac u prednosti???suntu jeu je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Cini mi se da sam bio jedan od rijetkih na svim forumima koji se "bojao" utakmice u Tuzli i koji nije ocekivao ni boda. Dokazalo se da sam se opravdao nadao osvajanju nula bodova.
Sta je tu je, idemo dalje, utrka se nastavlja ali od ovog kola, cini mi se, samo sa Borcem.
Šta sam ja rekao? Imamo gori raspored od Borca i kada vidim djecu kako pišu ovdje : ''Šampioni,nema ravnih i ostale gluposti'' dođe mi da pojedem tastaturu. Bit će zajebano,mnogo zajebano i ja vidim da je Borac u prednosti.
Pa oni će zijaniti sva gostovanja, a mi ćemo 99% osvojiti MAKAR bod kod raspalog Sarajeva ili rasterećenog Leotara!
To je dovoljno za titulu. Borac sva 3 gostovanja ide na nož, a i nemaju tako širok izbor igrača i sigurno će se raspasti!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
STa to fali Tuzli za razliku od ostalih gradova,kad vec spominjes Tuzlu .Grbavica moj zivot je napisao/la:pametno ovaj prethodni tekst je bio malo iz nagona nemas ti pravo nikog da vrjedas razumijes osvrni se oko sebe i pogledaj tuzlu pa onda nekom drugom pricajarmin90 je napisao/la: Suti ti selo nema te gdje vi ni igrat fudbala jedino na njivama ajde papaka razguli jade jedan.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Zna li neko u koliko je veceras BHT Sport i hoce li biti uopste 
IDEMO DALJE
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA

IDEMO DALJE
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Citajuci pojedine nase navijace sta pisu prije tekme kontam u sebi znaju li oni koje Sloboda.Zaboravljaju da su ti navijaci gadjali nase igrace ciglama,a pojedini se ovdje uliziju tipa necete vi ispast ako izgubite,imate 2 kuci i slicno.Nikad nismo niti cemo bit dobro dosli u njihov cumez upamtite to.Hajmo posta hocete da nece pobjedit Borca.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
nista ali je tuzla ko sarajevo postala puna papaka i ja kad sam bio jezgra grada tu je pijaca i parking na blatu neznam jeli se sta promjenilobad_boy je napisao/la:STa to fali Tuzli za razliku od ostalih gradova,kad vec spominjes Tuzlu .Grbavica moj zivot je napisao/la:pametno ovaj prethodni tekst je bio malo iz nagona nemas ti pravo nikog da vrjedas razumijes osvrni se oko sebe i pogledaj tuzlu pa onda nekom drugom pricajarmin90 je napisao/la: Suti ti selo nema te gdje vi ni igrat fudbala jedino na njivama ajde papaka razguli jade jedan.

Aj mi iskreno reci kolko ljudo koje ti znas a da su iz tuzel ili zenice mrzi sarajevo bar 60% kao grad
svoj ti pos'o !
Željezničar je nakon deset kola poražen. Izabranici trenera Amara Osima pognutih su glava napustili stadion Tušanj u Tuzli, gdje je Sloboda bila bolja sa 1:0.
Šef stručnog štaba plavih sa Grbavice nakon meča nije bio pretjerano raspoložen.
"Sloboda je pobijedila sasvim zasluženo. Mi nismo odigrali dobro ni u jednom segmentu igre. Realizacija na ovom susretu nam je bila nikakva, a kad je to slučaj, teško se može očekivati pobjeda", rekao je Osim za SportSport.ba.
Željezničar je, nakon pobjede Borca nad Rudarom, ponovo bodovno poravnat na čelu Premijer lige sa banjalučkom ekipom.
sportsport.ba
Osim je rekao da su zasluženo pobijedili, i ja im čestitam. Biće večeras kondicioni kad se vrate u Dolinu.
Šef stručnog štaba plavih sa Grbavice nakon meča nije bio pretjerano raspoložen.
"Sloboda je pobijedila sasvim zasluženo. Mi nismo odigrali dobro ni u jednom segmentu igre. Realizacija na ovom susretu nam je bila nikakva, a kad je to slučaj, teško se može očekivati pobjeda", rekao je Osim za SportSport.ba.
Željezničar je, nakon pobjede Borca nad Rudarom, ponovo bodovno poravnat na čelu Premijer lige sa banjalučkom ekipom.
sportsport.ba
Osim je rekao da su zasluženo pobijedili, i ja im čestitam. Biće večeras kondicioni kad se vrate u Dolinu.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
A po tebi ovdje ne bi trebalo normalno pricati,sta fali ako neki momci kazu da ne bi voljeli da Sloboda ispadne,sto to tebi frajeru smeta,ti bi vise volio da se svadjamo,al srecom nismo svi kao tiAlipasino je napisao/la:Citajuci pojedine nase navijace sta pisu prije tekme kontam u sebi znaju li oni koje Sloboda.Zaboravljaju da su ti navijaci gadjali nase igrace ciglama,a pojedini se ovdje uliziju tipa necete vi ispast ako izgubite,imate 2 kuci i slicno.Nikad nismo niti cemo bit dobro dosli u njihov cumez upamtite to.Hajmo posta hocete da nece pobjedit Borca.

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
jao ja ne mogu vjerovati kako su zavidni navijaci sarajeva...danas dok smo bili u gradu,pojedinim je draze da Zeljo izgubi,nego da sarajevo pobjedi...ne mogu vjerovati koliko su samo ljubomorni i koliko nam zlo zele...aBd.u subotu pobjeda...VOLIM TE ZELJOOOO...
joj manite se seljacke price,sta fali izgubili pa sta,jbt sta vam je ba pa ima jos utakmica...sta fali ako ne uzmemo ni jednu titulu pa prosle godine smo 10 bili opusteno ljudi tek je prva sezone nove uprave i trenera
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Eto, Osim je rekao svoje. Njemu najviše vjerujem i nema smisla više spominjati ni grubosti, ni sudije kad mi nismo bili pravi. Ne znam samo čemu žaljenje za realizacijom ako smo stvorili samo te 3 prilike. Valjda su bile izrazite. Kakogod, zaslužili smo poraz i idemo dalje! Imamo veće šanse od Borca za oba trofeja!
Imamo više razloga za zadovoljstvo i od navijača Barcelone.
Imamo više razloga za zadovoljstvo i od navijača Barcelone.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
ono je zalosno,ali haj da se samo ja zalim pa bi rekao pojedinac krivo mu zbog poraza,naprotiv nije mi krivo jer nisam iskreno nista ni ocekivao jer dole ni barselona nebi dobila...ono je ANTI PROPAGANDA FUDBALA,ZALOSNO!!!A nasim momcima poruka glavu gore idemo dalje,sreca pa modrica sad dolazi mislim da ce malo utjecati na igrace prekid ove sjajne serije pa je zato bolje docekati slabiju ekipu..i dalje vjerujem u ove momke borac ce pasti
nista ali je tuzla ko sarajevo postala puna papaka i ja kad sam bio jezgra grada tu je pijaca i parking na blatu neznam jeli se sta promjeniloGrbavica moj zivot je napisao/la:
STa to fali Tuzli za razliku od ostalih gradova,kad vec spominjes Tuzlu .

Aj mi iskreno reci kolko ljudo koje ti znas a da su iz tuzel ili zenice mrzi sarajevo bar 60% kao grad[/quote]
Dodji nekad u Tz,pa ces vidjet da je normalan grad,kao sto 90% ne misli to,ne smeta nikom sto si ti iz Sarajeva,to se jedino probudi dan pre meca,taj naboj,al koliko je bilo raje iz Sa u Tz,normalno sve bilo,samo sto se ovo desi dan prije meca.Ja znam da ja ne mrzim Sarajevo,i znam dosta raje koja ne mrzi glavni grad,zato necu da se svadjam ovdje,evo i Osim je izjavio kako su odigrali,i dodje ovaj iz Gracanice nesto pametovat,totalno ulizivanje .
Osim se ne žali na uslove, ne treba onda ni niko drugi. Prvo i osnovno: "NISMO BILI DOBRI NI U JEDNOM SEGMENTU IGRE!"
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Jbg nismo iskoristili sanse,nemogu da vjerujem sta je Stana fulio s dva metra,a i onaj golman sta je Lazi odbranio...nema veze idemo dalje ja sam i dalje siguran da cemo je osvojiti,sad protiv Modrice opusteno i onda invazija u Vrapcice po bodove...
limvo te ljoze

1921-2011
Nije ni ova Modriča šala. Prošlo kolo pod Bijelim brijegom su odigrali prvo poluvrijeme bez golova, a sad lagodno klepili Slaviju. Mi cijelu sezonu teško pobjeđujemo, tako da će i protiv ovih trebati dati maksimum, pogotovo što su savršeno rasterećni i što bi remi bio senzacija stoljeća!
Al' se ovaj Borac mrcvari kući, a sve utakmice dobiše. Uzeće im Travnik sljedeće kolo bodove. Samo nek' Travničani odigraju k'o na Grbavici.
Al' se ovaj Borac mrcvari kući, a sve utakmice dobiše. Uzeće im Travnik sljedeće kolo bodove. Samo nek' Travničani odigraju k'o na Grbavici.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Bogme ovo vam je bilo najlakše gostovanje od preostalih a ne treba zaboraviti da vam u goste dolaze Laktaši sa Stepijem koji su ako se ne varam poslije Želje najbolji tim u ovoj polusezoni. Šta drugo reći nego: ćeraćemo se još!
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.