FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
bravo ogi!!! yebi mater draganu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Bravo komsije
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Aaaaaa 
Sad ako budemo igrali k'o što znamo ne mogu nam ništa.
Sad ako budemo igrali k'o što znamo ne mogu nam ništa.
Bravo za Vecu 
tooo željooo
Ogiii kunem se u tebe
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Bas cu im zamjeriti ako' ne potpisu s Ognjenom sa podebljanom platom. Najbolji igrac Zelje posljednjih 5 godina.
Kjosevski fantastičan.
A treba uzeti u obzir da teren ne može biti nezgodniji za golmane i da je ušao nespreman i nezagrijan.
Nisam upratio ko je onako nonšalantno čekao loptu i izgubio je prije nego je Široki krenuo u kontru kada je Antolović dobio crveni ?
Amater ko god da je.
A treba uzeti u obzir da teren ne može biti nezgodniji za golmane i da je ušao nespreman i nezagrijan.
Nisam upratio ko je onako nonšalantno čekao loptu i izgubio je prije nego je Široki krenuo u kontru kada je Antolović dobio crveni ?
Amater ko god da je.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Da li je regularan ovaj crveni Antolovica ?
Tek sam se sad ukljucio.
Tek sam se sad ukljucio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ja mislim da jesteElegant je napisao/la:Da li je regularan ovaj crveni Antolovica ?
Tek sam se sad ukljucio.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja sam malo prereagovao na crveni, ali i dalje stojim da nije zasluzen, i ovo je cista kompenzacija za kosevo...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- invincible1921
- Kontakt:
Ama brate kako nije....zaobiso ga lik rutinski, i antolovic mahalski rukom zaustavio loptu mislio nece vidjet sudijajovanmaksimovic je napisao/la:ja sam malo prereagovao na crveni, ali i dalje stojim da nije zasluzen, i ovo je cista kompenzacija za kosevo...
=\_1921_/=
- themaniaks
- Kontakt:
Djelmic,Kjoesvski

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
gramparada
- Kontakt:
ma normala,nije se ni Antolović bunio sekundeinvincible1921 je napisao/la:Ama brate kako nije....zaobiso ga lik rutinski, i antolovic mahalski rukom zaustavio loptu mislio nece vidjet sudijajovanmaksimovic je napisao/la:ja sam malo prereagovao na crveni, ali i dalje stojim da nije zasluzen, i ovo je cista kompenzacija za kosevo...
Kakav crveni
Igrac namjerno napuco u ruku Marijana .
Sudija ovaj skakic nas stalno zakine
Igrac namjerno napuco u ruku Marijana .
Sudija ovaj skakic nas stalno zakine
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
E jebote grob kad skontas Kjosevski doso samnom trenirat u zelji prije nekih 7,8 godina glaj njega glaj mene hahahahah
Odlicno odigrano od strane nasih momaka...
Crveni ne bih komentarisao nisam najbolje vidio na streamu, sve u svemu ja prezadovoljan nadam se da cemo izdrzati u drugom poluvremenu i doci do veoma vaznih bodova.
Crveni ne bih komentarisao nisam najbolje vidio na streamu, sve u svemu ja prezadovoljan nadam se da cemo izdrzati u drugom poluvremenu i doci do veoma vaznih bodova.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- katzenbrummen
- Kontakt:
Odovic potpuno pogodio izmjenom Stokica za Kjosevskog. Imamo dovoljno spretnih igraca u sredini da zabijemo gol, napadac nam ne treba. A samim tim, defanzivno govoreci, ostali smo netaknuti. Napadac ionako ne utice puno na defanzivu. Samo hrabro u drugom, rezultat nece izostati.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Demonstracija sile majke mi, s igracem vise nam ne mogu akciju napraviti. Sve sto su imali bili su sutevi van 16m i to nista opasno.
Sto se tice crvenog ja nisam dobro vidio jel bila ruka a siguran sam da ni sudija nije vidio nista, lik nije svirao nista pustio igru dok se oni nisu okupili oko njega i poceli buniti, tad odjednom izvadi crveni..cccc
Sto se tice crvenog ja nisam dobro vidio jel bila ruka a siguran sam da ni sudija nije vidio nista, lik nije svirao nista pustio igru dok se oni nisu okupili oko njega i poceli buniti, tad odjednom izvadi crveni..cccc
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Crveni je i trebao biti, igranje rukom izvan 16, njihova stopostotna šansa, to je to.
Ali sve zajedno ovo je super. Iskoristili smo jedinu šansu koju smo imali, i to bez puno truda, iz njihove greške, odlično se snašli i Kokot i Đelmić. Nazad djelujemo sigurno. Kjosevski odličan.
Ali sve zajedno ovo je super. Iskoristili smo jedinu šansu koju smo imali, i to bez puno truda, iz njihove greške, odlično se snašli i Kokot i Đelmić. Nazad djelujemo sigurno. Kjosevski odličan.
FK Željezničar 1921
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 9 gostiju.