BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Pa i ja kazem da je zamjena za Besica. Samo nije dovoljno dobar u oba smijera da bi trenutno izbacio jednog Salihovica iz prvog tima. Mozda bude nekada ako jos napreduje. I da to treba biti po meni onaj igrac koji bude najbolji od Vrancica, TSS ili Prcica. Samo ja Salihovica svakako nebi ni izbacivao iz prvih 11 sa ovakvom formom. I zao mi je sto Vrancic nije dobio pravu priliku da pokaze koliko moze. Samo sada sta je tu je.
Izvini Mesa ja konto dzes njega sad neigra nikako.
Nasi igraci kao da su od blata jbt. sad pa sad povreda. Steta za Cocalica koji ostavio bas dobar utisak kada je usao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci i remi nam je dovoljan, ako se sve odvije po ocekivanom scenariju da Izrael ne dobije Belgiju.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Tesko je ovdje izvuci remi, kada domaca ekipa ide na sve ili nistaGoalgetter je napisao/la:Znaci i remi nam je dovoljan, ako se sve odvije po ocekivanom scenariju da Izrael ne dobije Belgiju.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mirsad94 je napisao/la:Ima li cijela utakmica protiv Welsa gdje ?
.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 08 jan 2016, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- DragonGirl
- Kontakt:
http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... ull-match/Astren je napisao/la:Mirsad94 je napisao/la:Ima li cijela utakmica protiv Welsa gdje ?![]()
kuknjava
Ara rijesava Cipar 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
TeškoOkolele je napisao/la:Ara rijesava Cipar
"We need to suffer. And we need to fight."
O'Shea crveni , eto ako dobijemo Irce imamo prednost 
Losi Irci bas. Nema igre nikakve, samo nabijanje. Nije da nema prostora ali i ne pokusavaju. mislim da ce biti debelo razocarani nakon ispadanja (nesto ko mi protiv Francuza) tako da ce u barazu biti solidan protivnik. Cini se da su samo Turci bas zeznuti, ovo ostalo se moze igrati nasa igra.Captain4 je napisao/la:O'Shea crveni , eto ako dobijemo Irce imamo prednost
Zadnja izmjena: amko27, dana/u 11 okt 2015, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno,cisto sumnjam da Izrael moze do pobjede tamo ali nikad se ne zna..Goalgetter je napisao/la:Znaci i remi nam je dovoljan, ako se sve odvije po ocekivanom scenariju da Izrael ne dobije Belgiju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
JerryLouis
- Kontakt:
Nisam sujevjeran momci, ali ..
15.10.13 Litvanija - BiH 0:1
13.10.15 Kipar - BiH ..
15.10.13 1. dan Kurban bajrama, dupli razlog za slavlje i veselje bosnjaka muslimana
13.10.15 sa aksam namazom pocetak nove hidzretske godine, aBd dupli razlog za slavlje i veselje bosnjaka muslimana ..
Izvinjavam se na offtopicu. I da, strijelac ce sigurno biti oko plavo!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
15.10.13 Litvanija - BiH 0:1
13.10.15 Kipar - BiH ..
15.10.13 1. dan Kurban bajrama, dupli razlog za slavlje i veselje bosnjaka muslimana
13.10.15 sa aksam namazom pocetak nove hidzretske godine, aBd dupli razlog za slavlje i veselje bosnjaka muslimana ..
Izvinjavam se na offtopicu. I da, strijelac ce sigurno biti oko plavo!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Turci će se nabrijati ono bašamko27 je napisao/la:Losi Irci bas. Nema igre nikakve, samo nabijanje. Nije da nema prostora ali i ne pokusavaju. mislim da ce biti debelo razocarani nakon ispadanja (nesto ko mi protiv Francuza) tako da ce u barazu biti solidan protivnik. Cini se da su samo Turci bas zeznuti, ovo ostalo se moze igrati nasa igra.Captain4 je napisao/la:O'Shea crveni , eto ako dobijemo Irce imamo prednost
- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo, kockanja nema. Sve je u nasim rukama, pobjeda, i idemo na EURO.MortemHz je napisao/la:Naravno,cisto sumnjam da Izrael moze do pobjede tamo ali nikad se ne zna..Goalgetter je napisao/la:Znaci i remi nam je dovoljan, ako se sve odvije po ocekivanom scenariju da Izrael ne dobije Belgiju.
Nema šanse da oni dobiju Belgiju, čak mislim da će primiti minimalno tri komada. Guttman je smiješan trener i u utorak mu je vjerovatno zadnja utakmica na klupi Izraela, trebao je dobiti otkaz pred ovaj ciklus. U šest posljednjih utakmica su pobijedili samo Andoru i uzeli bod u Velsu, sve ostalo su izgubili.MortemHz je napisao/la:Naravno,cisto sumnjam da Izrael moze do pobjede tamo ali nikad se ne zna..Goalgetter je napisao/la:Znaci i remi nam je dovoljan, ako se sve odvije po ocekivanom scenariju da Izrael ne dobije Belgiju.
Ne igra im najbolji igrač Refaelov, Yeini i Gershon su povrijeđeni, sve bitni igrači... Rasterećena Belgija bi ih mogla demolirati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da im ne znam ko igra, Izrael ce da primi 5 komada od Belgije. Prvo, jer je Belgija profesionalna reprezentacija i kod njih nema muljanja, i drugo jer ce se zeljeti sa pobjedom oprostiti od domace publike u poslijednjoj utakmici kvalifikacija.
Sa te strane ja ne vidim problem, mi moramo svoj dio posla odraditi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Re: Odg: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
+1 stim da bih ja jos dodao da mi ne trebamo srljati na Cipru nego jednostavno drzati loptu u sredini iz koje ce nam se stvoriti neka sansa za gol, jer ce nam u ovoj utakmici najvjerovatnije biti dovoljan i bodemir79 je napisao/la:Da im ne znam ko igra, Izrael ce da primi 5 komada od Belgije. Prvo, jer je Belgija profesionalna reprezentacija i kod njih nema muljanja, i drugo jer ce se zeljeti sa pobjedom oprostiti od domace publike u poslijednjoj utakmici kvalifikacija.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Blackwargreymon, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, CHR, COYGBiH, Cwirek, f16, FerdinandF, Fudbalbr1, galia95, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, harko35, inzomni, izdzezveubrazil, Kaunas, kolezeljovac, Lavcina, legendarnadruga, MostarNeretva, napapijri1987, Principatus, relativizam, RobijasiZenica1988, s4mke, Sheyi, SHZ82, signalidunapark, Slobodanpad1945, tuzlanskinacin, Vaya, Venom, VolimBiH96, zemuntrg i 420 gostiju.