16Puma je napisao/la:RK Bosna, hvala vam !
malo svjetla u mracnoj sportskoj svakodnevnici BiH, ja sam ponosan znajuci da je tim medju 20 najboljih u Europi
RK Bosna
- neutralan__
 - Kontakt:

Re: RK Bosna
FK Budućnost Banovići 1947  Ljumani 1988
						- 
				Samo F.K.S !!
 - Kontakt:

Igraj bordo bijeli ole ole !

- vodena_glava
 - Kontakt:

znači, samo se jedan protivnik dobiva u daljnjem toku takmičenja, ili se prave nove grupe sa po 4 tima?

oooo Amare, ti rece, dat ces gracicu bodove?vodena_glava je napisao/la:znači, samo se jedan protivnik dobiva u daljnjem toku takmičenja, ili se prave nove grupe sa po 4 tima?
Previse sam sretan nakon pobjeda Zelje i Bosne da bih pisao neke duge postove, samo da kazem, nije jos sve gotovo, Zagreb i Sidad su obezbijedili osminu finala, al' nadam se da nece ispast supci i pustit ruskim i rumunskim medjedima prolaz, majku im ****, prvo Celica pa Karacic, niko ovde nista nije pisao, nokautirali momka, al' eto im!
Kapa dole: Igoru, Draganu i Pipetu !
i Petru naravno !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Bravo, bravo, svaka im cast!
Hocemo Kiel, hocemo Kiel...!

Hocemo Kiel, hocemo Kiel...!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
						"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- el-fighter
 - Kontakt:

Hvala RK Bosna što su meni, a nadam se i velikoj većini Bosanaca uljepšali ovaj dan......
Sve čestitke momcima na pobjedi i aBD prolasku u šesnaest najboljih......

Sve čestitke momcima na pobjedi i aBD prolasku u šesnaest najboljih......
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
						Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ova momcad ako se odrzi 2,3 godine uz nekoliko pojacanja bit ce u TOP 1O EKIPA SVIJETA ! Svaka cast momci igraju godinu zajedno i pogledajte rezultate ! Za 2,3 godine ako zajednu ostanu Celica,Pazin,Mesaric,Karacic,Vrazalic,Uvodic,Medjic,Pucelj i jos 2,3 dobra igraca tipa Harmandic,Doborac,Toromanovic mislim da cemo parirati i Zagrebu !

Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
Mozeli mi ko reci koliko do kraja ima kola u grupi i ko skime igra ?

Jos jedno kolo. Igraju Flensburg-Bosna, Constanta-Ciudad Real, Zagreb-St. Petersburg . Sutra imaju jos da odigraju ovo predzadnje kolo  Ciudad Real-Zagreb!

02.03.2011 19:00 SG Flensburg-Handewitt - HC Bosna Sarajevo:armanix je napisao/la:Satnice znas li ?
03.03.2011 19:00 HCM Constanta - Renovalia Ciudad Real
05.03.2011 17:30 HC Croatia Osiguranje Zagreb - St. Petersburg HC
Nije moglo bolje pustimo Flensburgu da nas nadere 15 razlike i onda ce Ciudad morat pobjedit Constantu,a Zagreb ce igrati za nas  

Svaka cast RK Bosni. Ocekivao sam dosta vecu posjetu no poklapanje termina s ostalim sportskim dogadjajima u gradu je ucinilo svoje. Kada smo bili na -6 niko u dvorani nije vjerovao da se mozemo vratiti, ali su momci pokazali kako se bori za dres i kako se igra za svoj klub i dosli na kraju do zasluzene pobjede. Naravno da svi igraci zasluzuju respekt i zahvalnost, ali posebno treba izdvojiti Karacica i Marjanca koji su ekipu vratili iz mrtvih. 
Takodjer treba napomenuti veoma losu igru Celice koja nas je mogla zivota kostati, pa onaj mu je golman uhvatio tri-cetiri zive lopte, a isto je pokusavao s nekim nemogucim dodavanjima da uposli pivota. Za pohvalu je to sto mu je Smajlagic na klupi odrzao lekciju i govorio mu da razmislja glavom dok je na terenu.

Takodjer treba napomenuti veoma losu igru Celice koja nas je mogla zivota kostati, pa onaj mu je golman uhvatio tri-cetiri zive lopte, a isto je pokusavao s nekim nemogucim dodavanjima da uposli pivota. Za pohvalu je to sto mu je Smajlagic na klupi odrzao lekciju i govorio mu da razmislja glavom dok je na terenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
iskrene cestitke bosni na prolazu medju 16 najboljih...
iako jos ima da se odigra zadnje kolo, mislim da rumuni nemaju sanse da dobiju ciudad kuci sa ovakvim stanjem u grupi. pobijeda ili nerijeseno spancima donosi prvo mjesto, uz pretpostaku da ce sutra dobiti zagreb.
constanci bod nije dovoljan da prestigne bosnu...
a ako rusi uzmu bod u zagrebu

iako jos ima da se odigra zadnje kolo, mislim da rumuni nemaju sanse da dobiju ciudad kuci sa ovakvim stanjem u grupi. pobijeda ili nerijeseno spancima donosi prvo mjesto, uz pretpostaku da ce sutra dobiti zagreb.
constanci bod nije dovoljan da prestigne bosnu...
a ako rusi uzmu bod u zagrebu
imperator, prodavac magle
cestitke Bosni na prolazu,cestitke vrhunskom treneru Smajlagicu,zaista Bosna je s njim mnogo dobila! ovo je historijski uspjeh bh rukometa,sad se trebaju fokusirati i na prvenstvo,jer Borac je blizu,ne smije biti opustanja!

Oj, tek sad sam skont'o da smo igrali bez Medjica !
To je podvig, kad se on vrati Kil ce pasti

A jesul suspendovali one ruske zivotinje ?

To je podvig, kad se on vrati Kil ce pasti
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Polyakov (valjda se 'vako piše) je dobio 3 utakmice zabrane.EdinTM87 je napisao/la:Oj, tek sad sam skont'o da smo igrali bez Medjica !
To je podvig, kad se on vrati Kil ce pasti![]()
					Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 27 feb 2011, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
						Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
http://www.ehftv.com/ehfcl/ec/cl/men/20 ... deo/001439
Evo snimak utakmice, ukoliko neko zeli da na miru pogleda tekmu ponovo.

Evo snimak utakmice, ukoliko neko zeli da na miru pogleda tekmu ponovo.
Još malo pa među 16 najboljih europskih rukometnih ekipa!!! ?
PIPE - ODLAZI !
Kvariš "koncept" bh.sporta i sportskih radnika, stručnjaka....

Čestitke "Studentima" - veliki uspjeh čije 'dimenzije' mnogi još ne kontaju!
Najslabija ekipa Bosne (po imenima) do sad, još oslabljena neigranjem Međića.. pa bolesni Savić, još uvijek 'grogirani' Čelica (sjajan momak i igrač), ekipa definitivno spremna i fzički i psihološki....eh, taj stručni štab

Izvanredni Karačić, sjajni i "ključni" Marjanac, smireni Petar Crnogorac, odlični Mesarić (malo ko zapaža njegovu ulogu i doprinos u napadu), "standardni" Petar Slovenac, sve bolji Vražalić, solidni Uvodić, Pažin, Čakić, Divković..."nezgodni" Raković koji je 'slomio' odličnog Popeskua... Velahavle ekipe!
Gubiti protiv "reprrezentacije Rumunije", pojačane sa internacionalcima, -6 i na kraju pobjediti - to je nečuveno i nedopustivo, za bosanskohercegovački sportski mentalitet!
I košarkaška repka, a kamoli ova "Rađina" bi se nakon -6 predala i otaljavila utakmicu s hrpom opravdanja nakon utakmice....
PS:
Bilo je i materijala za kritički osvrt - al' ovi momci, ova Bosna, nakon ove utakmice, to jednostavno nije zaslužila.

PIPE - ODLAZI !
Kvariš "koncept" bh.sporta i sportskih radnika, stručnjaka....
Čestitke "Studentima" - veliki uspjeh čije 'dimenzije' mnogi još ne kontaju!
Najslabija ekipa Bosne (po imenima) do sad, još oslabljena neigranjem Međića.. pa bolesni Savić, još uvijek 'grogirani' Čelica (sjajan momak i igrač), ekipa definitivno spremna i fzički i psihološki....eh, taj stručni štab
Izvanredni Karačić, sjajni i "ključni" Marjanac, smireni Petar Crnogorac, odlični Mesarić (malo ko zapaža njegovu ulogu i doprinos u napadu), "standardni" Petar Slovenac, sve bolji Vražalić, solidni Uvodić, Pažin, Čakić, Divković..."nezgodni" Raković koji je 'slomio' odličnog Popeskua... Velahavle ekipe!
Gubiti protiv "reprrezentacije Rumunije", pojačane sa internacionalcima, -6 i na kraju pobjediti - to je nečuveno i nedopustivo, za bosanskohercegovački sportski mentalitet!
I košarkaška repka, a kamoli ova "Rađina" bi se nakon -6 predala i otaljavila utakmicu s hrpom opravdanja nakon utakmice....
PS:
Bilo je i materijala za kritički osvrt - al' ovi momci, ova Bosna, nakon ove utakmice, to jednostavno nije zaslužila.
Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.