Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

samadhi
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la samadhi » 02 dec 2009, 14:12

Bob_Rock je napisao/la:
samadhi je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Ajd vrati vrijeme sebi..posto nisi u svojoj mladosti..igraj pokemon :mrgreen: a debila .glup si kao kita..odakle si kad si tako glup..mladji sam al sam pametniji :lol:
Kaze se Hajde a ne Ajde, balavac. To mora da si od Cire pokupio.
Vidis ba da je lik iz Smedereva..... :D :D :D
Zar i u Smederevu ima stovatelja lika i djela Ciroslava? :ugeek:

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 02 dec 2009, 14:15

Bob_Rock je napisao/la:Ja sam se navikao na ovaj kriminal..Cuj kad je onaj tunjac klempavi napravio nam ovakvu drzavu gdje je cast biti kriminalac, sta ima da ocekujem drugo?

Ako ne mogu da zaradim sto trebam, ako nemam prava koja bih trebao da imam, zasto da trazim promjene u fudbalu? Zasto bi to fudbalski savez bio drugaciji od korumpiranog recimo zdravstva, sudstva,obrazovanja, privrede i slicno..Mnogo vazniji elementi u nasoj drzavi su korumpirani, i sto onda da trosim svoje kapacitete na neke promjene u fudbalu, nidje veze..

Sem toga, igraci su igrali, posteno izgubili i sta sad svi dizete situaciju bezveze...To cemo pobijediti neke velike ako dodje neki Kodro ili Hadzibegic???
Čudno kako se u moru glupih postova, uvijek bar nađe jedan pametan. Bravo majstore.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 02 dec 2009, 14:23

Navijači u BiH podijeljeni oko Ćire Blaževića

Nakon otvorenog pisma navijačke skupine BHF selektoru reprezentacije BiH sa porukom da napusti kormilo reprezentacije, Ćiro Blažević se izgleda odlučio povući sa selektorskog mjesta, jer je kako kaže tu prvenstveno zbog navijača.

Ipak, BHF ne zastupa sve navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine nego jednu grupu navijača, većinom iz inostranstva. U BHF-u bi trebali znati da osim njih reprezentaciju bodre i Manijaci, Fukare, Red Army, Horde Zla, Robijaši i svi građani ove zemlje kojima je reprezentacija BiH u srcu.

BHF je uputio pismo Ćiri Blaževiću u kojem ga pozivaju da podnese ostavaku ne pitajući se pri tome šta ostali navijači BiH sa prebivalištem u BiH za razliku od većine BH Fanaticosa, misle o selektoru Blaževiću.

Naš portal je napravio anketu između nekoliko najvećih navijačkih skupina u BiH tj.njihovih predstavnika kako bi saznali šta misle o selektoru Blaževiću, NS BiH i da li Blažević i dalje treba ostati selektor reprezentacije BiH.

Predstavnik navijača sarajevskog Željezničara, popularnih Manijaka je za ostanak Ćire na klupi BiH ali i za smjene u NS BiH

Ćiro tu nije problem i smatram da su ova ova posljednja negativna dešavanja oko reprezentacije BiH zaista nepotrebna. Shvatamo da nam savez nije baš idealan, nigdje u svijetu nema da jedan savez ima tri predsjednika, to je zaista nevjerovatno.

Pogledajte, Ušanović i Kureš su osuđeni na po 5 godina zatvora i to je dokaz kakvi kriminalci rade u savezu a pored takvih ljudi, koliko god naša reprezentacija bila dobra, teško da može otići na neko veliko takmičenje. Ćiru ne treba dirati i mi smo za njegov ostanak, ne može se jedna navijačka skupina pitati oko ostanka Ćire Blaževića niti odlučivati o tome da li Ćiro treba ići ili ostati. Htio to neko priznati ili ne, Ćiro je napravio uspjeh kakav niko nije prije njega. Nikada atmosfera u reprezentaciji ranije nije bila kao u ovim kvalifikacijama, svi u državi su disali za reprezentaciju, Ćiru i igrače. Uspjeli smo doći u baraž i sada kada smo ispali od Portugala neko pokušava raditi protiv Ćire Blaževića.

Često imamo priliku razgovarati sa reprezentativcima koji su potekli iz Željezničara kao što su Džeko, Muratović, Jahić...i vjerujte mi, svi oni imaju visoko mišljenje o Ćiri, oni su oduševljeni njime. Moje lično mišljenje je da Ćiro treba ostati i takvo mišljenje treba da bude svakog normalnog čovjeka u ovoj državi jer je Ćiro sa reprezentacijom BiH mnogo toga napravio za ovu državu – rekao je Nail Kundo, predstavnik navijačke skupine Manijaci.

Robijaši za Ćiru Blaževića

Navijačka skupina Robijaši iz Zenice tokom čitavih kvalifikacija zdušno je bodrila naše reprezentativce na Bilinom Polju. Sada, kada su kvalifikacije okončane, vođa ove navijačke skupine, Šaban Aganović, smatra da su neophodne promjene u savezu a a Ćiri Blaževiću ipak treba pružiti još jednu šansu.

Naša reprezentacija se nije uspjela plasirati na svjetsko prvenstvo a kvalitetom smo zaista zaslužili da se nađemo u Južnoj Africi. To je prvo što ću vam reći, moram se dotaći saveza i reći ću vam da bi iz saveza otjerao sve koji tamo trenutno rade, čak i čistačice, pa da onda ništa ne ostane od trenutne garniture kriminalaca. Savez treba kompletno očistiti i tamo dovesti ljude koji zaslužuju biti u krovnoj kući bh nogometa pa tek onda razmišljati o uspjesima reprezentacije. Što se tiče Ćire Blaževića , mogu vam reći da sam ja za ostanak Ćire na klupi BiH. Zašto?

Miroslav Ćiro Blažević je ipak napravio uspjeh sa ovom reprezentacijom plasiravši se u baraž, prije njegovog dolaska, reprezentacija i sve oko nje je bilo u katastrofalnom stanju, on je mnogo toga uspio promjeniti i po prvi put nas je doveo do baraža, možda smo mogli i bolje ali šta je tu je....Kada Munib Ušanović može dobiti šansu, onda i Ćiro Blažević zaslužuje da reprezentaciju BiH vodi još jedan kvalifikacioni ciklus. Što se tiče BHF-a i tog pisma, podržavam te momke u borbi protiv saveza i svaka im čast, treba da se bore na pravi način, u tome se ja s njima slažem i stojimo uz njih, možda se ne slažemo u nekim drugim stvarima ali ipak smatram da Ćiro treba ostati na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine- kazao nam je Šaban Aganović, vođa navijačke skupine, Robijaši Zenica.

Fukare uz BHF

Zijo Babajić, portparol navijačke skupine Fukare Tuzla podržava BHF i zalaže se za smjenu Ćire Blaževića zajedno sa čelnicima saveza.

Kratko i jasno ću vam reći, Savez i Ćiro Blažević napolje! Mi smo u potpunosti uz BHF i svaka čast momcima, stojimo uz njih. Gledajući sa ovog aspekta i s obzirom na trenutno stanje u državi smatram da je plasman u baraž uspjeh ali da smo ipak mogli više. Jednostavno, Ćiro Blažević treba otići jer on samo jedan obični showman i čovjek koji gleda samo sebe, uvjek je sebe isticao u prvi plan, bogatio se preko reprezentacije i sponzora te smatram da na mjesto selektora treba da dođe neko ko će časno i pošteno obavljati svoj posao. Igračima svaka čast, mi smo i dalje uz reprezentaciju i uz igrače koji su po meni najzaslužniji za ostvareni uspjeh.

Red Army protiv Ćire

Navijači mostarskog Veleža, Red Army na mjestu selektora reprezentacije BiH ne žele Ćiru Blaževića pa nam je član ove navijačke skupine koji je želio ostati anoniman na naše pitanje kako komentariše uspjeh reprezentacije BiH u proteklim kvalifikacijama odgovorio kontra pitanjem: Koji uspjeh?

Svi mi znamo ko je Ćiro Blažević, takav čovjek nam ne treba na mjestu selektora. Ćiro je jedan obični ublehaš, čovjek koji lafinom pokušava kupiti navijače, samo onaj neuki narod može pasti na Ćirinu priču, normalni ljudi u ovoj zemlji odlično znaju ko je Ćiro. Evo i sami pogledajte da se spetljao sa mafijom iz saveza, on je došao na mjesto reprezentacije samo kako bi njih spasio a on je isti kao i svi oni. Naša poruka Ćiri Blaževiću je da zajedno sa Munibom Ušanovićem ide u neku stvar.

Kontaktirali smo i jednog od članova navijačke skupine Lešinari 1987 iz Banja Luke koji nam je rekao sljedeće:

Da se ne lažemo, vi vrlo dobro znate da mi i ne pratimo reprezentaciju Bosne i Hercegovine tako da nas sva ta dešavanja uopšte ne zanimaju. Ali da me ne shvatite pogrešno, u utakmicama baraža protiv Portugala sam bio za Bosnu i Hercegovinu. Čestitao bih svim tim igračima na onome što su postigli ali smatram da bez Ćire Blaževića ništa ne bi bilo moguće. Blažević je jedan iskusan trener i napravio je ono što je mogao, bespotrebno je sada kritikovati njega i njegov rad jer on to nije zaslužio, rekao je nam je Nenad Maksimović, član navijačke skupine Lešinari Banja Luka.

Horde Zla bez komentara

Do zvaničnog komentara navijačke skupine Horde Zla nažalost nismo uspjeli doći jer je za odnose s javnošću bilo potrebno kontaktirati člana UNFKS koji nam se nije javio na telefon. Ipak jedan član navijačke skupine Horde Zla nam je rekao da se oni kao navijačka skupina ne bi željeli previše mješati oko reprezentacije jer su oni navijačka skupina koja prati samo fudbalski klub Sarajevo.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 14:37

Kaze se Hajde a ne Ajde, balavac. To mora da si od Cire pokupio.[/quote]

Vidis ba da je lik iz Smedereva..... :D :D :D[/quote]
Vidi ba jeli ti mama s Smedereva :mrgreen:[/quote]

dajte mu BAN za ovo !!

INSISTIRAM pod hitno....Ako sam ja dobijao BAN 100 puta zbog gluposti zelim da i ovaj dobije BAN..A tebi necu nista reci jer znas vec dobro sta bih ti rekao...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 dec 2009, 14:40

Fukare i Red Army usko saradjuju sa Bhf-om, zato su i protiv Cire Blazevica. U biti nije to njihov stav, vec stav mentora (BHF-a).

Bravo Manijacima i Robijasima. Steta sto se Hordasi nisu oglasili.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 14:40

Hej gdje si smjesni jarane,

sta ima? Sta se dira??

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 02 dec 2009, 14:44

don Ciro je napisao/la:[
Vidi ba jeli ti mama s Smedereva :mrgreen:
Uzeo sam si kratko od svog preskupog vremena i dao si odusak da te "sine" prijavim - pa kad te vec normalan covjek za uvrede ne moze u takvoj drzavi kakvoj je zakonom da tuzi niti ti zabrani pristup a niti te posteno izmarishe za nekulturu i vaspitanje - valjda moderacija nesto ucini po pitanju hodajucih devijacija poput tebe.

I ako slucajno primijetis da ne mozes da se logujes - znaj da je moja ahdnama prihvacena. :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 02 dec 2009, 14:46

cole-ch je napisao/la:Fukare i Red Army usko saradjuju sa Bhf-om, zato su i protiv Cire Blazevica. U biti nije to njihov stav, vec stav mentora (BHF-a).

nemoj tako brzo zakljucivati.. koliko ja znam izjavu je dao jedan navijac.. to se sigurno ne odnosi na svakoga.. bolje bi bilo da su pitali vodju navijaca .. i ne vjerujem da su oni toliko povodljivi i da slijede mentora BHF.. njihov se stav zna od pocetka... Ja iskreno nisam veliki Cirin fan.. iznevjerio me je.. ali o tome sta je sve on ucinio za reprezentaciju nema sumnje.. ucinio je puno toga i svaka mu cast za to..
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 02 dec 2009, 14:52, ukupno mijenjano 2 puta.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 02 dec 2009, 14:50

cole-ch je napisao/la:Fukare i Red Army usko saradjuju sa Bhf-om, zato su i protiv Cire Blazevica. U biti nije to njihov stav, vec stav mentora (BHF-a).

Inace, mnogo toga si pametnog napisao, ali ovo je glupost. Stav RA je poznat od kada je Ciro prvi put bio kandidat za selektora. RA, za razliku od nekih, nije zaboravio da je Ciro govorio da mu je “drago da je pobjedio Turke” devedesetih kada je pobjedjivao BiH,... Njegov najbolji drug i zivotni idol je djelio ovu zemlju i to preko ledja Mostara, tako da je njegov "patriotizam" nama uvijek bio poznat...

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 14:55

Citizen-X je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:[
Vidi ba jeli ti mama s Smedereva :mrgreen:
Uzeo sam si kratko od svog preskupog vremena i dao si odusak da te "sine" prijavim - pa kad te vec normalan covjek za uvrede ne moze u takvoj drzavi kakvoj je zakonom da tuzi niti ti zabrani pristup a niti te posteno izmarishe za nekulturu i vaspitanje - valjda moderacija nesto ucini po pitanju hodajucih devijacija poput tebe.

I ako slucajno primijetis da ne mozes da se logujes - znaj da je moja ahdnama prihvacena. :mrgreen:
Jarane daj posalji adresu da ti posaljem bukvar i citanku postom....

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 dec 2009, 14:56

Meni je ovo smijesno,kazete BHF predstavljaju samo grupu ljudi,a ovamo se traze stavovi HZ,TM,RA i ostalih.I oni predstavljaju mai broj ljudi.
Ja sam hordas ali niti mi ko moze zabraniti da dodjem na tekmu FCS posto nisam u vrhu grupe niti moze u moje ime govoriti da li je za Ciru ili nije.Isto vazi i za ostale grupe.
Nemam nikakve veze sa BHF ali mi nije jasno zasto su ljudi protiv njih,da li je u pitanju neka sujeta ili sta.Umjesto da budemo sretni sto u zlu koje nas je pogodilo je jedina dobra stvar sto imamo navijace u svakom dijelu svijeta,mi se prebrojavamo. Cudimo se sto smo podjeljeni nacionalno,a djelimo se i po regijama,mahalama,haustorima.Zato nas i nema nigdje.....

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 02 dec 2009, 14:58

Bob_Rock je napisao/la:Hej gdje si smjesni jarane,

sta ima? Sta se dira??
nista evo sta ima kod tebe sta se radi vidim ovdje se dobro zakuhalo hehehehehheh ma mrsko mi nesto pisat neda mi se nikako

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 02 dec 2009, 14:59

Dobro znači stav RA je dobijen na osnovu nacionalno šovinističkih predrasuda. Sve to doduše u ime jedinstvene BiH sa tri naroda. Lijepo nema šta.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 14:59

smijesni_ste je napisao/la:

sta ima? Sta se dira??
nista evo sta ima kod tebe sta se radi vidim ovdje se dobro zakuhalo hehehehehheh ma mrsko mi nesto pisat neda mi se nikako
Ma nista jarane, normala sve....Ma i bolje sutiti..Nevjerovatno ko sve ima prustup internetu...To je kao da prikljucis net svima u Drivusi ili Sericima....

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 02 dec 2009, 15:01

Bob_Rock je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:

sta ima? Sta se dira??
Ma nista jarane, normala sve....Ma i bolje sutiti..Nevjerovatno ko sve ima prustup internetu...To je kao da prikljucis net svima u Drivusi ili Sericima....
hehehehehhehe ma nemoj se ti sekirat pusti ih neka blebetaju sve neki strucnjaci a vamo niko nikad nije ni na male golove ispred zgrade igro ehehheehhhehhehehe

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 02 dec 2009, 15:02

Mene licno je iznenadio stav manijaka, mada nevjerujem da je ovo njihov stav, a sto se tice robijasa oni su vazda kontra svih.
93,4 % " !!!

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 02 dec 2009, 15:04

ambrozija je napisao/la:Mene licno je iznenadio stav manijaka, mada nevjerujem da je ovo njihov stav, a sto se tice robijasa oni su vazda kontra svih.
a sta bi trebali bit za kodru jel hehehehehhhe ili mozda za barbareza da mu dadnemo praksu u reprezentaciji da se uci

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 02 dec 2009, 15:04

Bob_Rock je napisao/la: Jarane daj posalji adresu da ti posaljem bukvar i citanku postom....
Daj ti svoju email adresu - ja cu da ti nacrtam bukvar i citanku vlastorucno i posaljem e-mailom.
A ako treba i autica na daljinski da se smiris loma. :roll: Ne kontam koji je tvoj problem samnom?
Licno mislim da i tebe treba smirit bananom posto vise bespotrebno diskutujes o nerelevantnim stvarima i uvlacis ljude u besmislene diskusije.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 02 dec 2009, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 02 dec 2009, 15:05

omar33 je napisao/la:forum s arajevo - x . com

CGN je napisao/la:
Znate sta ljudi!!!!!

Ovo i jeste sve Cirina i Lopovska taktika iz Saveza da se mi ovdje i gdje sve vise koljemo izmedju sebe da bi oni dobili na vremenu koje njima puno znaci!

Eto 4-tog Decembra ce se odrzati ta Famozna sjednica tog Famoznog Izvrsnog odbora Nogometnog Saveza. Ciro je sada opet provalio da odlazi a to se 4-tog nece potvrditi na tom sastanku odbora sto znaci da je on formalno i dalje Selektor. Tresla se gora, rodio se mis!!
Cilj ovoga svega je da se javnost okrene od Usanovica i da se o njemu ne raspravlja na toj sjednici jer sudu ce trabati jos mnogo mjeseci ili godina da obrazlozi njegovu zalbu sto ce Usanovic sve iskoristiti i biti dalje na funkciji u toj za mene KRIMINALNOJ INSTITUCIJI zvana NFS BiH !!!
Ciro ce poslije sjednice Izvrsnog odbora ponovo izaci u javnost i reci ce kako su ga ljudi nasi zvali na ulici sretali i molili da ostane na sta je on naravno pristao.
Bice izjava poput:
-Nisu mi dali da idem
-Molili me
-Plakali su za mnom
Ciro je uz Konsultaciju Munje Kriminalca odlucio svu ljagu prebaciti na BH Fanaticose jer su im oni odavno trn u oku i tako ce nas narod ponovo uzvikivati CIRO MAJSTORE a sve manje ce opet biti SAVEZ NAPOLJE!! Nas narod je nazalost takav. Brzo zaboravi i oprosti. Sami smo krivi sto se ta bagra seta po gradu slobodno i sto sebe smatraju nekim BOSSOVIMA a nisu ni skole zavrsili kako treba!! Ali kazem nas narod je tu odigrao jednu naivnu ulogu sto kriminalcima iz Saveza odgovara potpuno jer je Ciro njihov spasitelj i cak ih bez imalo stida brani javno iako ih je DRZAVNI SUD osudio sto je za mene skandalozno da jedan Sovinista kao sto je Ciro ima pravo da bude selektor i uzima sebi za pravo da blati ovakvim izjavama jedan SUD koji je apsolutno donio pravednu odluku !!
Licno ne zelim nikoga da shvatim ko kaze da je Ciro dobar i odlican covjek. Nisam jedan od onih koji zaboravljaju izjave tih likova koji su zaboravili odakle dolaze i koji su u devedesetim godinama slali poruke mrznje i nasilja nad nasom drzavom. Ima ih takvih po Zagrebu i Beogradu a Ciro je jedan od njih sasvim sigurno iako sada bi neki nasi zeljeli da prihvatimo odluku kako je to tada bilo drugo vrijeme. BAS ME BRIGA.
A da je los strucnjak i to se sada moze vidjeti. Uopste nema stida blatiti javno igrace. Nema respekta i nema hrabrosti da kaze da je upravo on najveci krivac sto nismo punici u JAR.

ETO CIRE PATRIOTE!!!!
Hehe pa dobro ga je procitao.I ja sam ubijedjen da ce tako biti.Znas ono zavadi pa vladaj ;)

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 02 dec 2009, 15:05

Offside je napisao/la:Dobro znači stav RA je dobijen na osnovu nacionalno šovinističkih predrasuda. Sve to doduše u ime jedinstvene BiH sa tri naroda. Lijepo nema šta.
Moguce da sam se pogresno izrazio pa si stekao takav utisak.

Mrzimo sve one koji su radili na podjeli BiH - da. Ne smatram to sovinistickim nimalo, jednostavno to su neprijatelji nase zemlje. Mada moguce da nekome iz drugog ugla djeluje drugacije, tako da necu ulaziti u to i tvrditi da sam upravu.

Stvar je u tome da je danas Ciro veliki patriota, veliki Bosanac, zaljubljen u svoju zemlju i sve njene ljude. A ustvari je licemjer, lazov i dokazani lopov, koji je uz to izuzetno star, sve vise senilan, ne razmislja i ne razgovara o fudbalu,... U stotine njegovih intervjua prica o svemu, ali o taktici, igracima, analizama protivnika, ni rijeci...

Pozdrav.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.