Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
stvarno je zalosno da se ovakva dvorana zaobilazi u sirokom luku kad su repke u pitanju.
Dvorana u Zenici je najbolja u drzavi, ali mi nije jasno zasto se izbjegava
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
prilikom organizovanja svake utakmice opština/grad preuzme dio troškova, a Zenica neče zato i nema organizacije utakmice.babino je napisao/la:stvarno je zalosno da se ovakva dvorana zaobilazi u sirokom luku kad su repke u pitanju.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
moguce, ne znam.nerminh74 je napisao/la:prilikom organizovanja svake utakmice opština/grad preuzme dio troškova, a Zenica neče zato i nema organizacije utakmice.babino je napisao/la:stvarno je zalosno da se ovakva dvorana zaobilazi u sirokom luku kad su repke u pitanju.
mada, kako ovaj nas mamlaz daje pare gdje treba i gdje ne treba, cudi me da mu nije u interesu da ugosti neku od repki.
znam da KS redovno daje, da je tuzla jedina ponudila finansiranje, a da je savez bio zainteresovaniji za zenicubabino je napisao/la:moguce, ne znam.nerminh74 je napisao/la:prilikom organizovanja svake utakmice opština/grad preuzme dio troškova, a Zenica neče zato i nema organizacije utakmice.babino je napisao/la:stvarno je zalosno da se ovakva dvorana zaobilazi u sirokom luku kad su repke u pitanju.
mada, kako ovaj nas mamlaz daje pare gdje treba i gdje ne treba, cudi me da mu nije u interesu da ugosti neku od repki.
na kraju tuzla i finansirala (mislim još nekim duguju pare) + uložila u obnovu mejdana
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Hvala na analizi, sad mi je malo jasnija slikaDivos je napisao/la:% траје у ' ? " $ 3 $, " $ $. Е $, $ " " ", " " успеха, но $ се " $ не " ". А " & је " посао.
Освајао је ? у ? " &, & " ?.
% се " &, његове ? " са " " са $ 2 (2013-15) јесу & ", ? ? $ " " " са " & у &.
" је % $ у & 1997-2000., $ је % " $ $ ? " у ". & ? " ? $ " ? снагу & " $, % & " % % " (у тој " " су ? $ ", $ ", ' &, ? " ...) " ? ? $ & & Ефесу, у & ? % " $, $ " " у ? ".
$ " ? $ је $ у ?, & 11 сезона, $ је 4 " ", $ (2002-6), ? " (2006-9), & (2009-11) " " $ ' (2015-17).
" $ ? 2005-е са $ (? & се - $ звао) " 2016-е са ". Ова ? 2005-е је & $, % $ " са " ? " су се ? на ', % је " састав " са " простора (", Е.?, $, ") " ". Са " " ? 2016-е, ? је у " 2016/17 $ $ $ у 1/2Ф ?-офа $ Трента, % се, $ ? у те ?, ' " " $. " у ? је " ? $.
" " $ у ", $ је " (2012/13), " / ", но " се ? " у ?-оф, " вероватно " " врата у & ?.
То је % се " ? %.
" " " са " &, $ " је у 2 $ (2005-9 " 2012-14). $ ? " на ЕП 2005.- 7.' (" - пораз у 1/4Ф $ су ? $ ' " "), ЕП 2007- 6.', " 2008. - 6.', ЕП 2009. - 6.', ЕП 2013. - 4.' " СП 2014. - $ у 1/8Ф $ &.
У & ? " $ " %, ' ' ? & ? ? ?, ", по " " то ? " за ? $ " ? " $ " $ " ?, а 4.' на ЕП 2013 је, $ тај састав & " ", " него $ ?.
" то је & " у " '. & ? " успехе, ? " је, & опет ? " ", ? " је.
У & ?, врстан &, - " " " у $.
" " " " & " него је то ? са ? & & је $, $ је у / ", у & су $ ? у " " у & " је % $.
' - " ? је " $ % за ? ", $ ствар за ? " је % се $ - $, у ' ' $ " " & ".
Eto došao vam je Juka
@filip a doći ce i Musa 
Gledam ovu tabelu, imamo li mi uopšte pravo na poraz a da ostanemo u igri za plasman? 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
hvala jusufu nurkicu sto je pocastio bosance i hercegovce svojim prisustvom!
Dvije zvijezde češke reprezentacije su se danas priključili pripremama.
https://www.irozhlas.cz/sport/ostatni-s ... 031911_jgr
Sad će na turnir u Hamburg
https://www.irozhlas.cz/sport/ostatni-s ... 031911_jgr
Sad će na turnir u Hamburg
Friday, September 7, 2018
5:30 pm Italy - Czech Republic
8:00 pm Germany - Turkey
Saturday, 8th September 2018
5:30 pm Game for third place
8:00 pm Final
lumani je napisao/la:Eto došao vam je Juka@filip a doći ce i Musa
da,dosli,posve normalna pojava
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Eto došao vam je Juka@filip a doći ce i Musa
Kako normalna
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Eto došao vam je Juka@filip a doći ce i Musa
Kako normalnavrati se unazad i čitaj, sta ste sve govorili.
nema potrebe da me persiras
posve normalna pojava je da igrâc dodje na pripreme svoje repke,sta sad od toga treba praviti spektakl?
navedi sta sam ja to tacno govorio?
-
jasko_juve
- Kontakt:
A spektakl je kad ne dodje jer ne moze doci, kad je sprijecen od kluba? To je to..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma nista, sve ok.. Samo si meni govorio odakle ja znam u Maju da Juka/Musa dolaze u Sept.
Danas mi je palo na pamet da je Repeša vodio sva 3 naša najbolja igrača godinu dana
Prema pisanju finskih medija, NBA - ovac neće igrati, ali će se Koponen i Salin priključiti, što će uz i druge vrlo dobre bekove koje imaju činiti stvarnu kvalitetnu i široku vanjsku liniju.
Ali ko onda Fincima ostaje ispod koša bez ovog iz Bullsa? Na širem spisku se od igrača koji mogu pokrivati pozicije 4 ili 5 još nalaze:
Jaakkola, 99. godište
Jantunen, 2000. godište(imao double - double protiv Latvije)
Tuuka Kotti, čovjek ima 37 godina
Lindbom, zadnji angažman mu bio u Osijeku
Madsen, ovog ljeta potpisao za Gran Canariu u koju je došao iz USK Prahe( 9.7 poena i 6.5 skokova u češkoj ligi)
Erik i Alex Murphy, za Erika ne vjerujem da će igrati a i tek se oporavio od teške povrede, Alex je svakako slabiji igrač
Nuolivirta, sa 210 cm najvisočiji je na ovoj listi, a član je ekipe iz domaćeg prvenstva
Odabasi, zadnja dva kluba su mu Trabzonspor i Galatasaray ali nije da je ostavio neki trag u njima
Realno, Jusuf da mu se dogodi najlošija noć godine bi ovdje trebao pružiti 20 poena i 10 skokova. Samo što i Finska sigurno kuje neke planove pa će zaigrati i neki small ball sa 3 - 4 praktično beka na parketu.
Ali ko onda Fincima ostaje ispod koša bez ovog iz Bullsa? Na širem spisku se od igrača koji mogu pokrivati pozicije 4 ili 5 još nalaze:
Jaakkola, 99. godište
Madsen, ovog ljeta potpisao za Gran Canariu u koju je došao iz USK Prahe( 9.7 poena i 6.5 skokova u češkoj ligi)
Erik i Alex Murphy, za Erika ne vjerujem da će igrati a i tek se oporavio od teške povrede, Alex je svakako slabiji igrač
Nuolivirta, sa 210 cm najvisočiji je na ovoj listi, a član je ekipe iz domaćeg prvenstva
Odabasi, zadnja dva kluba su mu Trabzonspor i Galatasaray ali nije da je ostavio neki trag u njima
Realno, Jusuf da mu se dogodi najlošija noć godine bi ovdje trebao pružiti 20 poena i 10 skokova. Samo što i Finska sigurno kuje neke planove pa će zaigrati i neki small ball sa 3 - 4 praktično beka na parketu.
neka igraju small ball sa 3-4 beka kada mi na teren možemo poslati petorku gegic-atic-vrabac-lazic + centar (koji god jači je od njihovog) koja može preuzimati sve u odbrani, a u napadu kosntatno igrati izolaciju i napadat koš što prodorom što igrom ledžimaDrape je napisao/la:Prema pisanju finskih medija, NBA - ovac neće igrati, ali će se Koponen i Salin priključiti, što će uz i druge vrlo dobre bekove koje imaju činiti stvarnu kvalitetnu i široku vanjsku liniju.
Jaakkola, 99. godište
iskreno baš zbog Finaca bio bi nam dobar penava koji je veoma pokretan a može igrati i 4 i 5 u ovim slučajevima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.