Nego sta, rekao sam ti da cu do konacnog izbora pisati o njemu. I jos jednom, ne mrzim ga.MocMahale444 je napisao/la:Djesi focak, ti rece nemas mrznje prema Amarudubrovnik je napisao/la:Nije problem sto sve znamo o Amaru nego sto neznamo nista. A covjeku je 50 godina.invincible1921 je napisao/la:Eto mi koji podrazavmo osima pretjerujemo, ali vi ostali posebno pitari kojima je nabijao čireve i fukare koje je izbacio iz lige ne...
Ja smijem ruku u vatru da ne bi ovakvu hajku napravili pa taman da je konjic kandidat i onda lafo nemamo mi komplekse...
Bojkotujte ko vas je.be...samo kad se Amar pokaže u što sam ubijedjen nemojte Doc i pravit se da se ništa nije desilo i zaboraviti sve ove bljuvotine koje ste napisali na ovoj temi.
Mi koji podržavamo amara sve i da poneki od nas pretjeruje makar pišemo neke argumente i koliko toliko "kulturne" postove. Sa druge strane protivnici pišu uvrede, dižu nekakve seljačke bune i koriste informacijama na nivou ekspresa....
Eto dokle idete ovaj se drznu i napisa da osim čak nije ni najbolji PL trener a čovjek ima više trofeja nego li ijedan klub u toj istoj ligi...
Ovi nazovi neutralni su mi još gori...sve oni znaju o osimu a ustvari nemaju pojma osim što su ga vidjeli par puta na TV i eto rekli im pitari da je kupio titule...ali ružna mu frizura šta osim zna na.
Prvi izbornik BiH o kome niko izvan BiH ne zna nista. To govori sve o njegovoj karijeri.ni dan danas se ugasio nisi. Samo nastavi bila bi dosadna tema bez tebe.
A ti glasaj za kafanu i ......
Ostavi se ovoga ti si Zeljin igrac.