HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

silenT
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la silenT » 04 okt 2009, 20:33

isprika ili ne tako je bilo ja samo kažem... dotad nije bilo nijednog incidenta..
momak je završio "samo sa razbijenom glavom" radi šabana koji je se napravio lud i bacio baklju dole....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

WestMostar
Kontakt:

Post Postao/la WestMostar » 04 okt 2009, 20:37

pozdrav šabanima- furate se nešto na grobare, bacate baklje na donju tribinu sa simpatizerima :roll: :roll: ma niste vi šabani, bože sačuvaj...
parola pogodila ko prstom u ****- odmah ste je potvrdili 8-)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 okt 2009, 20:40

WestMostar je napisao/la:pozdrav šabanima- furate se nešto na grobare, bacate baklje na donju tribinu sa simpatizerima :roll: :roll: ma niste vi šabani, bože sačuvaj...
ma nek ste zato vi svi face, to je najvaznije, jelde internet huligane?

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 04 okt 2009, 20:42

Što reči prezadovoljan sam našom pobjedom, a istovremeno tužan radi momka što je stradao u Širokom...
Pokoj mu duši...Zasad od mene dosta...
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 okt 2009, 20:43

stvarno vi se ovdje svadjate a momci ginu u sirokom....zalosno...

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 04 okt 2009, 20:43

idi repaj kani se nogometa ! :D
Onaj Knezevic,celo,jak momak ,desnog beka igra,gdje ste onog nasli,pored momka se nije moglo proci danas!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 okt 2009, 20:45

antipolitikaa je napisao/la:idi repaj kani se nogometa ! :D
Onaj Knezevic,celo,jak momak ,desnog beka igra,gdje ste onog nasli,pored momka se nije moglo proci danas!
mani se trave covjece :lol:

sala mala ;)
Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 04 okt 2009, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 04 okt 2009, 20:45

antipolitikaa je napisao/la:idi repaj kani se nogometa ! :D

ja smješnijeg lika nisam vidio... ne liči na nogometaša.. nabijen nekakv ko od stijene odvaljen... kod njih mi se samo svidio igrač broj 6 neznam koje... ali kad krene lik nije znao stat.. dribla li dribla
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 04 okt 2009, 20:48

U nas mali Zadro podbacio i i jovic je malo zezno sa Anicicem na boku,prolazili ga ko brzi vlakovi,kad je anicic izisao sve je bolje funkcioniralo jer momak je dosta kvalitetan al za ljevog beka nije,inace Jovic je povukao odlicne poteze kad je trebalo i pravi se SIR!koja je ovo za redom pobjeda protiv Veleza?3?
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 04 okt 2009, 20:55

Naša koreografija

[youtube][/youtube]

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2009, 21:01

Lijepa koreografija, pokazalo se da se može u miru navijati.

WestMostar
Kontakt:

Post Postao/la WestMostar » 04 okt 2009, 21:09

Rz88 je napisao/la:Lijepa koreografija, pokazalo se da se može u miru navijati.
ma može, ali osim baklji, oni su bacili i neku dasku na donju tribinu :S:S e sad...
naravno, oni su ugroženi, sad opet onaj alija besram praviti emisliju kako je velež izgubio i kako su oni jadni i nitko ih ne voli i da su ugroženi, fuj fuj fuj
krepajte šabani

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 04 okt 2009, 21:14

kad ste vi dosli u vrapcice a da se niste naoruzali pirotehnikom i topovskim udarima

WestMostar
Kontakt:

Post Postao/la WestMostar » 04 okt 2009, 21:17

VR6_LION je napisao/la:kad ste vi dosli u vrapcice a da se niste naoruzali pirotehnikom i topovskim udarima
sad ti aludiraš na onog malog koji je ostao bez prstiju... mali je podigao s poda topovski, ponavljam PODIGAO a nije ga nitko pogodio... i sve baklju su uletile u teren ili ostale na skeli, ništa nije poletilo na vaše tribine...
niti smo mi ikada išta bacali na tribine gdje je obična raja(tipa kao npr. kad smo na grbavici, ili gdje već gdje smo blizu) nismo šabani

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 04 okt 2009, 21:19

WestMostar je napisao/la:pozdrav šabanima- furate se nešto na grobare, bacate baklje na donju tribinu sa simpatizerima :roll: :roll: ma niste vi šabani, bože sačuvaj...
Ne zamjerite mi ja sam iz Sarajeva, vidim ovdje stalno nešto "šabani, šabani", pa ne mogu da skontam šta znači, šabani, jel se misli na legendarnog Šabana Bajramovića koji je pjevao i sa Mostar Sevdah Reunion....pa blago vama rođeni, zovu vas po legendi, ja na početku kontam kao to nešto uvrjedljivo, a šaban ničim ne može biti uvrjedljivo, već ekstra simpatično

evo poslušajte i pogledajte Šabana, bosanskog Elvisa Prislija:)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 okt 2009, 21:19

VR6_LION je napisao/la:kad ste vi dosli u vrapcice a da se niste naoruzali pirotehnikom i topovskim udarima
nemoze se bola s njima diskutovati normalno...

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 04 okt 2009, 21:30

HŠK Zrinjski je danas sasvim zasluženo savladao gradskog rivala, a u vrijeme dok ovo pišem odzvanja pobjednička pjesma u mnogobrojnim mostarskim kafićima u blizini stadiona, a i puno šire.

Lijep dan privukao je na stadion i oko 10. 000 gledatelja koji su došli pogledati ne samo Gradski, već i derbi Premier lige BiH. Utakmici je prisustvovalo nekoliko stotina gostujućih navijača koji su bez ikakvih problema stigli na stadion, dok su Ultrasi popunili svoje stajanje i bili opet 12.igrač svoga Zrinjskog. Trener Zrinjskog Sir Dragan Jović na teren je poslao slijedeću momčad:

Melher, Šunjić, Ivanković, Marković, Žuržinov, Aničić, Afedize, Musa, Zadro, Selimović i Kordić. Na samom početku utakmice Ultrasi su priredili veličanstvenu koreografiju što je ostatak stadiona pozdravio burnim pljeskom. Važnost utakmice učinila je svoje tako da na samom početku nismo gledali neki vrhunski nogomet. Plemići su imali više od igre i krenili su ka vratima gostiju, dok su nogometaši vrebali svoje šanse iz kontra udara. Igrala se 15 minuta kada se od bure ovacija zatresao stadion pod Bijelim Brijegom. Udarac iz kuta izveo je Musa, u kaznenom prostoru najveći je bio Aničić koji je poentirao za 1:0.

Slavlje Plemića i Ultrasa još se nije ni stišalo, a radovali su se gosti. Igrala se 17 minuta kada je inače veoma slabi sudac Zrilić dosudio slobodan udarac za goste na nekih 16 metara od vrata Melhera. Siguran je bio Zaimović i sve se vratilo na početak. Nakon poravnanja gledali smo igru većinom na sredini terena, a nogometaši Zrinjskog nisu došli do nekih izglednijih prilika. U 35 minutu igru je napustio zbog povrede Afedize, a ulazi Mateo Sušić. Musa je dobro pokušao iz slobodnog udraca, ali je gostujući vratar bio na mjestu. Gosti su imali par pokušaja iz kontra udara, ali rezultat se nije mijenjao do poluvremena.

U drugi dio Zrinjski ulazi sa istim sastavom koji je završio prvi dio, ali sa puno više odlučnosti nego u prvom dijelu. Ovaj drugi dio je protekao u dominaciji Zrinjskog, dok su se gosti uglavnom koncentrirali na obranu svojih vrata. Zabilježili smo par pokušaja Plemića preko Muse, Ivankovića i Kordića, ali rezultat se nije mijenjao. U 60 minuti u igru umjesto strijelca Aničića ulazi Stojanović čijim ulaskom se pritisak povećava. Selimović je imao dobru priliku, ali njegov šut ide preko vrata. 70 minut donosi posljednju izmjenu i u igru ulazi Pavle Sušić umjesto Zadre. Kordić se našao u dobroj prilici ali imali smo osjećaj da je sapleten pred vratima gostiju. Inače u tim trenucima sudac Zrilić je nekoliko puta pogriješio na štetu Zrinjskog, što je izazvalo i buru protesta. Napadi Zrinjskog su se nastavili što je rezultiralo asistencijom Selimovića za Kordića u 85 minuti , a ovaj manirom rasnog strijelca pogađa za 2:1 i erupciju oduševljenja na stadionu. Do kraja su Plemići znalački čuvali loptu u svom pobjedu, a gostima je bilo kasno za mijenjanje sustava igre koji su igrali u prvom dijelu.

Posljednji zvižduk suca Zrilića donio je još jednu nezaboravnu feštu nogometaša i navijača Zrinjskog. Slavlje se prenijelo i na ulice grada i ono traje i u ovim večernjim satima. Ovim putem u ime navijača Zrinjskog pozdravljam sve navijače koji su stigli iz Osijeka, Vinkovaca, Splita, Zagreba, Žepča i svih ostalih znanih i neznanih mjesta i gradova Hrvatske i BiH. Naravno, opet moram odati priznanje Ultrasima koji su izvanredno bodrili svoju momčad tijekom svih 90 minuta. Za kraj još čestitke Sir Draganu Joviću, njegovim pomoćnicima i svim nogometašima Zrinjskog na velikoj pobjedi.

(PREUZETO SA ZRINJSKI.INFO)

ZRINJSKI

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 04 okt 2009, 22:01

Melher-dobro odradio svoj posao,nije nista mogao kod gola zaimovica ,doduse nije ni imao posla jer je to jedini udarac u okvir gola bio.
Ivankovci-kapetanski i borbeno
Sunjic-Sunjic ko sunjic sve njegove lopte ,odlicno igrao
Anicic-Strijelac ,nije se snasao na lijevom boku.
Markovic-momak igra sve bolje i bolje,istinsko pojacanje,neprelazan.
Zadro-nekakav spor i mlitav,nije imao svoj dan bit ce bolje
Musa-standarno dobar
Zurzinov-igrao lijevo krilo,također se nije snasao u napadackoj igri jer je bek.
Afedize(M.Susic)-prvi se rano ozlijedio,opet,Susic mali bolje odigrao kao vezni neko kao bok !
Selimovic-danas po meni los,mada borbenost je uvjek na nivou
Kordic-covjek ne moze dati rudaru,laktasima i ostalima al zato zabije Velezu i ima kredita jos godinu dana,cestitke
Stojanovic-zeljan igre,vidi se da leđa smetaju.
P.Susic-momak kad se oporavi bit ce exstra,ulaskom unio zivost i probojnost.

ULTRASI:ODLICNI,CESTITKE!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 04 okt 2009, 22:48

Hebem ti miša. UMjesto da slavimo pobjedu i pričamo o dobrom navijanju i utakmici skoro bez nereda raspravlja se o najcrnjim stvarima. Ne ponovilo se ovo iz Širokog Brijega više nikada. Poslje utakmice u Mostaru je se više pričalo o dešavanjima u ŠB nego o samoj utakmici i pobjedi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2009, 22:56

Kako su uspjeli unjeti baklju poret toliko policajaca. To meni neće nikada biti jasno. Kako god, ovaj današnji dan je tužan i nadam se da će se napokon ići na bolje, jer zaista ovo sve nije potrebno.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.