Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
Pogledao sam film Praznik rada jer sam vidio onaj isjecak Emira na instagramu, to je i jedino vrijedno u filmu, inace ostalo katastrofa, nikad da se izdignemo iz te sporosti i smoru od glume i filmova, pola dijaloga ne cujes, nigdje nekih muzickih efekata bas uzas. Kako neko ne snimi neki romanticni film, neku komediju, da se obuhvati vise nasih gradova, da se prikaze nesto drugacije s mladjim glumcima i sl.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

6/10
Solidan ali ni blizu orginalu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne sikiraj se, izlazi sigurno uskoro neki Blockbuster o ratu.Sheyi je napisao/la: ↑23 dec 2024, 21:33Pogledao sam film Praznik rada jer sam vidio onaj isjecak Emira na instagramu, to je i jedino vrijedno u filmu, inace ostalo katastrofa, nikad da se izdignemo iz te sporosti i smoru od glume i filmova, pola dijaloga ne cujes, nigdje nekih muzickih efekata bas uzas. Kako neko ne snimi neki romanticni film, neku komediju, da se obuhvati vise nasih gradova, da se prikaze nesto drugacije s mladjim glumcima i sl.

- Beduin
- Kontakt:
Nije ni na mene ostavio neki poseban utisak ovaj novi Gladijator (nastavak na prethodni).
Film je itekako gledljiv, zanimljiv u moru smeca danasnjeg, ali mu fali nesto. Nema nekih borbi, sve mi se nekako odvilo nabrzinu.
Film je itekako gledljiv, zanimljiv u moru smeca danasnjeg, ali mu fali nesto. Nema nekih borbi, sve mi se nekako odvilo nabrzinu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Heretic
Ako je ko planirao pogledati, preporuka za izbjeci. Cijenite vrijeme i ne teosite ga na ovakve gluposti.
Ako je ko planirao pogledati, preporuka za izbjeci. Cijenite vrijeme i ne teosite ga na ovakve gluposti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jest smor ovaj joker 2. Pogotovo s ovim kopiranjem marvelovih filmova. Totalno neozbiljno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Gladiator je tesko smece 0 od 10 film.
Onaj film na Netflixu sa Egertonom je masterpiece za njega.
Onaj film na Netflixu sa Egertonom je masterpiece za njega.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Meni je Gladiator II solidan. Mana mu je, kako @beduin reče, što je radnja zbrzana, mogao je komotno još sat trajati. Ostalo ok, naravno, nije nivo prvog filma, ali itekako može proći.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- kraljttbvb
- Kontakt:
The Age of Adaline
Fantazija, ali drzi paznju cijelo vrijeme. Dobar film
Fantazija, ali drzi paznju cijelo vrijeme. Dobar film

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Uzeo opet disney, unikatan je, dzabe sve, ima i deadpool sa wolverinom, unikatnih serija i filmova.
Ovo te samo tjera da uzmes nemi ogroman tv da gledas za relaksaciju.
Mana disneya na mobu je nema 1.5x kao netflix. Max nisam nikad instalirao na mob.
https://insidethemagic.net/2024/12/the- ... dates-th1/
Fenomenalna serija a nigdje 4 sezone...star wars svijet donosi cudne odluke.
Ovo te samo tjera da uzmes nemi ogroman tv da gledas za relaksaciju.
Mana disneya na mobu je nema 1.5x kao netflix. Max nisam nikad instalirao na mob.
https://insidethemagic.net/2024/12/the- ... dates-th1/
Fenomenalna serija a nigdje 4 sezone...star wars svijet donosi cudne odluke.
Teski smor za razliku od originalnog koji je masterpiece. Totalno nepotreban nastavak.
3/10

Ko nije pogledao, moja preporuka
7/10

3/10

Ko nije pogledao, moja preporuka

7/10

Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 06 jan 2025, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Nisam siguran gdje da pitam, ali koju streaming platformu preporucujete. Dosadili mi pirati. Nemam nekih preferenci osim za pogledat kvalitetnu seriju/film.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Netflix ima najveci izbor, ali i najvise sranja. HBO Max, ima dobrih starih serija, Disney Plus isto ima dosta dobrih starijih stvari, Paramonth ima odlicne Serije u zadnje vrijeme. Tesko je samo jedan izabratiMilanMladenovic je napisao/la: ↑06 jan 2025, 12:48Nisam siguran gdje da pitam, ali koju streaming platformu preporucujete. Dosadili mi pirati. Nemam nekih preferenci osim za pogledat kvalitetnu seriju/film.
GGMU
- napoleon72
- Kontakt:
Za serije Netflix, za filmove Max. Disney ako volis sci fi i Marvel, najvise tog izbora. Sky showtime finih starijih stvari i fransiza filmova. Ja licno koristim sve osim Disneya (nesta svoje, nesta dijelim s drustvom). Disney sam imao i ukinuo jer nisam fan Marvela (najvise na njemu gledao Pixarove crtaneMilanMladenovic je napisao/la: ↑06 jan 2025, 12:48Nisam siguran gdje da pitam, ali koju streaming platformu preporucujete. Dosadili mi pirati. Nemam nekih preferenci osim za pogledat kvalitetnu seriju/film.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne