Premijer liga BiH - aktuelno

vedinjo98
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la vedinjo98 » 31 jul 2021, 02:43

Beduin je napisao/la:
30 jul 2021, 23:46
Sumnjam da je namjerno jer bi odmah reagovao i jedva docekao da svira cim je pao Veseli.
Ocito da nije ni sam bio siguran je li bilo kontakta, pustio da se igra dalje, a mi sa tribine smo odmah skocili, neko zbog ruke, neko zbog previjanja Veselinovica, a ti ispred njega je i klupa Slobode napravila pritisak. Moguce da je podlegao pritisku, jer se okrenuo i vidio igraca na zemlji kako "jauce" i onda dotrcao nazad i pokazap na 11m.

Samo je nelogicna tolika pauza,
Upravo je ta neodlucnost prisutna kod svakog naseg sudije. Na prvu ne svira faul, ruku ili sta vec, ali onda kada krene pritisak igraca i klupe onda on poklekne. Sada je to jos izrazenije jer ima i pritisak navijaca njihovim povratkom na tribine. Zato se vidi kod Peljte da je ozbiljan sudija, miljama ispred svakog naseg, stoga mu UEFA i daje sve ozbiljnije utakmice.

P.s. da se razumijemo sudjenje fer veceras Sloboda mnogo bolji tim i potpuno zasluzena pobjeda, koja je mogla biti i ubjedljivija, ali sta cete...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 31 jul 2021, 09:50

Sloboda je u jaku dobru formu i to bez Azmira Hušica kao investor, drago mi je od srca da su dobili ovi amateri koji nemaju šta tražit u Premijer Ligu, da je Mladost u ligi ostala ostali bi i iduće sezone. Penal je ćist ko suza gledaj te opet snimak! Sarajevo oćekujem minimalnu pobijedu ili x. Sada im igraju Bodul, Bagaric i Cmijanjc koji će biti pojaćanje ove sezone za Sarajevo mada da je Cmijanjc več prošle sezone stigao. Od Želje oćekujem pobijedu od 1-0 ili 2-0 hajmo💙

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 31 jul 2021, 10:42

Danas igra sedmerostruki šampion zemlje i osmerostruki osvajač kupa naše lijepe Bosne i Hercegovine! Ekipa s najviše euro nastupa i najuspješniji klub iz BiH prema rangiranju Uefa-e, klub s najviše osvojenih bodova na vječnoj tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine! Dakle, najveći klub moje i tvoje zemlje. Mirno budite! :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 31 jul 2021, 10:42

Danas su na programu dva derbija, derbi za vrh tabele, mislim da je Sarajevo u blagoj prednosti. U drugoj utakmici u derbiju koji ce biti jako bitan za opstanak u ligi sanse dajem Posusju, ekipa koja u ovom momentu ima bolju ekipu i koja nema problema sa finansijama.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 31 jul 2021, 11:35

Semper je napisao/la:
31 jul 2021, 10:42
Danas su na programu dva derbija, derbi za vrh tabele, mislim da je Sarajevo u blagoj prednosti. U drugoj utakmici u derbiju koji ce biti jako bitan za opstanak u ligi sanse dajem Posusju, ekipa koja u ovom momentu ima bolju ekipu i koja nema problema sa finansijama.
Zeljo ne bih trebo gubit bodove protiv direktnih konkurenata u borbi za opstanak, ali bit ce gusto.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 31 jul 2021, 11:39

#99 poludi!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 31 jul 2021, 11:56

Miljacka je napisao/la:
Danas igra sedmerostruki šampion zemlje i osmerostruki osvajač kupa naše lijepe Bosne i Hercegovine! Ekipa s najviše euro nastupa i najuspješniji klub iz BiH prema rangiranju Uefa-e, klub s najviše osvojenih bodova na vječnoj tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine! Dakle, najveći klub moje i tvoje zemlje. Mirno budite! :bih:
Sto bi svrakino rekao: GOLEM SI ZELJO. :D
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 jul 2021, 12:04

Navijacki bih volio da X da budu danas, ali Zeljo mi je ovdje apsolutni favorit, sto opet nista ne mora da znaci na terenu.
Cak sam misljenja da ce Zeljo daleko bolje partije pruzati protiv jacih ekipa gdje ce se ovi mladici htjeti dokazivati, dok u utakmicama gdje je imperativ pobjeda i gdje su oni favoriti bi mogli lahko pokleknuti pred pritiskom usljed neiskustva i tog "moranja". Ali duga je sezona, iskustvo se i stice igranjem.

Sarajevo mi je blagi favorit veceras, najvise jer mi je ovaj novi Zrinjski nepoznanica, dok je Sarajevo dovelo par zanimljivih imena i sad je na treneru da to ukomponuje. Cmiljanic mi mirise da ce rasturiti ove sezone, iako su se sprdali Pitari ovdje oko njegovog dovodjenja. Vidicemo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 31 jul 2021, 12:41

Semper je napisao/la:
hahaha joj kako ces pojesti muda ne kraju sezone, klosaru

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 31 jul 2021, 12:56

Semper je napisao/la:
Smećaru raspali
mosa lošmi stićko tit-ula!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 jul 2021, 12:56

Antipolitika3 je napisao/la:
30 jul 2021, 22:13
MortemHz je napisao/la:
30 jul 2021, 22:07
Možda ga ne volimo radi valjanja na terenu ali ima nešto u njemu :D

slika

Ima,idealan za ekipe poput Slobode,izbij nabij i svi pozadi.
Nevidjena prevara od trenera ,nas unazadio svojim metodama defanzive,ocekivao od Filipovica da trci kontre :rol:
Nije imao srece kao komsije sinoc da prodje Apoel i to mu je poslije unazadilo karijeru gdje ce postati novi Vlado Jagodic
Zaboravio si napisati kako je manji klub iz Mostara osvajao namjestena prvenstva, eto sad ce ovaj Jakirevic unaprijediti svojim metodama igru i osvojiti titulu umjesto Zizovica.
🔴⚫️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 jul 2021, 13:06

Žižoviću je Sloboda legla ko šamar budali, i obrnuto zbog stila igre koju preferira. Sloboda nema igrače da se nadigrava, zato igraju čvrsto, defanzivno sa dugim loptama. Jbga njima tako odgovara zbog igrača koje imaju i to im donosi rezultate i bodove. A to je najbitnije.
Sve u svemu čestitam Slobodi, svaka čast, nije bezveze 9 bodova na startu. Nadam se da će na kraju sezone barem evropu izganjat. Vakat im je.

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 31 jul 2021, 13:07

Skver je napisao/la:
31 jul 2021, 12:56
MortemHz je napisao/la:

slika

Nevidjena prevara od trenera ,nas unazadio svojim metodama defanzive,ocekivao od Filipovica da trci kontre :rol:
Nije imao srece kao komsije sinoc da prodje Apoel i to mu je poslije unazadilo karijeru gdje ce postati novi Vlado Jagodic
Zaboravio si napisati kako je manji klub iz Mostara osvajao namjestena prvenstva, eto sad ce ovaj Jakirevic unaprijediti svojim metodama igru i osvojiti titulu umjesto Zizovica.
Pa jesmo iskreno. Ja mislim da je najveci podvig nekog nase kluba,, upravo to sto smo mi (Zrinjski) osvojili namjestenu titulu Zeljeznicaru.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 31 jul 2021, 13:11

Skver je napisao/la:
31 jul 2021, 12:56
MortemHz je napisao/la:

slika

Tako je ,kako li vi niste barem jednu namjestili eto onako cisto da imate :crazy:
Dao sam svoje misljenje i Zizovic je takav po meni a Sergej kakav da jeste barem proba napadacki igrati a ne kao pussy Ziza
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 31 jul 2021, 13:13

Stroj1946 je napisao/la:
31 jul 2021, 13:06
Žižoviću je Sloboda legla ko šamar budali, i obrnuto zbog stila igre koju preferira. Sloboda nema igrače da se nadigrava, zato igraju čvrsto, defanzivno sa dugim loptama. Jbga njima tako odgovara zbog igrača koje imaju i to im donosi rezultate i bodove. A to je najbitnije.
Sve u svemu čestitam Slobodi, svaka čast, nije bezveze 9 bodova na startu. Nadam se da će na kraju sezone barem evropu izganjat. Vakat im je.
Pored Sarajeva,Sirokog,Borca,Tuzle,Veleza,Zrinjskog i Zelje europu samo mogu sanjati.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 jul 2021, 13:20

31 jul 2021, 13:13
Stroj1946 je napisao/la:
Pored Sarajeva,Sirokog,Borca,Tuzle,Veleza,Zrinjskog i Zelje europu samo mogu sanjati.
Tom logikom pored Veleza, Borca, Sloge, Sarajeva i moguce Sirokog vi mozete samo sanjati Evropu.
Jedno je papir i historija, teren je nesto drugo. Slobodi nije cilj Evropa, ali kao i svako na svijetu ako mu se otvori prilika probat ce je iskoristiti. Ali ova Sloboda je jos uvijek podaleko od tog cilja, ali to je fudbal i uvijek treba vjerovati, sanjati i pokusavati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 jul 2021, 13:52

31 jul 2021, 13:11

Tako je ,kako li vi niste barem jednu namjestili eto onako cisto da imate :crazy:
Dao sam svoje misljenje i Zizovic je takav po meni a Sergej kakav da jeste barem proba napadacki igrati a ne kao pussy Ziza
Nismo imali lopinu Beusa, Aluminij, Covica, HDZ i ostalu bjelosvjestsku bagru....
🔴⚫️

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 31 jul 2021, 13:57

Beduin je napisao/la:
31 jul 2021, 13:20
31 jul 2021, 13:13
Stroj1946 je napisao/la:
Tom logikom pored Veleza, Borca, Sloge, Sarajeva i moguce Sirokog vi mozete samo sanjati Evropu.
Jedno je papir i historija, teren je nesto drugo. Slobodi nije cilj Evropa, ali kao i svako na svijetu ako mu se otvori prilika probat ce je iskoristiti. Ali ova Sloboda je jos uvijek podaleko od tog cilja, ali to je fudbal i uvijek treba vjerovati, sanjati i pokusavati.
Opcenito svaka ekipa u nasoj ligi poslije 2-3 kola kada dobro odigra misli da bi poslije mogla Realu uzeti bod. Po meni Sloboda kao ekipa nije ni blizu Europe, ima puno kvalitetnijih ekipa od njih, nikad se ne zna ali na papiru sigurno nisu. Prva tri kola protiv ekipa koji su kandidati za ispadanje i oni su svoj posao odlicno uradili, protiv konkurenata su uzeli bodove i oni su mirni za sada (racunajuci da je vjerovatno cilj opstanak u ligi).
Samo treba biti realan.

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 31 jul 2021, 14:04

Danas igra sesterostruki sampion :salut:
Gazi peterostruke :kafa:
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Kesoljub
Kontakt:

Post Postao/la Kesoljub » 31 jul 2021, 14:21

Je li Sisoje Velezu isplatio premije?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 17 gostiju.