Ne priliči starom prdohanu ovako da piše po tviteru. Treba malo dostojanstva zadržati. I spasiti nas barem svoje gramatičke gimnastike kao što reče Justin.Maestro je napisao/la: ↑12 jun 2022, 12:42Klosari ste vi koji ga napadate. Jel to vise ni na twiter ne smije nista vise napisati da ne bi strucnjaci se na forumu naljutili.
UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
pisao je vec, ne valja niko a mi se uhvatili civica:-)baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 14:58komentar na tvog pulena Eldara Marcela Civica?hurem je napisao/la: ↑12 jun 2022, 14:42Ma ja...sad su i Crnogorci u rangu San Marina. Rumuniju ste predstavili kao Lihtenštajn. Finska ima 2 igraca i bla bla. Gruzija, pa to su amateri...i sl.
Ta Gruzija u zadnjih 8 utakmica ima 7 pobjeda i 1 remi.
Ta Finska godinama unazad igra odlično za svoje standarde, veoma kompaktna ekipa.
Rumunija izašla iz vrlo dobrih kvalifikacija. Sinoć pobijedili Finsku, protiv nas bili na nivou. Jedino gdje su faktički podbacili zadnje 2 godine je utakmica protiv Crne Gore prije par dana.
Crna Gora poznata kao domaćinska ekipa.
Dakle, sve reprezentacije su kante a mi smo kao dobri. Koga boli briga sto Dzeko ne zna sta je gol, što mu je forma najlosija u karijeri. Koga boli briga sto Pjanic vec 2 godine NE ZNA sta je fudbal. Vise je kod doktora, po tribinama i klupama. Koga boli briga sto je Krunic bio klupiran (izuzev zadnje 3 utakmice), Kolasinac klupiran (iako jedina svjetla tacka), sa sezonama i fudbalom prije 2+ mjeseca završili Prevljak, Cimirot, Hotic...Gojak i Menalo klupirani, Demirovic klupa i ne zna sta znaci postići gol...itd.
Petev je zapao u najlosije stanje reprezentacije ikada...a sve na njemu lomite. Reklo bi se poprilično nepravedno.
Istina je da neke poteze nije povukao kako treba ali daleko od toga da je on državni neprijatelj broj 1.
meni je najace ovo kako ih prije nikada nije imao sve skupa, sada kad ih ima, oni su u najlosijoj formi:-)
Mi smo sinoć odigrali možda i najbolju utakmicu od ove tri, kontrolisali smo igru sigurno 60-70 minuta, Crnogorci su najviše uradili preko naših bekova koji su defanzivno propuh, a generalno su nam dali gol na sreću.
Ali i dalje se javlja problem naše igre u ofanzivi, ona zadnja trećina terena, u 4 od 5 situacija falit će nam taj zadnji pas, donijet ćemo lošu odluku, to nikako ne mogu da skontam, yebem mu majku neke stvari po automatizmu treba raditi a meni izgleda kao da sve to izgleda napamet i da su se oni prvi put sreli na terenu.
Može neko pričati priče kako je ovo loše, ali bod protiv CG u Podgorici nije loš. Jer neće ova reprezentacija preko noći postati ekipa koja će izrutinirati bilo koga od ove tri ekipe u grupi, pogotovo ne sa Petevom, ko to misli taj je budala.
Petev rotira koliko može, jedina mu je mana što malom Dediću ne daje šansu i što previše forsira Džeku. Ja stvarno ne razumijem šta ljudi žele od naše ekipe, valjda da rutiniramo Fince, Crnogorce, Rumune, lagano po dva razlike, ne kontam u kojem svijetu oni žive, jesu li prespavali zadnjih osam godina, kako šta...
Najjače mi je kad Zukanović i ala Zukanović pitaju pa eto koji nam je plan, šta mi želimo igrati, pa mi plana nemamo od 2014-te, sve nam se svodi na individualni kvalitet, raspoloženje pojedinaca i to je tako bilo i tako će uvijek biti sa nama.
Kada riješimo probleme u našem fudbalu generalno (pri tome najmanje mislim a reprezentaciju i selektora) onda ćemo moći govoriti o nekakvim sistemima, do tada sve će ovo zavisiti od voljnog momenta pojedinih igrača.
Ali i dalje se javlja problem naše igre u ofanzivi, ona zadnja trećina terena, u 4 od 5 situacija falit će nam taj zadnji pas, donijet ćemo lošu odluku, to nikako ne mogu da skontam, yebem mu majku neke stvari po automatizmu treba raditi a meni izgleda kao da sve to izgleda napamet i da su se oni prvi put sreli na terenu.
Može neko pričati priče kako je ovo loše, ali bod protiv CG u Podgorici nije loš. Jer neće ova reprezentacija preko noći postati ekipa koja će izrutinirati bilo koga od ove tri ekipe u grupi, pogotovo ne sa Petevom, ko to misli taj je budala.
Petev rotira koliko može, jedina mu je mana što malom Dediću ne daje šansu i što previše forsira Džeku. Ja stvarno ne razumijem šta ljudi žele od naše ekipe, valjda da rutiniramo Fince, Crnogorce, Rumune, lagano po dva razlike, ne kontam u kojem svijetu oni žive, jesu li prespavali zadnjih osam godina, kako šta...
Najjače mi je kad Zukanović i ala Zukanović pitaju pa eto koji nam je plan, šta mi želimo igrati, pa mi plana nemamo od 2014-te, sve nam se svodi na individualni kvalitet, raspoloženje pojedinaca i to je tako bilo i tako će uvijek biti sa nama.
Kada riješimo probleme u našem fudbalu generalno (pri tome najmanje mislim a reprezentaciju i selektora) onda ćemo moći govoriti o nekakvim sistemima, do tada sve će ovo zavisiti od voljnog momenta pojedinih igrača.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- feniksptica
- Kontakt:
Maestro je najgori lik ovdje. Covjece kad ces vec pametovat i odgovarat, odgovori i kakd neko napise dobar post o stanju igraca i kvalitetu istih.
Mrzim ljude kojim je svrha u zivotu samo pametovati i pljuvati
Mrzim ljude kojim je svrha u zivotu samo pametovati i pljuvati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
sinoc da smo imali igrace na svojim pozicijama, desila bi se rutinska pobjeda o kojoj 'mastamo' iz tvog posta.Raonffa je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:14Mi smo sinoć odigrali možda i najbolju utakmicu od ove tri, kontrolisali smo igru sigurno 60-70 minuta, Crnogorci su najviše uradili preko naših bekova koji su defanzivno propuh, a generalno su nam dali gol na sreću.
kako ce gojak i krunic igrati po automatizmu pozicije na kojima su igrali sinoc?
kako je moguce da hegavi susic igra 2 tekme a mali dedic vec 3 na tribinama?
je li realno da vec 4-5 godina niko ne zeli i nece da vidi da civic nije fudbaler:-)
zasto mu dzeko sa 36 kuka seta u svakoj tekmi dok nesto ne ukaki:-)
itd itd..
- feniksptica
- Kontakt:
Doduse drugi treneri ne bi Dzeku drzali u ekipi..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
@babino, to su činjenice...babino je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:08pisao je vec, ne valja niko a mi se uhvatili civica:-)baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 14:58komentar na tvog pulena Eldara Marcela Civica?hurem je napisao/la: ↑12 jun 2022, 14:42Ma ja...sad su i Crnogorci u rangu San Marina. Rumuniju ste predstavili kao Lihtenštajn. Finska ima 2 igraca i bla bla. Gruzija, pa to su amateri...i sl.
Ta Gruzija u zadnjih 8 utakmica ima 7 pobjeda i 1 remi.
Ta Finska godinama unazad igra odlično za svoje standarde, veoma kompaktna ekipa.
Rumunija izašla iz vrlo dobrih kvalifikacija. Sinoć pobijedili Finsku, protiv nas bili na nivou. Jedino gdje su faktički podbacili zadnje 2 godine je utakmica protiv Crne Gore prije par dana.
Crna Gora poznata kao domaćinska ekipa.
Dakle, sve reprezentacije su kante a mi smo kao dobri. Koga boli briga sto Dzeko ne zna sta je gol, što mu je forma najlosija u karijeri. Koga boli briga sto Pjanic vec 2 godine NE ZNA sta je fudbal. Vise je kod doktora, po tribinama i klupama. Koga boli briga sto je Krunic bio klupiran (izuzev zadnje 3 utakmice), Kolasinac klupiran (iako jedina svjetla tacka), sa sezonama i fudbalom prije 2+ mjeseca završili Prevljak, Cimirot, Hotic...Gojak i Menalo klupirani, Demirovic klupa i ne zna sta znaci postići gol...itd.
Petev je zapao u najlosije stanje reprezentacije ikada...a sve na njemu lomite. Reklo bi se poprilično nepravedno.
Istina je da neke poteze nije povukao kako treba ali daleko od toga da je on državni neprijatelj broj 1.
meni je najace ovo kako ih prije nikada nije imao sve skupa, sada kad ih ima, oni su u najlosijoj formi:-)
Sto se tice Civica nit je moj pulen niti sta...bolje zamjene za Kolasinca nemamo. Sve dok je tako on je dobrodošao. U padu forme u klubu kao i mnogi drugi reprezentativci.
Moja poenta je da se Gazibegovicu KRIMINALNA partija nije ni spomenula...znamo zbog čega. A ovoga se blati i kad odigra dobro.
I to sto spominješ da bismo rutinirali Crnogorce da je postavio igrace na prirodne pozicije je cisto supljiranje (pretpostavka) koje nema nikakvo utemeljenje.
je li to nacin pisanja za kojeg kritikujes maestra:-)
da @hurem, cinjenicno stanje je da su prije godinu-dvije briljirali dzeko, pjanic, krunic i kolasinac...jesu, ali mozda u tvojim snovima:-)
- feniksptica
- Kontakt:
Jeste, s vama ne moze drugacije.
Kritikujes Peteva a i Inzagi da drzo u utakmicama bez ikakvog ucinka a imale su 10x vecu vaznost.
S Krunicem pokusava sve da izvuce od njega igraca iz Milana i ne uspjeva. Ti kad igras u Milanu i dodjes igrat protiv CG moras ponudit nesto bilo gdje na terenu. Gojak vjeciti talent koji ce uskoro u pneziju..talentovan.
U ovoj ligi nacija svaka ekipa mijenja mijesa isprobava, samo kod nas problem ???
Lose kod njega je sto se ne zna sto ne ubacuje Dedica, sto forsira Pjanica zbog imena isto vjerovatno. Dole je zategnutno onoliko kolikok su bekovi kvalitetni a ima prostora za napredak prema gore. Mada i to je upitno jer su ti napadaci ljudi koji realno slabo daju golove ove sezone..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ako si vec planirao da ubacis igraca koji ce trcati za dzeku, krunic to nije, demirovic jeste. zabiti ga nece nijedan, ali ce drugi barem odraditi taj prljavi posao.feniksptica je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:27Jeste, s vama ne moze drugacije.
Kritikujes Peteva a i Inzagi da drzo u utakmicama bez ikakvog ucinka a imale su 10x vecu vaznost.
S Krunicem pokusava sve da izvuce od njega igraca iz Milana i ne uspjeva. Ti kad igras u Milanu i dodjes igrat protiv CG moras ponudit nesto bilo gdje na terenu. Gojak vjeciti talent koji ce uskoro u pneziju..talentovan.
U ovoj ligi nacija svaka ekipa mijenja mijesa isprobava, samo kod nas problem ???
Lose kod njega je sto se ne zna sto ne ubacuje Dedica, sto forsira Pjanica zbog imena isto vjerovatno. Dole je zategnutno onoliko kolikok su bekovi kvalitetni a ima prostora za napredak prema gore. Mada i to je upitno jer su ti napadaci ljudi koji realno slabo daju golove ove sezone..
gojak, lik je mrtav igrac, rezerva dinama a nama glavna karika, novi miske, daj ga i na krilo, moze on to po automatizmu:-)
crna gora je smijesna ekipa, pogotovo ta sinoc, ono se moralo glatko uzeti. Nije, zato sada mora finska.
vjerujem da hocemo, samo ako se malo tuta dozove.
Okej, slažem se slično sam i ja napisao u svom postu.babino je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:20sinoc da smo imali igrace na svojim pozicijama, desila bi se rutinska pobjeda o kojoj 'mastamo' iz tvog posta.Raonffa je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:14Mi smo sinoć odigrali možda i najbolju utakmicu od ove tri, kontrolisali smo igru sigurno 60-70 minuta, Crnogorci su najviše uradili preko naših bekova koji su defanzivno propuh, a generalno su nam dali gol na sreću.
kako ce gojak i krunic igrati po automatizmu pozicije na kojima su igrali sinoc?
je li realno da vec 4-5 godina niko ne zeli i nece da vidi da civic nije fudbaler:-)
itd itd..
E haj mi sad reci, svoje lično mišljenje, je li Petev u prošloj tekmi protiv Rumunije od početka izveo 11 igrača koji su igrali na svojim pozicijama i jesmo li mi protiv Rumuna izgledali bolje nego sinoć protiv Crne Gore?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
O kakvim vi rutiniranjima pisete ?
2.2 kvota na nama sinoc, protiv Finske isto 2+. Znaci prostom logikom sanse da mi dobijemo su manje od 50%. 40-45 otprilike.
I onda kada se "kiksa" Petev kriv. Smijesno.
Eto bas je Ivaylo rekao Anelu da dadne autogol ili je rekao Prcicu da igra rukomet.
Ima minusa, naravno, ali covjek izvlaci onoliko koliko se moze od ovih igraca.
2.2 kvota na nama sinoc, protiv Finske isto 2+. Znaci prostom logikom sanse da mi dobijemo su manje od 50%. 40-45 otprilike.
I onda kada se "kiksa" Petev kriv. Smijesno.
Eto bas je Ivaylo rekao Anelu da dadne autogol ili je rekao Prcicu da igra rukomet.
Ima minusa, naravno, ali covjek izvlaci onoliko koliko se moze od ovih igraca.
kako ces bolan izgledati dobro sa susicem i civicem na bekovskim pozicijama, ili sa poluigracima poput cimirota i sanicanina...duljevic je odradio svoj posao, prevljak isto -igrali ljudi svoju igru, taj automatizam koji spominjes i donijeli nam pobjedu..ne moze gojak uraditi ono sto je duljevic, niti krunic biti dobar pred golom kao smail.Raonffa je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:34Okej, slažem se slično sam i ja napisao u svom postu.babino je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:20sinoc da smo imali igrace na svojim pozicijama, desila bi se rutinska pobjeda o kojoj 'mastamo' iz tvog posta.Raonffa je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:14Mi smo sinoć odigrali možda i najbolju utakmicu od ove tri, kontrolisali smo igru sigurno 60-70 minuta, Crnogorci su najviše uradili preko naših bekova koji su defanzivno propuh, a generalno su nam dali gol na sreću.
itd itd..
E haj mi sad reci, svoje lično mišljenje, je li Petev u prošloj tekmi protiv Rumunije od početka izveo 11 igrača koji su igrali na svojim pozicijama i jesmo li mi protiv Rumuna izgledali bolje nego sinoć protiv Crne Gore?
sinoc smo mi odigrali na oko najbolju tekmu od ove 3, ali protivnik je, priznaces, bio taraba.
ne znam kako su uzeli rumune, ali vjerujem da ce ih ovi u utorak kazniti dobro.
zato kazem, samo par rotacija u ekipi, finska bi trebala pasti, rutinski, koliko god nekom to bilo smijesno:-)
da, ne znam koji K je odustajao od 352 ako je vec skoro 2 godine to gradio, u dosta tekmi je solidno bilo. Pogotovo sto imas bocne igrace kojima to vise odgovara.
Od stevanovica nemas nista sada, seo je manje opasan,mada on barem gine i kompenzira tako.
dzeki treba neko ko ce trcati za njega, to nisu smajo ili krunic pogotovo.
Znači protiv Rumuna je bilo do bekova, dobro poštujem i to, navodi se priča na to kako treba Dedić dobiti više minuta što je činjenica, ali eto i ovaj Sušić se prizivao u reprezentaciju, a sada je amater.babino je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:48kako ces bolan izgledati dobro sa susicem i civicem na bekovskim pozicijama, ili sa poluigracima poput cimirota i sanicanina...duljevic je odradio svoj posao, prevljak isto -igrali ljudi svoju igru, taj automatizam koji spominjes i donijeli nam pobjedu..ne moze gojak uraditi ono sto je duljevic, niti krunic biti dobar pred golom kao smail.Raonffa je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:34Okej, slažem se slično sam i ja napisao u svom postu.babino je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:20
sinoc da smo imali igrace na svojim pozicijama, desila bi se rutinska pobjeda o kojoj 'mastamo' iz tvog posta.
itd itd..
sinoc smo mi odigrali na oko najbolju tekmu od ove 3, ali protivnik je, priznaces, bio taraba.
ne znam kako su uzeli rumune, ali vjerujem da ce ih ovi u utorak kazniti dobro.
zato kazem, samo par rotacija u ekipi, finska bi trebala pasti, rutinski, koliko god nekom to bilo smijesno:-)
da, ne znam koji K je odustajao od 352 ako je vec skoro 2 godine to gradio, u dosta tekmi je solidno bilo. Pogotovo sto imas bocne igrace kojima to vise odgovara.
Od stevanovica nemas nista sada, seo je manje opasan,mada on barem gine i kompenzira tako.
dzeki treba neko ko ce trcati za njega, to nisu smajo ili krunic pogotovo.
Npr. slične sam komentare čitao sinoć za Hotića, a ne znam trebamo li se prisjetiti kakva je kuknjava ovdje bila u martu zato što Hotić nije pozvan.
Kada pričamo o Gojaku, on se ovdje pljuje već dvije godine, a nije baš svaku utakmicu igrao na lijevom krilu iako ga dobrim dijelom jesu zavaljivali tamo.
Evo vidim raja sad spominje Rahmanovića koji treba igrati umjesto njega, e da baš onog Rahmanovića koji je srednje dvadesete godine proveo u, kako se ono ovdje voli reći, najgoroj ligi Europe.
Sad je valjda dovoljan kvalitet, a prije dvije godine je bio amater, a biće opet amater da se razumijemo čim odigra loših 20 minuta za reprezentaciju kad ga se pozove, slično kao što je sinoć amater bio Hotić.
Da se sada vratim na temu, nadam se da ti je logično što je Ćivić igrao od početka protiv Rumuna, jednostavno moraš rotirati igrače kada igraš četiri utakmice u deset dana.
Ne mogu ni da ne prokomentarišem ovo boldirano, pa nije baš Petev imao podršku ni kada je igrao 352, oni koji ga kritikuju sada kritikovali su ga i tada, ismijavala se ovdje raja koja je pisala kako je Tuta donio finu promjenu u vidu te formacije, izvukao najbolje od igrača...
Ali, ali, ali, onda kreću kritike "pa gdje su rezultati, kome je do formacije, zašto nismo otišli u baraž...", pa smo zaključili da ta formacija ne valja i da je Petev qita od trenera.
A evo sad opet skontasmo da 352 nije loša, ali je Petev yebiga opet qita zato što je ne koristi. Drugim riječima, šta god da uradi - qita je, a suštinski nam tako malo fali, samo eto da poreda 11 najboljih na svoje pozicije i mi smo tu negdje na vratima Eura

Iduće kolo će se znati ko će osvojiti prvo mjesto, mi ili Finci.
Dobra šega sa burekom, vidim i gradonačelnici se uključlli 
Svi mediji nabrajali koji su sve došli navijači u Podgoricu, niko ove momke da pomene

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobro su građeni za fajtanja, imaju malo i mase da mogu lakše ubod noža primiti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.