samo borac u evropi,neka srpskom odzvanja..a titula nam ne treba...? & je napisao/la:ovaj tekst gore o ciri, borcu i dodiku je jedna od najvecih gluposti sto sam procitao u poslednje vrijeme.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slazem ser0djeni je napisao/la:Ako vam netreba titula vi fino istupite iz lige i idite igrajte gdje god zelite i sa kim god zelite
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
27 minut...VB 1987 je napisao/la:0-1 biki
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Dupla kruna, sve ispod toga ništa ne vrijedi.
Kako kažu: "NABIJAMO KOMPLEKSE"!
Kako kažu: "NABIJAMO KOMPLEKSE"!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
jel znate,da li se placa gostovanje modrici i koliko..tako mi se ide na tekmu,al nema se kesha...ako se bude placalo,necu moci proci bez 20km..a brate,otkud mi
e jedino da me bog pogleda pa da tiket prodjem..al kurate sam srece.... pa eto ako neko zna nesto...
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
ebiga brate, ja idem, al u svojoj režiji, imam svoju ekipu, a biće nas više nego domaćina...radebl je napisao/la:jel znate,da li se placa gostovanje modrici i koliko..tako mi se ide na tekmu,al nema se kesha...ako se bude placalo,necu moci proci bez 20km..a brate,otkud mie jedino da me bog pogleda pa da tiket prodjem..al kurate sam srece.... pa eto ako neko zna nesto...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
nista ti meni konkretno ne odgovori?!VB 1987 je napisao/la:ebiga brate, ja idem, al u svojoj režiji, imam svoju ekipu, a biće nas više nego domaćina...radebl je napisao/la:jel znate,da li se placa gostovanje modrici i koliko..tako mi se ide na tekmu,al nema se kesha...ako se bude placalo,necu moci proci bez 20km..a brate,otkud mie jedino da me bog pogleda pa da tiket prodjem..al kurate sam srece.... pa eto ako neko zna nesto...
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
hahahahaha, samo, ma nadam se da ćeš proći tiket, pa da nas bude još više...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Je li Kajkut u paru sa Bilbijom? Peric na klupi? Volio bih da njemu Stojnic da 20-ak minuta.
HAJ FAJV
darko drec crveni karton za ekipu leotara... sasd imamo igraca vise... i 66 minut vodimo 0-1
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Dva igraca manje!Sad trebaju napadati zabiti jos gol ili dva i rijesiti prolaz u polufinale.radebl je napisao/la:darko drec crveni karton za ekipu leotara... sasd imamo igraca vise... i 66 minut vodimo 0-1
Treci put castimo
- Simpatizer
- Kontakt:
Svaki prekrsaj nad Bilbijom, bez obzira na njegovu ostrinu, treba sankcionisati crvenim!radebl je napisao/la:darko drec crveni karton za ekipu leotara... sasd imamo igraca vise... i 66 minut vodimo 0-1
HAJ FAJV
Mozda se ti zezas ali i ja sam za to da se talenti zastite malo bolje.Jos ako se zna sta je prosao treba sudija igracima reci."slusajte do Bilbije smijete prici pola metra i to je to"Simpatizer je napisao/la:Svaki prekrsaj nad Bilbijom, bez obzira na njegovu ostrinu, treba sankcionisati crvenim!radebl je napisao/la:darko drec crveni karton za ekipu leotara... sasd imamo igraca vise... i 66 minut vodimo 0-1
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Simpatizer
- Kontakt:
Slazem se. Malo zeze nije na odmet. Vise sam mislio na gostujuce terene kao sto je ovaj u Trebinju. Dole su nas uvijek tukli, jos i u Prvoj ligi RS-a. Skoro svaki put je bilo crvenih...123456 je napisao/la:Mozda se ti zezas ali i ja sam za to da se talenti zastite malo bolje.Jos ako se zna sta je prosao treba sudija igracima reci."slusajte do Bilbije smijete prici pola metra i to je to"Simpatizer je napisao/la:Svaki prekrsaj nad Bilbijom, bez obzira na njegovu ostrinu, treba sankcionisati crvenim!radebl je napisao/la:darko drec crveni karton za ekipu leotara... sasd imamo igraca vise... i 66 minut vodimo 0-1
HAJ FAJV
Vremena se mijenjaju, sada mi tučemo protivnike, hehehehe, narasla nam ekipa, nema više djevojčica, pitanje kako bi lešinari ovoj ekipi skinuli dresove hahahahaha
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Vremena se mijenjaju, sada mi tučemo protivnike, hehehehe, narasla nam ekipa, nema više djevojčica, pitanje kako bi lešinari ovoj ekipi skinuli dresove hahahahaha
HAJ FAJV
Ma rekao sam ja, mi smo pioniri fudbala u BiH.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.