Ne bih da zvučim nekorektno jer sam najkasnije došao na forum od nas koji diskutujemo na temama večitih,al jednostavno ova tema nema tretman kao tema fkcz.
p.s. Spominje se da je Đurić navodno poslao ponudu za Toto Tamuza (na manageru je wunderkid

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Nije samo Đurić FK Partizan,Tole i FSS nego izgleda da su i "naši" muljaliunderPFC je napisao/la:Na probi u fudbalskom klubu Partizan nalazi se i mladi rumun, 19godišnji Valeriju.... On će provesti nekoliko dana i pokušati osvojiti simpatije ali i istaći navodni potencijal kojim raspolaže,ustvari verovatno još jedan u nizu turista u SRC Teleoptik koji će uskoro napustiti srpsku prestonicu.
p.s. Nekako se sve poklopilo,kako piše NIN moglo bi se desiti da je Đurić upleten u aferu "Agrobanka".....
Ne samo Partizan... Ko je sve tu upleten možda se nikad i ne sazna..... Mada ako je on uspio izvesti neku prevaru finansijske prirode onda stvarno nemam riječi....Devil je napisao/la:Ja sam misljenja da Partizan moze samo da nastrada ako na ovaj nacin Djuric ode iz kluba,a sve su prilike.
Ahahha vidi Sobe i ovdjesoba 39 je napisao/la:Nije samo Đurić FK Partizan,Tole i FSS nego izgleda da su i "naši" muljaliunderPFC je napisao/la:Na probi u fudbalskom klubu Partizan nalazi se i mladi rumun, 19godišnji Valeriju.... On će provesti nekoliko dana i pokušati osvojiti simpatije ali i istaći navodni potencijal kojim raspolaže,ustvari verovatno još jedan u nizu turista u SRC Teleoptik koji će uskoro napustiti srpsku prestonicu.
p.s. Nekako se sve poklopilo,kako piše NIN moglo bi se desiti da je Đurić upleten u aferu "Agrobanka".....
Nosite obojicu.DANTES je napisao/la:Ja bih radije Beciraja, i trebao je biti naš, nažalost kod nas je bitnije to da je on oo rođenju Albanac, a ne kakav je fudbaler...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.