Ima nas i realnihMakeTZ je napisao/la:Ko prezivi pricat ce o velikom radnickom iz lukavca![]()
![]()

Ima nas i realnihMakeTZ je napisao/la:Ko prezivi pricat ce o velikom radnickom iz lukavca![]()
![]()
Totalno si NE PISMEN filozofe. Preskocio terapiju pa opet pises gluposti? Sto je najgore preskocis je svaki drugi dan, to jest kad ti skinu ban.sjena je napisao/la:Totalno si ne upucen.A ima tu zoom iz uprave pa neka ti pojasni1989 je napisao/la:Ja mislim da Opstina ima najmanje veze sa Radnickim.Cak i ne isplacuje sve kako treba.Kasni![]()
Gospodina Lovica treba istaknut na vrhu.Jer taj se covjek trudi zajedno sa svim ostalim iz uprave.Dzevad ne bi bona dao da nije ovakvih ljudi u upravi.
Opet si pomijesao tablete nikako da zapamtis plava ujutru.Sad ces se smijati tako cijelu vece.MakeTZ je napisao/la:Ko prezivi pricat ce o velikom radnickom iz lukavca![]()
![]()
TzBulevar87 je napisao/la:Totalno si NE PISMEN filozofe. Preskocio terapiju pa opet pises gluposti? Sto je najgore preskocis je svaki drugi dan, to jest kad ti skinu ban.sjena je napisao/la:Totalno si ne upucen.A ima tu zoom iz uprave pa neka ti pojasni1989 je napisao/la:Ja mislim da Opstina ima najmanje veze sa Radnickim.Cak i ne isplacuje sve kako treba.Kasni![]()
Gospodina Lovica treba istaknut na vrhu.Jer taj se covjek trudi zajedno sa svim ostalim iz uprave.Dzevad ne bi bona dao da nije ovakvih ljudi u upravi.
Opet ti? Pa sta sam ti rekao.Znam ja da ti je ovdje ljepse ali nisi dobro dosao.Ne upucen si u svoje tvrdnje.Ajmo sad gas.Provaljujes se a gradsko si dijete.SramotaTzBulevar87 je napisao/la:Citaj dok ne skontas, znam da ce tesko bit ali jbg..
MakeTZ je napisao/la:Ko prezivi pricat ce o velikom radnickom iz lukavca![]()
![]()
Ma tri razlike dobijamo glatko, samo vrijeme da posluži i bit će dosta i gledalaca na stadionu, o jugu da ne pričam tu će biti fina brojka....1989 je napisao/la:Dobro ce bit, idemo na pobjedu.Imamo jaci igracki kadar od njih i organizovani smo u ovom trenutku plus igramo kuci tako da sve osim 3 boda je razocaranje.
U nedjelju svi na josik, valjda su se ljudi pozelili fudbala posle ovolike pauze u nasem gradicu.
Po meni Bosnina snaga je u treneru.Covjek zna sa cime raspolaze i ne forsira bez potrebe.sodagrad je napisao/la:Ma tri razlike dobijamo glatko, samo vrijeme da posluži i bit će dosta i gledalaca na stadionu, o jugu da ne pričam tu će biti fina brojka....1989 je napisao/la:Dobro ce bit, idemo na pobjedu.Imamo jaci igracki kadar od njih i organizovani smo u ovom trenutku plus igramo kuci tako da sve osim 3 boda je razocaranje.
U nedjelju svi na josik, valjda su se ljudi pozelili fudbala posle ovolike pauze u nasem gradicu.
''NE PISMEN'' oplakahTzBulevar87 je napisao/la:Totalno si NE PISMEN filozofe. Preskocio terapiju pa opet pises gluposti? Sto je najgore preskocis je svaki drugi dan, to jest kad ti skinu ban.sjena je napisao/la:Totalno si ne upucen.A ima tu zoom iz uprave pa neka ti pojasni1989 je napisao/la:Ja mislim da Opstina ima najmanje veze sa Radnickim.Cak i ne isplacuje sve kako treba.Kasni![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.