Realno Pandza ni ne vrijedi vise od dogovorenog transfera. Mamic je dobar i za utopiti igraca ali brate nije magionicar.ŠB_Fidelis je napisao/la:Širokom ide 40 posto od odstete Hajduku. To sto ga ovi levati nisu u stanju prodati za realnu visu cijenu je samo odraz stanja tog kluba i jos jedna stagnacija mladog igraca, i neka ide tamo gdje ce nadam se ostvariti pravu priliku i mogucnost da igra na svojoj poziciji (sto je centralni stoper) i napredovati u svojoj igri sto mu svi sigurno od srca zele. Da je otisao u Dinamo, ovaj bi ga uvalio bar za 2 milijuna, pa makar na klupi sjedio. No eto, ako se transfer ostvari, Široki ce na Pandzi zaraditi sveukupno nekih 340 000 eura, sto ajde, za BH prilike i nije lose s obzirom kako ostali posluju.bogbatina je napisao/la:jel zna netko dobiva li Siroki ista love ako Pandza ode iz Hajduka,jel ima kakva klauzula?
Sto se tice utakmice veceras, odoh i ja lagano ka Pecari samo da pojedem stogod ccc, nadam se jos jednoj pobjedi da si poboljsamo statistiku, i mislim da je to momcad i u stanju napraviti ako ozbiljno shvati i ovu utakmicu ili se ne uvali u gluposti i probleme. Hejtere necu komentirati, i tako.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne bi se slozio, kakvih cijena ima, ova je mala za igraca njegovih fizickih predispozicija i mogucnosti. Plus, ja mislim da ce se covjek pomuciti da nabroji tri njegove bas lose utakmice za reprezentaciju, Hajduk je Hajduk, iliti ga marginalno demoraliziran i jadan u zadnje vrijeme. Moze on puno vise, ali treba mu prilika. Na kraju krajeva, da bude rezerva levatu od ne-mogu-odigrati-derbi-a-da-ne-dobijem-crveni Buljatu ili Maloci koji nista bolji nije, je takodjer smijesno. Isto stoji i za Vejica koji je kupio pare 'ladno, a ne bi mu dao da mi za mjesnu zajednicu igra. Pandza kad izadje bar da srce na teren, to nesto vrijediti mora. To bi sposobni menadzer i normalan klub iskoristio na bolji nacin, no, eto, kao sto rekoh, kakvih transfera i poslovanja ima, mi smo dobri. Dapace, prednjacimo.
...Život za Široki...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ja procitah da ga je hajduk prodao za 350.000 € 
sretno siroki,i nadam se pobijedom...pozz VOLIM TE ZVIJEZDO RED DRAGONS 
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Eh sad da gledamo tekmu daj boze da pobjedite radi bodova za drzavu a inace bi volio da izgubite 5:0
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
Imal neko stream ili link BHT-a.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
Naprijed Olimpija ale 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne mogu centra preci 
GD-si se vise cuju
GD-si se vise cuju
ma sta ti je skripari se necuju ionako su skroz losa grupa,siguran sam da su bolji od njih LjumaniSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne mogu centra preci
GD-si se vise cuju
Hajmo zeleni
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hah ma ljumani su za njih Horde zla
Jest ovaj komentator opicen kaze navijaci olimpije capital crew a momci se zovu Green Dragons
Jest ovaj komentator opicen kaze navijaci olimpije capital crew a momci se zovu Green Dragons
Ma vidio negdje na transparentu pise capital crew pa se provaljuje bezveze...Samo F.K.S !! je napisao/la:Hah ma ljumani su za njih Horde zla![]()
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ne prosipaj se ljubomorniHairlija je napisao/la:Naprijed Olimpija ale
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
A tebi teško propješačit do Pecare?Ted Mosby je napisao/la:Ne prosipaj se ljubomorniHairlija je napisao/la:Naprijed Olimpija ale
Jel nesmijem javno iskazati simpatije prema jednom klubu,a zar ti nisi na utakmiciTed Mosby je napisao/la:Ne prosipaj se ljubomorniHairlija je napisao/la:Naprijed Olimpija ale
-
{Horde ZL@}1987
- Kontakt:
predalekoHairlija je napisao/la:Jel nesmijem javno iskazati simpatije prema jednom klubu,a zar ti nisi na utakmiciTed Mosby je napisao/la:Ne prosipaj se ljubomorniHairlija je napisao/la:Naprijed Olimpija ale
Bolest me je spriječila, kad će tvoji u Europi proći nekoga?
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
znao sam da ces se na bolest izvaditi,prosle godine smo dokazali kako se igraju euroutakmice,mozda prodjete ove simpaticne slovenceTed Mosby je napisao/la:Bolest me je spriječila, kad će tvoji u Europi proći nekoga?
ali zato cete od Austrije dobiti po supku,i neka cete dabogda izgubili 5-0 i tamo i ovamo
De ba okani se te koride, prati utakmicu i uzivaj kao i ja, sta objasnjavas kompleksasima svoje postupke... Siroki dominira i pravo je cudo da nije jos dao go... Olimpija nemere meda i mislim da ce Siroki u drugom poluvremenu doci do sigurne pobjede...Ted Mosby je napisao/la:Bolest me je spriječila, kad će tvoji u Europi proći nekoga?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Dosadne utakmice u pm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.