20% ima Široki od transfera PANDŽEbogbatina je napisao/la:cuo sam i ja da je 40% al nisam bas siguran da je toliko,al ako je jos boljemagic je napisao/la:Odšteta Širokom 40% ,a kazu da ce trasfer vrijedit 350 000 E,fino ce siroki uzet.....bogbatina je napisao/la:jel zna netko dobiva li Siroki ista love ako Pandza ode iz Hajduka,jel ima kakva klauzula?ali Pandza je odbio potpisat kaze malo mu 800000e za 4 sezone
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sta je sa Hrgovićem,znam da je isa u Grcku al jel potpisa ili jos ceka neku ino-ponudu? I zna li netko jel Ljubiceva ozljeda teza ili par dana pauze,nebi valjalo da ga izgubimo kao lani
40%20% ima Široki od transfera PANDŽE
SRETNO VECERAS

Hrgović je u Grčkoj,bogbatina je napisao/la:Sta je sa Hrgovićem,znam da je isa u Grcku al jel potpisa ili jos ceka neku ino-ponudu? I zna li netko jel Ljubiceva ozljeda teza ili par dana pauze,nebi valjalo da ga izgubimo kao lani
Ljubić će igrat večeras...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
hvala na info,al mislim da ljubic nije u konkurencniji za vecerasnji susret. znam da ima prijenos na BHT1 ali ako zna netko jos neki link neka postaviKevin je napisao/la:Hrgović je u Grčkoj,bogbatina je napisao/la:Sta je sa Hrgovićem,znam da je isa u Grcku al jel potpisa ili jos ceka neku ino-ponudu? I zna li netko jel Ljubiceva ozljeda teza ili par dana pauze,nebi valjalo da ga izgubimo kao lani
kad su igrali u sloveniji bilo je na atdhe.net, neko je bio postavio link, bila je odlična slika, sad ne znam hoce li bit igdje...bogbatina je napisao/la:hvala na info,al mislim da ljubic nije u konkurencniji za vecerasnji susret. znam da ima prijenos na BHT1 ali ako zna netko jos neki link neka postaviKevin je napisao/la:Hrgović je u Grčkoj,bogbatina je napisao/la:Sta je sa Hrgovićem,znam da je isa u Grcku al jel potpisa ili jos ceka neku ino-ponudu? I zna li netko jel Ljubiceva ozljeda teza ili par dana pauze,nebi valjalo da ga izgubimo kao lani
Široki od Pandže ima 40% transfera...a šteta što ga nisu prije prodali za veće pare.
bit ce ti na atdhe.net
bht1 u 20.30york je napisao/la:bit ce ti na atdhe.net
hvala,evo linka http://www.atdhe.net/21069/watch-siroki ... s-olimpijayork je napisao/la:bit ce ti na atdhe.net
Nadam se pobjedi večeras da popravimo prije svega svoj koeficijent, da dogodine budemo nositelji u 2.pretkolu. Zrinjski ove godine u 2.pretkolu nositelj pa dobio one amatere iz San Marina
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Širokom ide 40 posto od odstete Hajduku. To sto ga ovi levati nisu u stanju prodati za realnu visu cijenu je samo odraz stanja tog kluba i jos jedna stagnacija mladog igraca, i neka ide tamo gdje ce nadam se ostvariti pravu priliku i mogucnost da igra na svojoj poziciji (sto je centralni stoper) i napredovati u svojoj igri sto mu svi sigurno od srca zele. Da je otisao u Dinamo, ovaj bi ga uvalio bar za 2 milijuna, pa makar na klupi sjedio. No eto, ako se transfer ostvari, Široki ce na Pandzi zaraditi sveukupno nekih 340 000 eura, sto ajde, za BH prilike i nije lose s obzirom kako ostali posluju.bogbatina je napisao/la:jel zna netko dobiva li Siroki ista love ako Pandza ode iz Hajduka,jel ima kakva klauzula?
Sto se tice utakmice veceras, odoh i ja lagano ka Pecari samo da pojedem stogod ccc, nadam se jos jednoj pobjedi da si poboljsamo statistiku, i mislim da je to momcad i u stanju napraviti ako ozbiljno shvati i ovu utakmicu ili se ne uvali u gluposti i probleme. Hejtere necu komentirati, i tako.
...Život za Široki...
Realno Pandza ni ne vrijedi vise od dogovorenog transfera. Mamic je dobar i za utopiti igraca ali brate nije magionicar.ŠB_Fidelis je napisao/la:Širokom ide 40 posto od odstete Hajduku. To sto ga ovi levati nisu u stanju prodati za realnu visu cijenu je samo odraz stanja tog kluba i jos jedna stagnacija mladog igraca, i neka ide tamo gdje ce nadam se ostvariti pravu priliku i mogucnost da igra na svojoj poziciji (sto je centralni stoper) i napredovati u svojoj igri sto mu svi sigurno od srca zele. Da je otisao u Dinamo, ovaj bi ga uvalio bar za 2 milijuna, pa makar na klupi sjedio. No eto, ako se transfer ostvari, Široki ce na Pandzi zaraditi sveukupno nekih 340 000 eura, sto ajde, za BH prilike i nije lose s obzirom kako ostali posluju.bogbatina je napisao/la:jel zna netko dobiva li Siroki ista love ako Pandza ode iz Hajduka,jel ima kakva klauzula?
Sto se tice utakmice veceras, odoh i ja lagano ka Pecari samo da pojedem stogod ccc, nadam se jos jednoj pobjedi da si poboljsamo statistiku, i mislim da je to momcad i u stanju napraviti ako ozbiljno shvati i ovu utakmicu ili se ne uvali u gluposti i probleme. Hejtere necu komentirati, i tako.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne bi se slozio, kakvih cijena ima, ova je mala za igraca njegovih fizickih predispozicija i mogucnosti. Plus, ja mislim da ce se covjek pomuciti da nabroji tri njegove bas lose utakmice za reprezentaciju, Hajduk je Hajduk, iliti ga marginalno demoraliziran i jadan u zadnje vrijeme. Moze on puno vise, ali treba mu prilika. Na kraju krajeva, da bude rezerva levatu od ne-mogu-odigrati-derbi-a-da-ne-dobijem-crveni Buljatu ili Maloci koji nista bolji nije, je takodjer smijesno. Isto stoji i za Vejica koji je kupio pare 'ladno, a ne bi mu dao da mi za mjesnu zajednicu igra. Pandza kad izadje bar da srce na teren, to nesto vrijediti mora. To bi sposobni menadzer i normalan klub iskoristio na bolji nacin, no, eto, kao sto rekoh, kakvih transfera i poslovanja ima, mi smo dobri. Dapace, prednjacimo.
...Život za Široki...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ja procitah da ga je hajduk prodao za 350.000 € 
sretno siroki,i nadam se pobijedom...pozz VOLIM TE ZVIJEZDO RED DRAGONS 
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Eh sad da gledamo tekmu daj boze da pobjedite radi bodova za drzavu a inace bi volio da izgubite 5:0
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
Imal neko stream ili link BHT-a.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
Naprijed Olimpija ale 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.