Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Stones je jarane SIGURNO najbolji mladi defanzivac na otoku! Taj momak se mora što više forsirat kao starter jer ima sve potrebno za WC igrača!!
Zadnja izmjena: rambo16, dana/u 29 avg 2014, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
A.F.C. Bournemouth!
Stones i Delph svakako imaju mesta, konacno je i Delph dobio neko priznanje, i dobio poziv, odlican igrac. Ali Colback u ekipi, to je vec show. Lallana, Barkley, Walker, Shaw i Rodriguez bi trebali imati mesto kada se oporave od povreda, a mozda treba razmotriti i Ward-Prowsea.
ward-prowse po meni jedan od igraca na koje bi se engleska trebala osloniti u buducnosti. sjajan je vec kod prekida i ako ne bude imao nekih neugodnih povreda trebao bi izrasti u dobrog igraca.Paradajz je napisao/la:Stones i Delph svakako imaju mesta, konacno je i Delph dobio neko priznanje, i dobio poziv, odlican igrac. Ali Colback u ekipi, to je vec show. Lallana, Barkley, Walker, Shaw i Rodriguez bi trebali imati mesto kada se oporave od povreda, a mozda treba razmotriti i Ward-Prowsea.
evo i ovog delpha godinama cekamo svi da se razigra, ja sam nekako bio i zaboravio na njega kontam jos jedan villin talent koji je podbacio...
You are someone else I am still right here
Ne znam po čemu je Delph bolji od Noblea 
Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
evo meni prvo brzina pada na pametHammertz je napisao/la:Ne znam po čemu je Delph bolji od Noblea
You are someone else I am still right here
- kumkalesic
- Kontakt:
Ja se nadam da će se Rodwell vratiti na onaj nivo iz Evertona, tako da neće biti ni potrebe za ovim poluigračima kao što su Delph, Colback ili, kao što ovaj "objektivni" navijač West Hama navede Noblea
Biti će zanimljivo pratiti i ovaj fudbalski razvitak Ward-Prowsea, ali i još jednog igrača. Možda će mi se neki smijati, ali moram spomenuti ime Jonjo Shelvey, jer se mali nevjerovatno popravlja u svakom segmentu igre i ako ovako nastavi igrati u velškoj momčadi, mislim da bi mogao biti odličan igrač u budućnosti ( ni sam ne vjerujem da sam ovo napisao
)
Biti će zanimljivo pratiti i ovaj fudbalski razvitak Ward-Prowsea, ali i još jednog igrača. Možda će mi se neki smijati, ali moram spomenuti ime Jonjo Shelvey, jer se mali nevjerovatno popravlja u svakom segmentu igre i ako ovako nastavi igrati u velškoj momčadi, mislim da bi mogao biti odličan igrač u budućnosti ( ni sam ne vjerujem da sam ovo napisao
Joint_fc
Veću minutažu imao prošle sezone, više šanse kreirao i više ključnih pasova imao od njih dvojice prošle sezone. Dalje neću ni nabrajat.fera je napisao/la:evo meni prvo brzina pada na pametHammertz je napisao/la:Ne znam po čemu je Delph bolji od Noblea
Pričaš da je neko drugi "objektivan" a navodiš Jonjoa, a šta je on ako nije kako ti kažeš "poluigrač". A ne znam ko je bio kapiten U21 reprezentacije 2009 godine i ko je vodio Englesku do finalakumkalesic je napisao/la:Ja se nadam da će se Rodwell vratiti na onaj nivo iz Evertona, tako da neće biti ni potrebe za ovim poluigračima kao što su Delph, Colback ili, kao što ovaj "objektivni" navijač West Hama navede Noblea![]()
Biti će zanimljivo pratiti i ovaj fudbalski razvitak Ward-Prowsea, ali i još jednog igrača. Možda će mi se neki smijati, ali moram spomenuti ime Jonjo Shelvey, jer se mali nevjerovatno popravlja u svakom segmentu igre i ako ovako nastavi igrati u velškoj momčadi, mislim da bi mogao biti odličan igrač u budućnosti ( ni sam ne vjerujem da sam ovo napisao)
Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma daj, ne možeš spominjati tu 2009. kada su bombardirani u finalu od Švaba
To nije nikakva privilegija kojom bi se trebalo hvaliti, al iskreno
Što se tiče Shelveya, vjeruj da sam ja prvi bio njegov kritičar dok je bio u Liverpoolu, ali Jonjo s početka ove sezone i onaj koji je bio u crvenom dresu, jednostavno, kao da nisu iste osobe...
Kada je u pitanju selekcija Engleske, mislim, da tu nikada nisam pravio razlike bio to igrač Liverpoola, Uniteda, Evertona ili nekog drugog kluba. Ono što je meni bitno kao velikom fanu ove selekcije već gotovo dvije decenije, jeste igra i samo igra u bijelom dresu...
To nije nikakva privilegija kojom bi se trebalo hvaliti, al iskreno
Što se tiče Shelveya, vjeruj da sam ja prvi bio njegov kritičar dok je bio u Liverpoolu, ali Jonjo s početka ove sezone i onaj koji je bio u crvenom dresu, jednostavno, kao da nisu iste osobe...
Kada je u pitanju selekcija Engleske, mislim, da tu nikada nisam pravio razlike bio to igrač Liverpoola, Uniteda, Evertona ili nekog drugog kluba. Ono što je meni bitno kao velikom fanu ove selekcije već gotovo dvije decenije, jeste igra i samo igra u bijelom dresu...
Zadnja izmjena: kumkalesic, dana/u 29 avg 2014, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Joint_fc
U onakav sastav Noble je hladno mogao ući, da je igrao za bilo koji drug klub Woy i FA bi ga pogledali. Ne pravim ni ja selekciju, samo kažem da je zaslužio pozivkumkalesic je napisao/la:Ma daj, ne možeš spominjati tu 2009. kada su bombardirani u finalu od Švaba![]()
To nije nikakva privilegija kojom bi se trebalo hvaliti, al iskreno![]()
Realno govoreći Delph jeste bio odličan prošle sezone, ali Noble je puno više zaslužio poziv od Colbacka. U biti, od ove trojice Mark najviše zaslužuje poziv, mada je upitno koliko i jedan od njih može pomoći Englezima da dignu nivo igre.
LUHG!
Može pružiti stabilnost u veznom redu, do utakmice sa Tottenhamom zadnji promašeni penal bio je u 2009 godini, pa je i to jedan od pluseva. I totalno opravdam njegov potez da se opredjeli za Irsku.R.J.W.G. je napisao/la:Realno govoreći Delph jeste bio odličan prošle sezone, ali Noble je puno više zaslužio poziv od Colbacka. U biti, od ove trojice Mark najviše zaslužuje poziv, mada je upitno koliko i jedan od njih može pomoći Englezima da dignu nivo igre.
Nijedan od te trojice ne bi smio biti u prvih 11,ni pod razno .
- kumkalesic
- Kontakt:
Vjerovatno i neće, jer se očekuje da taj startni trojac budu Henderson-Milner-Wilshere,ali vidjet ćemo...QuePasa je napisao/la:Nijedan od te trojice ne bi smio biti u prvih 11,ni pod razno .
Zanimljiv će biti taj prvi kvalifikacijski duel sa nezgodnim Švicarcima, mislim, u Baselu...
Kada se već piše o tom nekom zanemarivanju igrača, meni odmah na pamet padnu Catermole i Shawcross kao igrači koji su trebali dobiti šansu u nacionalnoj selekciji, ali nažalost nikada nisu. Mislim da je i ovaj desni bek Svetaca trebao dobiti priliku, a nije, jer se i dalje koristi potrošeni Johnson...
Joint_fc
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Boga mi ostvari ono sta je i rekao. Sto bi onda reklo da vjeruje u Welbecka i da nije doveden samo zato sto nije imao opcija.rambo16 je napisao/la:Wenger says:"I hope we have a core of English national players in the future. Spain won with six from Barcelona, Germany with six from Munich. I hope England can win it with six from Arsenal."
Celik!3,2,2.
British core iz Arsenala. Zvuči nevjerovatno,ali će biti tako.
A.F.C. Bournemouth!
Ko ima vise sada reprezentativaca, mi ili Liverpool? 
Liverpool: Sturridge, Sterling, Lambert, Lallana, Henderson, Johnson
Arsenal: Chambers, Chemberlan, Wilshere, Welbeck, Walcott.
Ipak Liverpool i dalje u prednosti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Liverpool: Sturridge, Sterling, Lambert, Lallana, Henderson, Johnson
Arsenal: Chambers, Chemberlan, Wilshere, Welbeck, Walcott.
Ipak Liverpool i dalje u prednosti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Za Euro 2016. izbaci Johnsona i Lamberta i imat ćete više. 
Johnsona ne mozes puskom otjerati isto ko da ih lik ucjenjuje necim najgori desni bek ove repke svih vremena jenkinson je za njega lahm
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Ovo je vrhunac gluposti! Cuj Jenkinson najgori bek svih vremena?!?!?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Re: Odg: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Za johnsona sam rekao da je najgori desni bek ove repke i da je jenkinson lahm za njeg citaj boljeGunner4 je napisao/la:Ovo je vrhunac gluposti! Cuj Jenkinson najgori bek svih vremena?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.