The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Gumistucna
- Kontakt:
Re: The Ring (sve o boksu)
I zakazana treća borba Whyte Chisora,za 21.11
Cirkus,20 dana posle 12 rundi ,opet u ring.
Cirkus,20 dana posle 12 rundi ,opet u ring.
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
50 dolara

-
- Kontakt:
I nasli Tysona za takva pravila ...
- branimir85
- Kontakt:
Osim ovog trivijalnog meča, iako su mi obojica jako draga kao boksači, ipak večeras je puno važniji meč izmedju Duboisa i Joyce.
Zadnja izmjena: branimir85, dana/u 28 nov 2020, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Dubois vs Joyce bomba meč, to je ono što zanima fanove boksa, pravi meč dva kvalitetna podjednako dobra boksera. Malu prednost dajem Duboisu možda ali ne bih se iznenadio ni da Joyce dobije.
Tyson-Roy Jones Jr, pa ne sviđa mi se to, već su stariji ljudi, treba sve u svoje vrijeme, ali toliko se pominje taj meč da ću možda naviti alarm i pogledati ga.
Tyson-Roy Jones Jr, pa ne sviđa mi se to, već su stariji ljudi, treba sve u svoje vrijeme, ali toliko se pominje taj meč da ću možda naviti alarm i pogledati ga.
- ASD
- Kontakt:
Dubois je fizički vrh. Tehnički nivo nije kao kod ostalih vrhunskih boksera.
Joyce je udarač ali je fizički inferioran.
Joyce je udarač ali je fizički inferioran.
- branimir85
- Kontakt:
Odličan meč, Joyce ima je. benu tvrdu bradu
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- ASD
- Kontakt:
Pristojan direkt kod Joycea.
Edit: i nokait je bio direktom.
Po meni zasluženo. Puno bolje cilja Joyce. Dubois je mlad i imat će prilika ali da bi nešto napravio mora puno bolje. Tehnički je inferioran.
Pri.ijetio sam u ranoj fazi da je tanak gard kod Duboisa. Mora ro bolje.
Edit: i nokait je bio direktom.
Po meni zasluženo. Puno bolje cilja Joyce. Dubois je mlad i imat će prilika ali da bi nešto napravio mora puno bolje. Tehnički je inferioran.
Pri.ijetio sam u ranoj fazi da je tanak gard kod Duboisa. Mora ro bolje.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 29 nov 2020, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Navijao sam za Duboisa, jer sam za mlade snage, a stavio sam pare na Joycea, tako da win win situacija.
Dubois mora da popravi head movement, primao je jabove konstantno. Joyce vrhunski, mada je primio dosta jakih udaraca, ostao je na nogama, prečvrst je.
Dubois je još mlad, iako ogroman momak vidi se da je još uvijek. da ne kažem dijete, ali vidjela se ta nelagodnost i strah kad mu je ovaj zatvorio oko.
Dubois mora da popravi head movement, primao je jabove konstantno. Joyce vrhunski, mada je primio dosta jakih udaraca, ostao je na nogama, prečvrst je.
Dubois je još mlad, iako ogroman momak vidi se da je još uvijek. da ne kažem dijete, ali vidjela se ta nelagodnost i strah kad mu je ovaj zatvorio oko.
- ASD
- Kontakt:
Ti se njegovi nedostaci ne mogu popraviti. Tako je to kad se zaletiš u profi boks jako mlad. Imaš puno nedostataka.Fuerza je napisao/la: ↑29 nov 2020, 00:35Navijao sam za Duboisa, jer sam za mlade snage, a stavio sam pare na Joycea, tako da win win situacija.
Svi oni gledaju primjer Tysona. Ali Tyson je sa 18 bio među 3 najbolja amaterska boksera Svijeta. Sa 22 bi bio najbolji ubjedljivo.
Jednim udarcem ga lik prebio.. E moj Dubois
To je to, želja da se nešto brzo napravi bez prave podloge. Sa Tysonom su takvi neuporedivi i zbog razloga koji si ti naveo, a i zbog nekih drugih stvari.ASD je napisao/la: ↑29 nov 2020, 00:37Ti se njegovi nedostaci ne mogu popraviti. Tako je to kad se zaletiš u profi boks jako mlad. Imaš puno nedostataka.Fuerza je napisao/la: ↑29 nov 2020, 00:35Navijao sam za Duboisa, jer sam za mlade snage, a stavio sam pare na Joycea, tako da win win situacija.
Svi oni gledaju primjer Tysona. Ali Tyson je sa 18 bio među 3 najbolja amaterska boksera Svijeta. Sa 22 bi bio najbolji ubjedljivo.
Nekako kad pogledam, jedna je stvar kad se Tyson bori sa 20 godina za titulu prvaka svijeta, koji je do svoje 20te prošao sve i svašta loše u životu i koji je spreman da grize iako je i sam imao strahove, ali je spreman na borbu. Ovo govorim čisto jer sam kod Duboisa vidio tu nesigurnost odmah čim je došlo do malo ozbiljnijeg protivnika i do prve ozbiljnije posjekotine.
Ali mlad je doći će to sa godinama, tek su mu 23.
- ASD
- Kontakt:
Vjerovatno će bolji biti ali sam skeptičan da će opravdati hype. Baš puno nedostataka.
Od izmicanja glave, garda, onih napada kad ide nokauritati pa se namaša, slabi direkti.
Baš puno rada je pred njim.
Fale mu neke stvari koje bi sigurno znao da je ostao duže u amaterskom boksu.
Joyce u amaterskom boksu nije bio poznat kao neki školovan bokser ali se vidi da je u ovom meču od samog početka školovaniji.
Od izmicanja glave, garda, onih napada kad ide nokauritati pa se namaša, slabi direkti.
Baš puno rada je pred njim.
Fale mu neke stvari koje bi sigurno znao da je ostao duže u amaterskom boksu.
Joyce u amaterskom boksu nije bio poznat kao neki školovan bokser ali se vidi da je u ovom meču od samog početka školovaniji.
Kad sam prvi put čuo za njega pomislio sam, Britanci imaju novog Joshuu, međutim dosta rada je pred njim. Joshua, iz perioda prije Klitschka naravno, je isto tako bio agresivan, fizički jak, ali tehnički potkovaniji od Duboisa.
Vidjećemo sad kakva je njegova budućnost.
Naravno sve zavisi i od konkurencije i njegovog napretka kroz godine.
A što se tiče Joycea vrijeme mu je da napadne titulu. Mada je situacija na vrhu kategorije sad zakomplikovana.
Vidjećemo sad kakva je njegova budućnost.
Naravno sve zavisi i od konkurencije i njegovog napretka kroz godine.
A što se tiče Joycea vrijeme mu je da napadne titulu. Mada je situacija na vrhu kategorije sad zakomplikovana.
- ASD
- Kontakt:
Yoka stigao do 13. mjesta po boxrecu. Dobio Christiana Hammera. Naredni protivnik bi mogao biti neko ko se vrti u tim važnim borbama.
Joyce je deseti. Hrgović 25-ti.
Joyce je deseti. Hrgović 25-ti.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 29 nov 2020, 06:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tajson se igra sa ovim
Errol Spence Jr. nastavlja gdje je stao prije saobraćajne nesreće. Sad je poražen Danny Garcia.
2021. je pravo vrijeme za Crawford vs. Spence. Samo da ne odgovlače sa tim kao sa Mayweather-Pacquiao. Sad su obojica u prajmu i to je najiščekivaniji meč trenutno u svetskom boksu.
2021. je pravo vrijeme za Crawford vs. Spence. Samo da ne odgovlače sa tim kao sa Mayweather-Pacquiao. Sad su obojica u prajmu i to je najiščekivaniji meč trenutno u svetskom boksu.
- ASD
- Kontakt:
Razvojem interneta i televizije, najveću štetu trpi boks.
Vrhunac cirkusa su ovi egzibicijski mečevi.
Mada, do pada je došlo prije svega zbog korumpiranih ljudi u AIBA-i koji su napravili štetu amaterskom boksu i tako smo došli do toga da nekompletni bokseri dolaze u profesionalce i bore se za titule.
Bronzani sa SP Erik Pfeiffer bio sparing partner Duboisu pred meč sa Joyceom i ovo izjavio.
Vrhunac cirkusa su ovi egzibicijski mečevi.
Mada, do pada je došlo prije svega zbog korumpiranih ljudi u AIBA-i koji su napravili štetu amaterskom boksu i tako smo došli do toga da nekompletni bokseri dolaze u profesionalce i bore se za titule.
Bronzani sa SP Erik Pfeiffer bio sparing partner Duboisu pred meč sa Joyceom i ovo izjavio.
"He's a good fighter but not a good boxer," Pfeifer said through his translator.
"He didn't have a good amateur career. He's a puncher."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.