NK Vitez

BigSam
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la BigSam » 23 maj 2015, 18:20

Hahahah penal ,niko se ne buni nista,hahahah...ne mogu da vjerujem,jos penala vidjelo nije...e svasta

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 maj 2015, 18:21

ZenickiRob (strumf) na aparatima vec sedmicu dana hahaha
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 23 maj 2015, 18:22

skakic sudi kako mu je receno mislion izvucenih faulova ,penal smijesan niko se ne buni :thumbup:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 maj 2015, 18:32

smijesan penal ali jos smijesniji igrac viteza kao i citava ekipa

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 maj 2015, 19:20

MCMXLVI je napisao/la:ZenickiRob (strumf) na aparatima vec sedmicu dana hahaha
Provaljan već davno. Klasični pačenik.
SRETAN BROJ - 1725

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 24 maj 2015, 13:47

Obarska je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:Manite se glupe price o nacionalizmu, i ovaj clanak gore je glup.
Danas je bitno da Sarajevo pobijedi i osigura titulu, i da Sloboda pobijedi gadost iz obarske a iduce sedmice Vitez iduce sedmice ide u Travnik po bodove spasa.
Nama titulu, Vitezu i Travniku opstanak i svi zadovoljni.

Pozdrav svim ljudima dobre volje, nadam se danas dobroj utakmici, dobrom ambijentu i pobjedi Sarajeva protiv sportskih prijatelja iz Viteza.

Izvinjavam se navijavima Viteza i svim ostalim dobronamjernim fanovima, a ovom kinosvra imam da porucim "povuci nas za tuki"
Povuci ti mene, i sretno u prvoj ligi RS-a :tralala: :tralala:

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 28 maj 2015, 00:00

kinosvra je napisao/la:Manite se glupe price o nacionalizmu, i ovaj clanak gore je glup.
Danas je bitno da Sarajevo pobijedi i osigura titulu, i da Sloboda pobijedi gadost iz obarske a iduce sedmice Vitez iduce sedmice ide u Travnik po bodove spasa.

Pozdrav svim ljudima dobre volje, nadam se danas dobroj utakmici, dobrom ambijentu i pobjedi Sarajeva protiv sportskih prijatelja iz Viteza.
Ono skandiranje je bilo čisto prepucavanje. Navijači tj. Mahalci koji navijaju za FK Vitez došlu sa zastavom ljiljana smjestili se iza ograde stadiona gledali utakmicu i provocirali.
A što se utakmice tiče, ovo je pušteno, vidi se.
Vitez Sarajevu bodove, a Travnik Vitezu i svi sretni.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 28 maj 2015, 01:01

GixUltras1947 je napisao/la:

Ono skandiranje je bilo čisto prepucavanje. Navijači tj. Mahalci koji navijaju za FK Vitez došlu sa zastavom ljiljana smjestili se iza ograde stadiona gledali utakmicu i provocirali.
A što se utakmice tiče, ovo je pušteno, vidi se.
Vitez Sarajevu bodove, a Travnik Vitezu i svi sretni.
Ma te mahalce nisam ni vidio, bitno je bilo da pobijedimo.
A to oko pustanja su gluposti, gdje to ima prvom na tabeli koji od 29 utakmica ima 2 poraza pusta davljenik koji se do zadnjeg kola bori za opstanak.
Nidje veze...
Onda su nam pustili i Zeljo i Zrinjski, Siroki, Radnik, Slavija...hvala im, svi nas pustaju.
Evo danas i Siroki pustio Olimpic, da i oni jednom osvoje trofej.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 30 maj 2015, 10:44

Ajmoo momcii,srce na teren i pobijeditii nekakoo..igramo protiv nabrijanog Travnika...zele nas izbacitii ,ali i nas se nesto pita :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 30 maj 2015, 10:48

Ma druze izbacimo Drinu i Mladost i to je to :mrgreen:
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 30 maj 2015, 10:57

NKZ07 je napisao/la:Ma druze izbacimo Drinu i Mladost i to je to :mrgreen:

Ako Bog da ,takav rasplet da bude... gorit ce na Pirotii :twisted:
TH 1950

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 30 maj 2015, 11:02

FanVitez je napisao/la:

Ako Bog da,samo da ostanemo i mi i vi :thumbup:
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 30 maj 2015, 11:11

NKZ07 je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:

Ako Bog da,samo da ostanemo i mi i vi :thumbup:

**** ce bitii,ali treba vjerovatii :twisted: :kralj:
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 30 maj 2015, 22:38

1. Iskreno...nismo zaslužili ostati u PL sa ovakvom igrom,igračima(čast izuzecima) i rezultatima(pogotovo u gostima,15 utakmica 2-3 boda...sramota)ali ispostavilo se da ima i gorih od nas pa smo ostali nekako,na sreću!!!
2. Budemo li ovakvi i sljedeće sezone neka nam je Bog na pomoći(valjda će lokalni "bogatuni-škrtci" potegnuti malo u đep,čast gosp.Kafadaru na svemu što čini).
3. Bio sam sumnjičav o namještanjima utakmica ali danas sam se razuvjerio da toga nema i da nemamo nikakav "bratski klub"
u PL,ni Široki,ni Sarajevo,ni Željo...(pobijedili su nas svi,nikom nije pušteno) a pogotovo nismo sa Travnikom?Sami protiv svih!!!
4. Nadam se da Travniku neće trebati pobjeda za ostanak u ligi,zadnje kolo U Vitezu sljedeće sezone(jer sumnjam da će se boriti za prvaka) jer ćemo vjerovatno igrati "pošteno" kao i oni danas i MORATI ćemo ih pobijediti.
PS.Zato kaže poslovica,tko drugom jamu kopa sam u nju upada,živi bili pa vidjeli :salut:
Godine prolaze jubav ostaje...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 30 maj 2015, 23:09

white1950 je napisao/la: 4. Nadam se da Travniku neće trebati pobjeda za ostanak u ligi,zadnje kolo U Vitezu sljedeće sezone(jer sumnjam da će se boriti za prvaka) jer ćemo vjerovatno igrati "pošteno" kao i oni danas i MORATI ćemo ih pobijediti.
PS.Zato kaže poslovica,tko drugom jamu kopa sam u nju upada,živi bili pa vidjeli :salut:
Samo bih ovo citirao jer me ovaj dio jedini zanima. Da ti nesto kazem prijateljski sad nakon sto je utakmica zavrsila, igraci su zapeli da vas izbace da vam vrate za 1:1 sa Rudarom i naseg guranja u 1 ligu koji naravno nije uspio radi premije koju je dobio Zeljo da zavrsi ono sto vi niste htjeli. Znaci to za jamu se samo moze na vas odnositi i danas vas je samo sreca spasila da u ligi ostanete. Iskreno nemam nista proti vas, blizu mi je i mogu uvijek doci na utakmicu i gledao sam vas par utakmica kuci kad ste igrali pa cak i turnir prije pocetka sezone. A sto se tice ispadanja, iduce godine idemo zajedno ako se neka dramaticna promjena ne desi u klubovima. ($$)

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 30 maj 2015, 23:36

SamoTravnik je napisao/la:
white1950 je napisao/la: 4. Nadam se da Travniku neće trebati pobjeda za ostanak u ligi,zadnje kolo U Vitezu sljedeće sezone(jer sumnjam da će se boriti za prvaka) jer ćemo vjerovatno igrati "pošteno" kao i oni danas i MORATI ćemo ih pobijediti.
Samo bih ovo citirao jer me ovaj dio jedini zanima. Da ti nesto kazem prijateljski sad nakon sto je utakmica zavrsila, igraci su zapeli da vas izbace da vam vrate za 1:1 sa Rudarom i naseg guranja u 1 ligu koji naravno nije uspio radi premije koju je dobio Zeljo da zavrsi ono sto vi niste htjeli. Znaci to za jamu se samo moze na vas odnositi i danas vas je samo sreca spasila da u ligi ostanete. Iskreno nemam nista proti vas, blizu mi je i mogu uvijek doci na utakmicu i gledao sam vas par utakmica kuci kad ste igrali pa cak i turnir prije pocetka sezone. A sto se tice ispadanja, iduce godine idemo zajedno ako se neka dramaticna promjena ne desi u klubovima. ($$)
Prosle sezone 1-1 je zavrsilo s Rudarom,a gol je primljen u 95 '...da smo im htjeli pustiti,vi bi ispalii tako da ne pricaj glupostii... hvala Bogu ostalii smoo,vidimo se iduce sezonee... vjerujem da cete imati slican docek kao i mi goree :salut:
TH 1950

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 30 maj 2015, 23:40

Ne pricam gluposti nego ti kazem kako jest, pitaj bilo kojeg igraca Travnika koji im je motiv danas bio i vidjet ces sta ce ti reci.

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 30 maj 2015, 23:46

Smradovi travnicki!nema ondje ljudstva kao ispod nokta.citavu utakmicu samo ebu aveo.smradovi seljacki.ti nemoj vise dolaziti da nas gledas jer si prodana dusa,a molim te kada budes dolazio javi se da ti ja pokazem sta je gospoda.nabijem gerilu onakvu na urac.

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 30 maj 2015, 23:49

Volio sam travnik i ljude a od danas vam zelim svo zlo ovog svijeta...kakva seljacka sredina.nekada bila carsija sada leglo privitimizma i seljakluka

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 30 maj 2015, 23:51

Volio sam travnik i ljude a od danas vam zelim svo zlo ovog svijeta...kakva seljacka sredina.nekada bila carsija sada leglo privitimizma i seljakluka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.