NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
http://www.nba.com/mvp-ladder/2011-12/i ... ef:nbahpt1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije mi jasno sto se toliko gura James? Pa kako moze biti ispred Duranta koji sa svojom ekipom ima najbolji rekord lige.
Nije mi jasno sto se toliko gura James? Pa kako moze biti ispred Duranta koji sa svojom ekipom ima najbolji rekord lige.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Realno po meni Lebron ima najbolju sezonu u karijeri + sto ima i najbolju ekipu i nikad bolji i dublji roster u karijeri. Ako je vec bio jedan od glavnih kandidata zadnje 3 god i jednom osvojio , onda po meni ove godine isto mora da udje u top 3 , jer ima zastrasujuce brojke.
Samo treba se zapitati sto se konstatno umanjuje znacaj Bosh-a u Miami-u, to meni vise smeta, jer je ove sezone dosta puta Bosh bio najkorisniji za Miami.
Po meni Bosh je u top 5 visokih igraca ove god
Samo treba se zapitati sto se konstatno umanjuje znacaj Bosh-a u Miami-u, to meni vise smeta, jer je ove sezone dosta puta Bosh bio najkorisniji za Miami.
Po meni Bosh je u top 5 visokih igraca ove god
Ovaj Portland ne zna dati drugacije kosa osim trice

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Imal neko link za Raptorse i Heat ?
Edit : http://www.firstrowsports.eu/watch/1061 ... ptors.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit : http://www.firstrowsports.eu/watch/1061 ... ptors.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
- bear grylls
- Kontakt:
Moze i to lako kad skontas da je wade bio povrijeđen da u napadu ima samo bosha. Chalmers svaku tekmu tri, cetri lopte preda bukvalno protivniku .Battier(nestala trica) i haslem(nestao sut sa poludistance) nepostoje u napadu odrade odbranu i to je to anthonya da ne spominjem samo miller zna bljesnut i pogodit trice sto je strasan preokret u odnosu na proslu sezonu kad je istina bio dosta mucen sa sitnim povredama, a norris cole ipak se vidi da JOS nije za startera opao je nakon onakvog sjajnog starta al i dalje koristan sa klupe.BIHfan je napisao/la:http://www.nba.com/mvp-ladder/2011-12/i ... ef:nbahpt1
Ma majami je najjedonstavniji za objasniti, ako nekoga pored velike trojke krene onda su skoro nezaustavljivi, a ako ne krene onda ova trojka mora super dobro odigrati da dobiju utakmicu
nema potpisa
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Pobjeda Bostona!
zadnjih 10 utakmica Celticsi imaju omjer 8-2.
zadnjih 10 utakmica Celticsi imaju omjer 8-2.
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 05 feb 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
sljedeca nedjelja u 9:30 na Sport klubu.Bulls-Celtics.Kelti ce bit kompletni i u formi bit ce dobra utakmica.Najvise volim kad Bullsi dobiju Celticse i Heat.A inace ovi Celticsi su najvise doprinjeli da su Bullsi sad ovako dobri.Od one infarkt serije do ThibsaBernardBarnjak je napisao/la:Pobjeda Bostona!![]()
zadnjih 10 utakmica Celticsi imajuomjer 8-2.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
dema je napisao/la:sljedeca nedjelja u 9:30 na Sport klubu.Bulls-Celtics.Kelti ce bit kompletni i u formi bit ce dobra utakmica.Najvise volim kad Bullsi dobiju Celticse i Heat.A inace ovi Celticsi su najvise doprinjeli da su Bullsi sad ovako dobri.Od one infarkt serije do ThibsaBernardBarnjak je napisao/la:Pobjeda Bostona!![]()
jedva cekam. samo ne znam koliko ce boston biti kompletan, obzirom da se i bass povrijedio
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
izgleda da za sportklub postoje samo lejkersi, majami, cikago i boston 
nema potpisa
- Paraglajder
- Kontakt:
Bass se vraća već protiv Bucksa, ne brigaj.BernardBarnjak je napisao/la:dema je napisao/la:sljedeca nedjelja u 9:30 na Sport klubu.Bulls-Celtics.Kelti ce bit kompletni i u formi bit ce dobra utakmica.Najvise volim kad Bullsi dobiju Celticse i Heat.A inace ovi Celticsi su najvise doprinjeli da su Bullsi sad ovako dobri.Od one infarkt serije do ThibsaBernardBarnjak je napisao/la:Pobjeda Bostona!![]()
jedva cekam. samo ne znam koliko ce boston biti kompletan, obzirom da se i bass povrijedio
YNWA
bas bih volio na sk pogledati neku tekmu minesote. da vidim malo pekmena u akciji. i rubija naravno. pekmenu bas treba takav plej da ga hrani. steta sto nemaju jaku 2
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovo sam bas sa starim pric'o veceras dok smo gledali Boston. Cikago manje vise tu, njih i nisu nesto cesto prenosili, ali bilo je milion boljih tekmi za prenositi od Boston - NOH, LAL - Milvoki i slicno.Admir_Sa je napisao/la:izgleda da za sportklub postoje samo lejkersi, majami, cikago i boston
Pa oni prenose vecernji termin u nedjelju. A u tom terminu igraju uglavnom gore navedene ekipe. Kad neko u NBA odluči da stavi Minnesotu ili Indianu u tom terminu, mozda bude prenosa.The Game je napisao/la:Ovo sam bas sa starim pric'o veceras dok smo gledali Boston. Cikago manje vise tu, njih i nisu nesto cesto prenosili, ali bilo je milion boljih tekmi za prenositi od Boston - NOH, LAL - Milvoki i slicno.Admir_Sa je napisao/la:izgleda da za sportklub postoje samo lejkersi, majami, cikago i boston
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Problem je što su nekonstantni. Nekad prenose čak i tri utakmice nedjeljno (istina, to najčešće bude kad su neki praznici, valjda), nekad jednu a zna se desiti da preskoče cijeli vikend. Neka uzmu subotu i nedjelju navečer, pa da makar znamo na čemu smo. Evo, ove subote na nedjelju je bilo čak 13 utakmica. E sad, moguće je da gledaoci šalju mailove, šta već, sa zahtjevima da gledaju Miami, Boston, LA itd. Logično je da uzmu ono što će se gledati. Al' volio bih pogledati Cleveland ili Minnesotu ili čak San Antonio. Mislim da ni njih nisu nijednom prenosili.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jeremy Lin vs Nets 25P-5S-7A. 
Prejak bio, gledao sam i u jednom trenutku istice napad za NY i Melo ima loptu i ne zna sta ce sa njom, kad komentator "give it to Lyn"BernardBarnjak je napisao/la:Jeremy Lin vs Nets 25P-5S-7A.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Bilo je prenosa i petkom navece, subotom navece i uvijek isti timovi. Ona atlanta npr igra super evo 2-3 sezone i mislim da nikad nije bila na prenosu u regularnoj sezonijose je napisao/la:Pa oni prenose vecernji termin u nedjelju. A u tom terminu igraju uglavnom gore navedene ekipe. Kad neko u NBA odluči da stavi Minnesotu ili Indianu u tom terminu, mozda bude prenosa.The Game je napisao/la:Ovo sam bas sa starim pric'o veceras dok smo gledali Boston. Cikago manje vise tu, njih i nisu nesto cesto prenosili, ali bilo je milion boljih tekmi za prenositi od Boston - NOH, LAL - Milvoki i slicno.Admir_Sa je napisao/la:izgleda da za sportklub postoje samo lejkersi, majami, cikago i boston
nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
[youtube][/youtube]
Jedan je kralj
cuj Gundia iste sekunde,he didnt throw him!!
Jedan je kralj
cuj Gundia iste sekunde,he didnt throw him!!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.