Joj kakvih komada ima na tribinama u Jesenicama.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Crnogorke dominirajualan_kardec je napisao/la:
Joj kakvih komada ima na tribinama u Jesenicama.
Ureko smo ga moderatoru_dreamer_ je napisao/la:Ubise nas ljudi u skoku, to bi moglo presuditi. Inace, crnogorci su bezveze tim, nista specijalno... DA smo u svom elementu, uzeli bi ih glatko...
edit: Ma goni se Mirza vise u neku stvar i ti i tvoja ispucavanja, Aco vadi ga.
Nije mi jasno kako ga neko od suigrača ne nabije na onu stvar, možda bio skonto da još četvorica igraju.aqarius je napisao/la:Teletović imam osjećaj koliko god je klasa za sebe toliko je faktor nestabilnosti.Ja ne kontam nikako kako čovjek može zijaniti 5 napada zaredom ,neki nerezonski usiljeni šutevi.....ako si preuzeo odgovornost onda brate mili budi pravi ..daš 25 poena a zijaniš 30 napada..za h e b i to.
Upravo, krivi su i saigraci, sto ga neko ne posalje u neku stvar lagano.. Eto isto kao da samo on zna sutnuti tricu. Evo Sutalo pogodi, jucer Persic, Pasalic... Ima igraca, ali ne mozes ti kad on uzme loptu i pegla je u Joe Johnson styleu. Haman je samo to od njega naucio...savatihotece je napisao/la:Nije mi jasno kako ga neko od suigrača ne nabije na onu stvar, možda bio skonto da još četvorica igraju.aqarius je napisao/la:Teletović imam osjećaj koliko god je klasa za sebe toliko je faktor nestabilnosti.Ja ne kontam nikako kako čovjek može zijaniti 5 napada zaredom ,neki nerezonski usiljeni šutevi.....ako si preuzeo odgovornost onda brate mili budi pravi ..daš 25 poena a zijaniš 30 napada..za h e b i to.
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Google Adsense [Bot] i 21 gost.