SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
hahah onda sam i ja ponovno strijelac posto milan nije igrao a pogodio sam arsenal daj molim vas nek se to upise i popravi hahha
BH Fanaticos - Mislish United 1:0, mislim da treba biti 2:0.
Obzirom da Atalanta nije odigrana, ja sam pogodio rezultat Arsenala
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Omerbavarac
- Kontakt:
3:0, i ja sam Arsenala pogodio.MinistaR je napisao/la:BH Fanaticos - Mislish United 1:0, mislim da treba biti 2:0.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- the scouser
- Kontakt:
Da se zahvalim momcima iz Jointa sto su dobili tri nula,dig'o sam na kladionici preko nekolk'o 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Počelo je, počelo je... 
moja ekipa FK Gromovi opet zijanila,al ne 1:0 vec 2:1 jer je kod nas kapiten ubo arsenala al i suparnickoj ekipi je neko pogodio taj rezzzz
sto znaci ostali smo prikovani za samo dno.
sad kad se samo sjetim one emisije UKW dogadzaj i rijeci onog golmana ''ova liga je zadnja,odavde ne mozemo ispast''
a tako i mi ne mozemo dalje ispast od ove 3 lige
sto znaci ostali smo prikovani za samo dno.
sad kad se samo sjetim one emisije UKW dogadzaj i rijeci onog golmana ''ova liga je zadnja,odavde ne mozemo ispast''
a tako i mi ne mozemo dalje ispast od ove 3 lige
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
4-1 sa arsenalom.the scouser je napisao/la:Da se zahvalim momcima iz Jointa sto su dobili tri nula,dig'o sam na kladionici preko nekolk'o
sad jos moras rijesiti kome ces isplatiti nagradu, nama sto smo dobili li blue trainu, sto je izgubio
Ovo kolo je u sve tri lige bio potop gostiju,niti boda gosti nisu osvojili koliko vidim..
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
heheh jeamo mi (kockari 3. liga) i to mojim pogotkom u nadoknadi tj arsenal
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
koji je ovo qrac pa jeli 1-1 ili 1-0 negdje pise 1-0 za mumije negdje 1-1
opet niderlage
nikako da se trznemo. nismo mi za ove zamrznute terene, ne moze nas raskosni talenat da dodje do izrazaja.
glavu gore, dicemo se mi
glavu gore, dicemo se mi
Vom Jäger zum Gejagten
Ne ne, osvojili su gosti bodove...Konkretno mislim na Kockare na gostovanju kod Mumija (1:1) i na Guštere koji su gostovali kod Vukova Zla (2:2).Ne mora značit ako ste vi izgubili da su sve gostujuće ekipe izgubilescorpion je napisao/la:Ovo kolo je u sve tri lige bio potop gostiju,niti boda gosti nisu osvojili koliko vidim..
Jesmo... Uzeli smo bod tvojim pogotkom 10 min. poslije pogotka domaćinazjaka je napisao/la:heheh jeamo mi (kockari 3. liga) i to mojim pogotkom u nadoknadi tj arsenal
Čeka se večeras do 0:00h pa da se definitivno prihvati rezervni par tj. Arsenal.Zavidovićanin je napisao/la:koji je ovo qrac pa jeli 1-1 ili 1-0 negdje pise 1-0 za mumije negdje 1-1
Veliko izvinjenje zbog moje neaktivnosti.Znaci internet me zeza vec 3 dana.Evo malo je nesto proradijo i ako bude sve uredu do veceras sa internetom zavrsicu sve ovo znaci konacne rezultate listu strijelaca postaviti novo kolo itd.Jos jednom se izvinjavam igracima s.s.lige ali stvarno nije do mene.Ovaj HS je tako azuran da prijavim kvar u nedelju a oni u Utorak dodju da otklone problem.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- majestic24
- Kontakt:
123456 je napisao/la:Veliko izvinjenje zbog moje neaktivnosti.Znaci internet me zeza vec 3 dana.Evo malo je nesto proradijo i ako bude sve uredu do veceras sa internetom zavrsicu sve ovo znaci konacne rezultate listu strijelaca postaviti novo kolo itd.Jos jednom se izvinjavam igracima s.s.lige ali stvarno nije do mene.Ovaj HS je tako azuran da prijavim kvar u nedelju a oni u Utorak dodju da otklone problem.
Oprosteno ti je. Takodjer ni ja jos nisam rijesio kladionicu,al ce do veceras biti sve zavrseno i postavljena nova ponuda.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
West Ham - Portsmouth 0 - 1 Virto ba S'a je ovo a
Jesi se zajebo ili si ozbiljan 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
kad ce tabela biti promjenjena?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
19TM87 je napisao/la:kad ce tabela biti promjenjena?
Uskoroooo
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
moj tim ocekuje prvu pobjedu u ovom kolu
Naravno da je ozbiljan, sacekaj dok ja stavim tipove, ahaha...hammers je napisao/la:West Ham - Portsmouth 0 - 1 Virto ba S'a je ovo aJesi se zajebo ili si ozbiljan
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.