KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Vratite se u stvarnost. 

Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ja bih volio da horde i sada prate bosnu,tako ni nama ne bi bilo dosadno na ovoj dugoj pauzi a i bosni bi bilo lakse na domacem terenuMoDern je napisao/la:Mislim da je glupo pricati o navijanju,zna se na kakvo navijanje mislimo.Prije paklena atmosfera,svako ko je igrao u Sarajevu od gostujucih ekipa je rekao kako je to nesto posebno.Ali sta je tu je.

Teško da će se sve to poklopiti. Teško...roki... je napisao/la:ja bih volio da horde i sada prate bosnu,tako ni nama ne bi bilo dosadno na ovoj dugoj pauzi a i bosni bi bilo lakse na domacem terenuMoDern je napisao/la:Mislim da je glupo pricati o navijanju,zna se na kakvo navijanje mislimo.Prije paklena atmosfera,svako ko je igrao u Sarajevu od gostujucih ekipa je rekao kako je to nesto posebno.Ali sta je tu je.
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ja bi volio da sarajevo osvoji PL a bosna udje u final four to bi iblo idealnoMoDern je napisao/la:A kome nije?To je bilo nesto posebno,nekako mi je krivo sto KK Bosna nema srece da u jednoj sezoni imamo sve :roki... je napisao/la:ja bih volio da horde i sada prate bosnu,tako ni nama ne bi bilo dosadno na ovoj dugoj pauzi a i bosni bi bilo lakse na domacem terenuMoDern je napisao/la:Mislim da je glupo pricati o navijanju,zna se na kakvo navijanje mislimo.Prije paklena atmosfera,svako ko je igrao u Sarajevu od gostujucih ekipa je rekao kako je to nesto posebno.Ali sta je tu je.
odlicnog trenera
dugu klupu
navijace koji ce uvijek biti tu

o tome tek iduce sezone

Ne bih u detalje.....Ja sam "poderao" svoj glas i na final eight kada je bio u Sarajevu,"derem"ga godinama i "poderat" ću ga abd i sutra.Bujrum, pridružite se na parteru istok....
kad se objaci na indexu ko je dobio kartu za tekmu u petak?
Vjerujem da ce dvorana biti puna i da ce Bosa pobjediti! Mi smo u usponu forme,i nakon dvije vezane pobjede ocekujem da ce atmosfera u dvorani biti odlicna! Pobjedom protiv FMP-a smo podigli samopouzdanje i uz malo srece pobjeda protiv Zvezde ne bi trebala doci u pitanje,iako oni imaju bolji tim od nas...
Ars i dalje stojim iza toga da se mladi igraci trebaju kaliti vecom minutazom ALI u nasoj ligi 13.
A ne u Zagrebu u dvorani DRAZEN PETROVIC.
Gledao sam juce Cibonu i nisam vidio ni jednog mladog igraca na parketu.
Za Klinca je dobro sto je na posudbi ....Ako je potencijal brzo ce promjeniti Ekipu.
Pratio sam PRASOVICA u Slaviji ,momak me odusevio i igrom i minutazom a da je sjedio na klupi do Suljagica nigdje ga nebi bilo . Potencijal i pravi kvalitet brzo ispliva na povrsinu ALI TO NEMOZE U JAKOJ LIGI JER NEMA MINUTAZE. sta moze na parketu za 7-10 MINUTA??? TEK dobio par lopti nije se ni zagrijao a ide na klupu .
IKONIC je kod MENSE konstantno grijao klupu ,to znaju oni koji prate BOSNU .,,A razigrao ga je JURE u ligi 13..
BOSNA lafo gura mladi potencijal a zasto ?? Pa brate valjda sto smo kokuzi ...DA imamo novce jos bi doveli KVALITETNOG PLEJA sutera, a mlade DATI PAREZANINU u drugi TIM PA DA NAS INAS GRAD SARAJEVO NE BRUKA NOVI GRAD ATAL..
A ne u Zagrebu u dvorani DRAZEN PETROVIC.
Gledao sam juce Cibonu i nisam vidio ni jednog mladog igraca na parketu.
Za Klinca je dobro sto je na posudbi ....Ako je potencijal brzo ce promjeniti Ekipu.
Pratio sam PRASOVICA u Slaviji ,momak me odusevio i igrom i minutazom a da je sjedio na klupi do Suljagica nigdje ga nebi bilo . Potencijal i pravi kvalitet brzo ispliva na povrsinu ALI TO NEMOZE U JAKOJ LIGI JER NEMA MINUTAZE. sta moze na parketu za 7-10 MINUTA??? TEK dobio par lopti nije se ni zagrijao a ide na klupu .
IKONIC je kod MENSE konstantno grijao klupu ,to znaju oni koji prate BOSNU .,,A razigrao ga je JURE u ligi 13..
BOSNA lafo gura mladi potencijal a zasto ?? Pa brate valjda sto smo kokuzi ...DA imamo novce jos bi doveli KVALITETNOG PLEJA sutera, a mlade DATI PAREZANINU u drugi TIM PA DA NAS INAS GRAD SARAJEVO NE BRUKA NOVI GRAD ATAL..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Kako sam ja čuo,HZ je u bila u svađi s upravom i tad su rekli da neće više nikad organizovano pratiti KK Bosna !
...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...
pusitite se hordi i sarajeva tema je bosna. ko hoce da ide na utakmicu i navija neka dođe ko nece ne mora nikad nogom u skenderiju krociti i vozdra. ja znam da sam ja sutra tamo i to je to...
You are someone else I am still right here
Nekad bilo. Više neće.
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Onda ne znam,valjda će se nekad skontati pa će navijati !MoDern je napisao/la:Da,ali to je bilo za vrijeme agenata.3r0 je napisao/la:Kako sam ja čuo,HZ je u bila u svađi s upravom i tad su rekli da neće više nikad organizovano pratiti KK Bosna !
...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...
Nemoguće.3r0 je napisao/la:Onda ne znam,valjda će se nekad skontati pa će navijati !MoDern je napisao/la:Da,ali to je bilo za vrijeme agenata.3r0 je napisao/la:Kako sam ja čuo,HZ je u bila u svađi s upravom i tad su rekli da neće više nikad organizovano pratiti KK Bosna !
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
SVI KOJI VOLE BOSNU INAVIJAJU ZA BOSNU SUTRA SU U SKENDERIJI
BUDI BOSNA..

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Naravno da ce biti tu, ali ce njih 3000 biti tu kad igramo protiv Zvezde a kad je tu Buducnost, Helios, Krka ili neki drugi nece ih nigdje biti, pogotovo ako su rezultati ekipe malo losiji.Melo15 je napisao/la:SVI KOJI VOLE BOSNU INAVIJAJU ZA BOSNU SUTRA SU U SKENDERIJI![]()
![]()
BUDI BOSNA..
I vec sam spominjao da ne treba da druge navijacke skupine bodre Bosnu (postujem HZ i sam sam navijac Sarajeva), vec bi se trebala organizovati navijacka skupina koja bi pratila BOSNU, kako kosarkaski, tako i rukometni klub a i ostale. I zasto se ta navijacka skupina nebi okupila ovdje na forumu posto smo svi navijaci Bosne i idemo na svaku utakmicu.
Samo jos da se skupimo na jednoj tribini i da pocnemo sa navijanjem (i naravno da imamo zvanicno ime "STUDENTI").
Vase misljenje.
...JA SAM SARAJEVO...
- lolo d pitar
- Kontakt:
hajmo fkt
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
farek je napisao/la:Naravno da ce biti tu, ali ce njih 3000 biti tu kad igramo protiv Zvezde a kad je tu Buducnost, Helios, Krka ili neki drugi nece ih nigdje biti, pogotovo ako su rezultati ekipe malo losiji.Melo15 je napisao/la:SVI KOJI VOLE BOSNU INAVIJAJU ZA BOSNU SUTRA SU U SKENDERIJI![]()
![]()
BUDI BOSNA..
I vec sam spominjao da ne treba da druge navijacke skupine bodre Bosnu (postujem HZ i sam sam navijac Sarajeva), vec bi se trebala organizovati navijacka skupina koja bi pratila BOSNU, kako kosarkaski, tako i rukometni klub a i ostale. I zasto se ta navijacka skupina nebi okupila ovdje na forumu posto smo svi navijaci Bosne i idemo na svaku utakmicu.
Samo jos da se skupimo na jednoj tribini i da pocnemo sa navijanjem (i naravno da imamo zvanicno ime "STUDENTI").
Vase misljenje.
ne znam nisam baš siguran za to
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
to je malo teze za ocekivati... 

jaran i ja smo vec osnovali skupinu ima 3 calana i zovemo se propali studenti 

You are someone else I am still right here
- lolo d pitar
- Kontakt:
evo fera i mene,4 clan,zvat cemo i arsa,ima trenutno mahanje od nas,znamo da nas ne moze pozdraviti,pa cemo mi njega pozdraviti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.