AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
ma nema sta klasa od igraca bravo IBRAA!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
joj a meni puca stream stalno i neću više da se peglam, nisam vidio ni jedan gol, jbg nema druge već snimak čekati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Kolko ih je zabio Ibra otkako je dosao?...I kolko je utakmica odigro?

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Imas na Novoj utakmicu.tony-mortale je napisao/la:joj a meni puca stream stalno i neću više da se peglam, nisam vidio ni jedan gol, jbg nema druge već snimak čekati
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- tony-mortale
- Kontakt:
heheh, ma nemam u mene ti je kablovska ciganska, zacrne kad su utakmiceneko_iz_mase je napisao/la:Imas na Novoj utakmicu.tony-mortale je napisao/la:joj a meni puca stream stalno i neću više da se peglam, nisam vidio ni jedan gol, jbg nema druge već snimak čekati

- neko_iz_mase
- Kontakt:
E **** onda
Do sad sam uvijek mogao gledati,a prvi put kad je zacrne,mogu komotno traziti drugog pretplatnika. Što im je više budem platio,poseri me.

Do sad sam uvijek mogao gledati,a prvi put kad je zacrne,mogu komotno traziti drugog pretplatnika. Što im je više budem platio,poseri me.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma kod mene tako oduvjek nikad nisam ni mogao gledati sport ni na novoj ni na hrtu, a streama poštenog nigdje naći 10 sam izmjenjao dosad, rade minut ok i onda šteka svakih 5-6 sec, za poluditi.neko_iz_mase je napisao/la:E **** onda![]()
a u beogradu dosadna u 3 pm utakmica
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Slucajno izbrisa post. Ma nisi puno propustio. Obe odbrane suplje ko svicarski sir. Smijesno ce biti ako ne dadnemo jos koji gol do kraja,a valjda ga necemo primiti.
Definitivno mora ubaciti Dinha i Boatenga,jer na ovakvu Ajaxovu odbranu mora napasti u drugom. Pirlo se izgubio ko abdest u prvom, nista vrijedno spomena nije uradio.
Seedorf mi djeluje najraspolozeniji
Robinho se propisno obrukao kad je izasao sam na Stekelenburga
Definitivno mora ubaciti Dinha i Boatenga,jer na ovakvu Ajaxovu odbranu mora napasti u drugom. Pirlo se izgubio ko abdest u prvom, nista vrijedno spomena nije uradio.
Seedorf mi djeluje najraspolozeniji
Robinho se propisno obrukao kad je izasao sam na Stekelenburga
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 28 sep 2010, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav gol zabi Ibra nek neko opise.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Lagano primio na prsa loptu od Seedorfa i zakucao je s nekih 5 metara. Nisam vidio usporen snimak,al bilo je na granici offsajdaA_d_0 je napisao/la:Kakav gol zabi Ibra nek neko opise.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Čeka Allegri 87 minutu da ubaci Ronaldinha
Ha dan te j e b o. Ubiše nas ljudi u vezi

- tony-mortale
- Kontakt:
nisam gledao, al vidim statistika je poprilično izjednačena, s bodom u amsterdamu ne možemo biti nešto prezadovoljni, ali ni nezadovoljni, pobjediti ih u uzvratu i s realom 3 boda i vrlo vjerovatan prolaz, a ako bi slučajno i bio neki kiks i kod auxera nije neka nemoguća misija pobjediti, sve u svemu može se reći i očekivan x, sad se što bolje spremiti za vikend i parmu u gostima. Ibra se već isplatio jer da je borielo umjesto njega imali bi 1 bod u LP i barem 3-4 manje u ligi
Bod u Amsterdamu nemoze i nesmije biti malo cak ni za favorizovani Milan,ni Real se nece bolje provesti sigurno...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ovo se večeras s normalnim trenerom moralo dobiti,a zadnjih pola sata je bilo pitanje kad ćemo primiti gol. A realno gledajući,ali ovaj Ajax je trenutno smiješna ekipa,što ne znači da za par godina neće paliti europom. Svaka čast Suarezu i el Hamdaoui,koji su prestrašni igrači,ali ovi Auxeru neće boda izvući.
Ja u životu nisam vidio da neki trener na početku sezone odmara igrače u ligi prvaka,i čuva ih za utakmicu protiv smiješnog kluba u ligi. Večeras se prolaz mogao riješiti,al s ovako smiješnom postavom i još smiješijim Robinhom,dobro pa smo bod izvukli.
Frajer se obrukao jedno 5 puta,da je mene bilo stid
Ja u životu nisam vidio da neki trener na početku sezone odmara igrače u ligi prvaka,i čuva ih za utakmicu protiv smiješnog kluba u ligi. Večeras se prolaz mogao riješiti,al s ovako smiješnom postavom i još smiješijim Robinhom,dobro pa smo bod izvukli.
Frajer se obrukao jedno 5 puta,da je mene bilo stid
mogu misliti kad je zabio njegovoj radosti nije bilo kraja, nije mala stvar zabiti gol svom bivsem klubu, jedva cekam pregled
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- tony-mortale
- Kontakt:
ma mislim da je to samo za javnost da odmara ronaldinja, zadnje 2 utakmice je bio loš, ne trči apsolutno nikako, a igra samo jednu poziciju u timu, tako da s njim može samo 4-3-3, plus se opet priča o njegovoj prodaji u januaru tako da je možda i to razlog da se proba bez njega i da se probaju druge formacije
Ovaj Pirlo neprepoznatljiv, nije vise onaj stari, a za Seedorfa imam jednu rijec-tata. Nevjerovatno koliko mi se svidja stil igre tog covjeka
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta promasi Robinho u prvom poluvremenu.... 

- Los*Blancos
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Sta promasi Robinho u prvom poluvremenu....

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Los*Blancos
- Kontakt:
Cisti ofsdd.A_d_0 je napisao/la:Kakav gol zabi Ibra nek neko opise.

El mejor club del siglo XX