KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Ikonic bi mogao da se povuce, a nesto imam osjecaj da ce se samo njegove minute dati Bradfordu..
Bolje Ikonic u invalidskim kolicima nego ova ubleha.
Ne moze covjek vise da izdrzi, pogotovo ne 3 utakmice sedmicno...Bolje da mu ponude posao trenera, bolje njemu nego onom pomocnom sto je dosao...
Ove evropske utakmice su totalni promasaj ali TOTALNI.
Moralo se zbog sponzora igratVGS je napisao/la:Ove evropske utakmice su totalni promasaj ali TOTALNI.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
KK Bosna Royal
Ne treba onda nikako izvodit prvotimce i umarati ih. Svi znamo da nema Bosna ni 1% sanse da nesto uradi u evropskim utakmicama pa nek igraju bilo kakvi juniori.irfo je napisao/la:Moralo se zbog sponzora igratVGS je napisao/la:Ove evropske utakmice su totalni promasaj ali TOTALNI.
Mislim da niko iz uprave nije nista ovde ni ocekivao, jedan od uslova TA je bio da se ne igra samo domace takmicenje, a kako se oko ABA2 nije nista znalo vjerovatno su ovom odlucili pristupiti(sto je sigurno sigurno) i onda kad je jos dosla i ABA 2.....jbg...Nek iskoriste ove utakmice da mladi dobiju koju minutu, da se ekipa malo uigra(bolje nego 5na5 na treningu ako nista...) pred bitne utakmice u ABA 2 i domacem prvenstvu
I pored promjena u rosteru, koje neminovno moraju doc, ukoliko Aco iz korjena ne promjeni razmisljanje i sistem igre, koji ne odgovara profilu igraca koje ima, rezultati se nece nesto bitnije promjeniti, to je sustina..
? са SM-N910C уз - &
? са SM-N910C уз - &
Ovo je ista situacija kao lani kod Mege. Nisu bili sigurni da li će izboriti aba ligu kroz prvenstvo pa su se prijavili za ligu prvaka i na kraju su baš teško igrali na dva fronta. Bosni je čak i teže obzirom da mora igrati i domaće prvenstvo. Mislim da će igre biti bolje kada se konačno završi ovo europsko takmičenje.
Taman kad mislis da ne moze gore, ovi nadju novo dno koje dotaknuirfo je napisao/la:KK Bosna Royal ima svog novog direktora, pošto je na tu funkciju imenovan Goran Perc.
Perc je u Bosni dosad obavljao funkciju sekretara, a sada je izvršena ‘rokada’ i bit će novi direktor trofejnog sarajevskog košarkaškog kluba.
Na toj poziciji on će zamijeniti Damira Krupaliju, koji će odsad obnašati funkciju sportskog direktora KK Bosna Royal.

Perc za pola godine od PR-a, preko sekretara do direktora kluba

Dino selimovic i dino konakovic na aparatima

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:Taman kad mislis da ne moze gore, ovi nadju novo dno koje dotaknuirfo je napisao/la:KK Bosna Royal ima svog novog direktora, pošto je na tu funkciju imenovan Goran Perc.
Perc je u Bosni dosad obavljao funkciju sekretara, a sada je izvršena ‘rokada’ i bit će novi direktor trofejnog sarajevskog košarkaškog kluba.
Na toj poziciji on će zamijeniti Damira Krupaliju, koji će odsad obnašati funkciju sportskog direktora KK Bosna Royal.![]()
Perc za pola godine od PR-a, preko sekretara do direktora kluba![]()
Dino selimovic i dino konakovic na aparatima

Nisam znao da je on bio i PR. E, ako u svemu bude dobar kao u toj ulozi, onda se Bosni smijesi lijepa buducnost.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ne razumijem šta je čudno da poslje kifle dođe perec, očekujem da će sljedeći biti somun
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Znam momka ne bi da ga branim ali nije da su prije njega te nabrojane pozicije pokrivali neki stručnjaci... nije ovo uopste neka bitna promjena samo rokada sve su to i dalje isti ljudi ista politika.
You are someone else I am still right here
ne bi da ga branis, ali...fera je napisao/la:Znam momka ne bi da ga branim ali nije da su prije njega te nabrojane pozicije pokrivali neki stručnjaci... nije ovo uopste neka bitna promjena samo rokada sve su to i dalje isti ljudi ista politika.
covjece, daj mi primjer igdje u svijetu da PR kluba postane direktor ikada, a da ne kazem kao perc u roku pola godine?

to ima logike isto da ona teta na salteru u sudu sto ti prodaje takse u onoj trafici za pola godine postane sutkinja... znaci poslovi nidje veze s vezom...
al dobro, krupaliji treba neki bukva da potpisuje ugovore pa da njega ganjaju kad se malverzacije otkriju...

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Ne moraš mi nista objašnjavati kažem samo ni do sad nije bilo bolje. Idi ti ponudi se u klub nek i tebe zavale ja ne bi hahahaKK_Bosna je napisao/la:ne bi da ga branis, ali...fera je napisao/la:Znam momka ne bi da ga branim ali nije da su prije njega te nabrojane pozicije pokrivali neki stručnjaci... nije ovo uopste neka bitna promjena samo rokada sve su to i dalje isti ljudi ista politika.
covjece, daj mi primjer igdje u svijetu da PR kluba postane direktor ikada, a da ne kazem kao perc u roku pola godine?![]()
to ima logike isto da ona teta na salteru u sudu sto ti prodaje takse u onoj trafici za pola godine postane sutkinja... znaci poslovi nidje veze s vezom...
al dobro, krupaliji treba neki bukva da potpisuje ugovore pa da njega ganjaju kad se malverzacije otkriju...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dosta mu što ga parovi (kladionica) zavaljuju još i to.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakav on. Propio bi plate.fera je napisao/la:Ne moraš mi nista objašnjavati kažem samo ni do sad nije bilo bolje. Idi ti ponudi se u klub nek i tebe zavale ja ne bi hahahaKK_Bosna je napisao/la:ne bi da ga branis, ali...fera je napisao/la:Znam momka ne bi da ga branim ali nije da su prije njega te nabrojane pozicije pokrivali neki stručnjaci... nije ovo uopste neka bitna promjena samo rokada sve su to i dalje isti ljudi ista politika.
covjece, daj mi primjer igdje u svijetu da PR kluba postane direktor ikada, a da ne kazem kao perc u roku pola godine?![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Znam ja i kk bosnu ne bi da ga branim
al covjek je boem hahahaha

Saša Vasiljević tužio KK Bosnu izgleda....
Dugo ste trajali sve mi se čini...

Sad ce opet oni iz royala poletiti da se odvoje ako je istina hahahasb1996 je napisao/la:Saša Vasiljević tužio KK Bosnu izgleda....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.