FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nadam se da cemo se susresti u eliminacijskoj fazi lige prvaka,timova iz liga poput Njemacke,Portugalske ili Ukrajinske su uvjek neugodni,ali mislim da do iznanadjenja ne bi trebalo dodji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- suicidesquad
- Kontakt:
I ja isto.LBJ MVP je napisao/la:Nadam se da cemo se susresti u eliminacijskoj fazi lige prvaka,timova iz liga poput Njemacke,Portugalske ili Ukrajinske su uvjek neugodni,ali mislim da do iznanadjenja ne bi trebalo dodji.
2007 CL R2 Real Madrid Esp Bayern München Ger 3-2 1-2
2004 CL R2 Bayern München Ger Real Madrid Esp 1-1 0-1
2002 CL QF Bayern München Ger Real Madrid Esp 2-1 0-2
2001 CL SF Real Madrid Esp Bayern München Ger 0-1 1-2
2000 CL SF Real Madrid Esp Bayern München Ger 2-0 1-2
2000 CL G2 Real Madrid Esp Bayern München Ger 2-4 1-4
1988 CL QF Bayern München Ger Real Madrid Esp 3-2 0-2
1987 CL SF Bayern München Ger Real Madrid Esp 4-1 0-1
1976 CL SF Real Madrid Esp Bayern München Ger 1-1 0-2
Bayern je možda jedina ekipa u Europi koja ima ovako dobar skor protiv Reala u LP. Ljudi u Realu imaju sigurno druge želje kada je u pitanju ždrijeb u eliminacijskoj fazi LP.
La Bestia Negra
- anton 1983
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la: To se zove taktika. Da su gledao jucer Udinese-Atletico, kao sto nisi, mogao si da vidis kako se to radi.
IskoMPLEX talian!
NE ŠMARAJ!
E da di je juveu bila TAKTIKA prošle godine u Ligi Uefe? Zaboravili ju negdje?
Ta talijanska taktika na svim ostalim jezicima se kaže - GHnooooj"!!!!!
Kako Šmaram brale!
O ćem ti pričaš, kakav Juve?Reci mi, kad je to Piemonte dao pare u Juve, a Lombardia u Inter ili MilanSamo prekrajas cinjenice, kako tebi odgovara.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Lazio je uzeo 2 boda u 3 tekme, ali je u sve tri bio bolji. Splet okolnosti.anton 1983 je napisao/la:![]()
IskoMPLEX talian!Ti sebe baš voliš tuć u PLEXus
A kaj je to bilo kad je Lazio uzeo 2 boda iz 4 tekme ili kad je Palermo ispo od Thuna ili Udinese od Arsenala ili Roma od Slavie? Di je onda bila TAKTIKA.
NE ŠMARAJ!![]()
Palermo i Roma nisu bili zainteresovani za EL, sto pokazuju njihovi rosteri za te tekme.
Udinese je slabiji tim od Arsenala, a za velicinu klubova je tek smesno govoriti. Ocekivano je da skupo prodaju kozu, sto su i uradili.
Juve jeste kalkulisao prosle godine u EL, ali se mora priznati da nisu ni imali neki preteran kvalitet.E da di je juveu bila TAKTIKA prošle godine u Ligi Uefe? Zaboravili ju negdje?
Mozda, ali je ona izrodila najuspesniju ligu svih vremena, najuspesniji nacionalni tim nakon Brazila, te dala igrace kakvi se u Mittel Europi i severu iste mogu samo sanjati. Javi se kad Nemci stvore Baggia, Tottija, ADPa, Zolu i slicne. Do tada - aufwiedersehen.Ta talijanska taktika na svim ostalim jezicima se kaže - GHnooooj"!!!!!![]()
Jedino to i umes. Mozda ti je forum prop'o zbog toga, kuzisKako Šmaram brale!![]()
Pricam o tome da mesas fikciju i realnost. Nikada niko u Italiji nije drzavni noFac upumpavao u klubove. Privatni - da, drzavni - ne. Ako bi Bavaria dala pare u BM, to bi bilo upumpavanje drzavnog noFca u klub. Nemam nista protiv privatnih para u fudbalu, ali sam protivnik drzavnog intervencionizma. Toliko o tome.O ćem ti pričaš, kakav Juve?Nemoj da te komplexi ŠMARAJU! Ja sam ćekam dan kad će Bavarska dat Bayernu 300 miljona eura da to potroši sam tak. :ugeek:
Uvijek zaboraviš ili namjerno svjesno zanemariš da Njemačka ima 3 titule evropskog prvaka i to kao jedina evropska selekcija toliko, a Italija ima samo jednu, a na Svjetskim prvenstvima Italija ima samo jednu titulu više. Ako na EP Njemačka ima 2 više po kojoj logici Italija može biti bolja....Al pošto si ti opsesivan za Italijanskim fudbalom i uvijek po pitanju toga vidiš samo one svjetle strane , ti ćeš opet naći neke izgovore. Nego po pitanju te opsesije imaš li namjeru nešto uradit????MaGiCa je napisao/la:
Mozda, ali je ona izrodila najuspesniju ligu svih vremena, najuspesniji nacionalni tim nakon Brazila, te dala igrace kakvi se u Mittel Europi i severu iste mogu samo sanjati. Javi se kad Nemci stvore Baggia, Tottija, ADPa, Zolu i slicne. Do tada - aufwiedersehen.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la: Uvijek zaboraviš ili namjerno svjesno zanemariš da Njemačka ima 3 titule evropskog prvaka i to kao jedina evropska selekcija toliko, a Italija ima samo jednu, a na Svjetskim prvenstvima Italija ima samo jednu titulu više. Ako na EP Njemačka ima 2 više po kojoj logici Italija može biti bolja....Al pošto si ti opsesivan za Italijanskim fudbalom i uvijek po pitanju toga vidiš samo one svjetle strane , ti ćeš opet naći neke izgovore. Nego po pitanju te opsesije imaš li namjeru nešto uradit????![]()
Evo nam i spinmeistera. Nakon trollmeistera @Antona, koji svako malo natrabunja gluposti, eto jos jedne legende koja zaspinuje svaku temu. Evropska prvenstva su kontinentalna prvenstva, a ne svetska, tim pre sto ovo nije rukomet ili nesto slicno - pa da je Evropa=svet. Zna se ko su najuspesnije nacije sveta u fudbalu = one koje imaju najvise titula na SPovima. Ne mozes izjednacavati to dvoje. Nesto nejasno
Isto tako bi se u racunicu dale ubaciti i Olimpijske igre, jer su do pre 40ak godina na njima igrali najbolji igraci sveta i to su bila realno takmicenja sa jacom konkurencijom nego danas EP. Na njima gle cuda Italija 1 - Nemacka 0. Zato su takve racunice malo zeznute. Razumem da ne mozes da skapiras, ali sta da ti radim.
A glede opsesije, nadji neke konstruktivne postove tvojih kolega odavde na pdfu Serie A. Tesko. Skoro pa nemoguce. Toliko o "opsesiji" i izmisljanju cinjenica.
pa covjece de stani sa tim poredjenjima,nemocni ste nema vas nigdje,,nemoj se sramotiti i nabrajati neke igrace Italije to je smijesna stvar jer kad bi se nabrajalo i poredilo njemacki igraci vs.zabci tu ste debelo popusili..i ono naj bitnije jeste da ste sada na 4. mjestu u Evropu a Francuzi ak se samo malo potrude i oni ce vas skinuti...Mozda, ali je ona izrodila najuspesniju ligu svih vremena, najuspesniji nacionalni tim nakon Brazila, te dala igrace kakvi se u Mittel Europi i severu iste mogu samo sanjati. Javi se kad Nemci stvore Baggia, Tottija, ADPa, Zolu i slicne. Do tada - aufwiedersehen.
VOLIM BAYERN
-
samosarajvo
- Kontakt:
Navijam za Real i sigurno je Bayern (poslje Barce naravno) zadnji klub koji bi volio u nokaut fazi.
Iako je ovakav Real favorit protiv svakog (opet sem Barce
) ali vise bi volio Chelsea ili Manchester United nego Bayern, svabe su to...
LP
Iako je ovakav Real favorit protiv svakog (opet sem Barce
LP
- anton 1983
- Kontakt:
Odsad novo pravilo glasi.
Kad talijan zgubi u Europi onda je to splet okolnosti i nevoljnost da igra utakmicu, a kad dobije to je taktika. daljnja rasprava je nepotrebna!
Kad talijan zgubi u Europi onda je to splet okolnosti i nevoljnost da igra utakmicu, a kad dobije to je taktika. daljnja rasprava je nepotrebna!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
O opsesivni....ne odgovori mi na pitanje kada ćeš nešto preduzet protiv svoj opsesijeMaGiCa je napisao/la:
Evo nam i spinmeistera. Nakon trollmeistera @Antona, koji svako malo natrabunja gluposti, eto jos jedne legende koja zaspinuje svaku temu. Evropska prvenstva su kontinentalna prvenstva, a ne svetska, tim pre sto ovo nije rukomet ili nesto slicno - pa da je Evropa=svet. Zna se ko su najuspesnije nacije sveta u fudbalu = one koje imaju najvise titula na SPovima. Ne mozes izjednacavati to dvoje. Nesto nejasno
Isto tako bi se u racunicu dale ubaciti i Olimpijske igre, jer su do pre 40ak godina na njima igrali najbolji igraci sveta i to su bila realno takmicenja sa jacom konkurencijom nego danas EP. Na njima gle cuda Italija 1 - Nemacka 0. Zato su takve racunice malo zeznute. Razumem da ne mozes da skapiras, ali sta da ti radim.![]()
A glede opsesije, nadji neke konstruktivne postove tvojih kolega odavde na pdfu Serie A. Tesko. Skoro pa nemoguce. Toliko o "opsesiji" i izmisljanju cinjenica.
Nisam ja spinmeister , nego osoba koja te u svakom pogledu pročitala. Nemam ja lažne titule i diplome kao ti, jer ja imam one prave i u svojoj struci sam se ostvario pa nemam tvoje bolesne ideje. Naime tvoje ideje su huškačke, političke, ti sport dovodiš u vezu sa ratovima i politikom. Vrijeđaš ljude i na temama vezanim za talijanski sport nazivajući ih diletantima. Ti si po društvo jako opasan. Došao si na bh forum kako bi samo stvorio razdor, pomislio si glupi Bosanci pa sad ću među njih bacit razdor. Tebi treba biti jasno da ja nemam mržnje prema talijanskom fudbalu to normalni forumaši koji tamo moje postove pročitaju znaju. A ti imaš teške oblike kompleksa prema Bayernu, njemačkoj reprezentaciji i njemačkim klubovima. Naravno tebi koristi što ovde još nisu počela vladat pravila EU a to je kada širiš mržnju protiv tebe se podnosi tužba. Naravno pošto se ovde ne vidi tvoje ime, vrlo lako je po Ip-u pronać podatke i onda takve osobe poput tebe na pravi način odgovaraju, pred sudovima naime.
Možda bi ti mogao reci i ja vrijeđam, ali ja tebi iznesem činjenice vezane za Evropsko prvenstvo a te činjenice kao nisu bitne. To prvi put vidim ovde , nikad od nikog nisam čuo. Živi ti u zabludi @Magični i da si magičan i da si neki ekspert i da si neki junak, pobunjenik ali nemoj da stvaraš tenzije na forumu. Počni u životu da se nečim korisnim baviš, a nemoj pronalazit par mladih ljudi koji ti onda ovde budu podanici i kojima ti pucaš šuplju.
Možda si se nekad bavio i švercom u Njemačkoj pa su te otjerali ljudi korisno pa sad pokušavaš omalovažavat njemački fudbal. A gore si još par talijanski igrača naveo koji jesu veličine ali koji nisu ni do koljena Beckenabaueru koji je proglašen drugim najboljim igračem vijeka nakon Pelea.
Za mene kod svakog čovjeka nije nešto u redu kada taj čovjek pokušava poreći činjenice. Ti činjenicu osvojenih titula na Ep poričeš time što je titula na SP vrijednija. Za mene je svaka vrijedna, ali ak ćemo ići tom logikom onda je konkurencija na evropskim prvenstvima i jača, jer od starta su jači protivnici, teže proći grupu.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Tačno u sridu.anton 1983 je napisao/la:Odsad novo pravilo glasi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@isakovich
U redu je. Neka si rekao to sto si imao.
@anton
Fora je u tome sto je tebi potrebna ta rasprava. Da nije, ne bus zjelo rano svakog dana ostavljao ultraglupe postove na temama koje te intrigiraju. Bok.
@effe
Ako to sto si napisao nije bolesno, onda ne znam sta jeste. Konspirativne teze o unistavanju ovog foruma si doveo do druge dimenzije, a sebe pokazao u svojoj pravoj velicini. Cestitam. Na ignore listi si.
P.S. Nema efekta sa vama diskutovati. Sem nekolicini, nije vam cilj o necemu raspravljati, vec raspravljati se sa nekim.
U redu je. Neka si rekao to sto si imao.
@anton
Fora je u tome sto je tebi potrebna ta rasprava. Da nije, ne bus zjelo rano svakog dana ostavljao ultraglupe postove na temama koje te intrigiraju. Bok.
@effe
Ako to sto si napisao nije bolesno, onda ne znam sta jeste. Konspirativne teze o unistavanju ovog foruma si doveo do druge dimenzije, a sebe pokazao u svojoj pravoj velicini. Cestitam. Na ignore listi si.
P.S. Nema efekta sa vama diskutovati. Sem nekolicini, nije vam cilj o necemu raspravljati, vec raspravljati se sa nekim.
- JuveSissoko
- Kontakt:
de Boga ti nemoj Juve uzimat "u usta", dojadilo mi tvoje bljuvotine po forumu citat, a moram odgovorit, jer pljujes i lazes svaki put kad se o Juventusu oglasis, lazov si teze vrste i izmisljas stvari.Hajd budi dobar i prestani spominjat Juve kad lazes, uzmi pa lazi o nekom drugom.anton 1983 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la: To se zove taktika. Da su gledao jucer Udinese-Atletico, kao sto nisi, mogao si da vidis kako se to radi.![]()
IskoMPLEX talian!Ti sebe baš voliš tuć u PLEXus
A kaj je to bilo kad je Lazio uzeo 2 boda iz 4 tekme ili kad je Palermo ispo od Thuna ili Udinese od Arsenala ili Roma od Slavie? Di je onda bila TAKTIKA.
NE ŠMARAJ!![]()
E da di je juveu bila TAKTIKA prošle godine u Ligi Uefe? Zaboravili ju negdje?
Ta talijanska taktika na svim ostalim jezicima se kaže - GHnooooj"!!!!!![]()
Kako Šmaram brale!![]()
O ćem ti pričaš, kakav Juve?Reci mi, kad je to Piemonte dao pare u Juve, a Lombardia u Inter ili MilanSamo prekrajas cinjenice, kako tebi odgovara.
Nemoj da te komplexi ŠMARAJU! Ja sam ćekam dan kad će Bavarska dat Bayernu 300 miljona eura da to potroši sam tak. :ugeek:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Baš me nasmijavaš. Ne pravim od sebe veličinu nego ne želim da ljudi poput tebe stvaraju mržnju na forumu. Svako ima pravo pisat šta god hoče i mogu se ljudi i poriječkat u žaru borbe, ali druge ljude pokušavat napravit budalama, dovodit u fudbalske rasprave u vezu sa ratovima, stalno huškanje simpatizera jedne lige protiv simpatizera druge lige, to prelazi sve granice. I još uz to nikad nisi u stanju priznat činjenice. Čak i jedan strpljivi @anton ne želi s tobom diskutovat, a i u njegovom odsustvu s ovog foruma si izrekao na njegov račun niz uvreda.MaGiCa je napisao/la: @effe
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Hajd ba nemoj se više ti nervirat zbog @antona, dobar je on čovjek, al ne podnosi Juve. Ja kod njega volim što navija za Bayern, a oko Juvea ću s njim raspravit na temi Juvea.JuveSissoko je napisao/la:
de Boga ti nemoj Juve uzimat "u usta", dojadilo mi tvoje bljuvotine po forumu citat, a moram odgovorit, jer pljujes i lazes svaki put kad se o Juventusu oglasis, lazov si teze vrste i izmisljas stvari.Hajd budi dobar i prestani spominjat Juve kad lazes, uzmi pa lazi o nekom drugom.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Prije svega @Anton ništa nije slagao kad je spomenuo Juve , prošle godine su vas šamarali crveni bikovi i Leh sigurno je zafalilo taktike po Magičnom.JuveSissoko je napisao/la:de Boga ti nemoj Juve uzimat "u usta", dojadilo mi tvoje bljuvotine po forumu citat, a moram odgovorit, jer pljujes i lazes svaki put kad se o Juventusu oglasis, lazov si teze vrste i izmisljas stvari.Hajd budi dobar i prestani spominjat Juve kad lazes, uzmi pa lazi o nekom drugom.
- JuveSissoko
- Kontakt:
i ti ocigledno imas problema sa stvarnošću, kad Juventus odigra 1:1 sa Lechom onda je samaranje Juventusa, a kad odigra sa Man Cityem u gostima 1:1 onda je sta?? ko koga tu samara?? druzis se previse sa antonom, vidim ufatilo teSaurman je napisao/la:Prije svega @Anton ništa nije slagao kad je spomenuo Juve , prošle godine su vas šamarali crveni bikovi i Leh sigurno je zafalilo taktike po Magičnom.JuveSissoko je napisao/la:de Boga ti nemoj Juve uzimat "u usta", dojadilo mi tvoje bljuvotine po forumu citat, a moram odgovorit, jer pljujes i lazes svaki put kad se o Juventusu oglasis, lazov si teze vrste i izmisljas stvari.Hajd budi dobar i prestani spominjat Juve kad lazes, uzmi pa lazi o nekom drugom.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- moustapha
- Kontakt:
Kad citam postove od ovog @mađike tacno se zapitam kako ja mogu navijati za Bayern i Njemce pored ovako finih Talijana, koji su izmislili fudbal i unijeli ljepotu i zar u njega kao niko. Kako neko ne moze navijati za tu reprezentaciju koja prolazi grupe sa tri remija, koja je osvajala svjetska prvenstva 30-ih godina kada je Musolini zario i palio i kada je bilo nezamislivo da u Italiji neko drugi pobjedi. Kako ne volim te Talijane koji su izmislili neka namjestanja utakmica i sjebali koplmetnu ligu unazadivsi je deceniju. Kako? Kako? O @mađika reci nam.
Zatrovo si svaku temu bundeslige i onda prvi pozivas na normalnu raspravu koje se niko drugi ne drzi osim tebe.
Zatrovo si svaku temu bundeslige i onda prvi pozivas na normalnu raspravu koje se niko drugi ne drzi osim tebe.
#divovi
- JuveSissoko
- Kontakt:
prije bih rekao da je jedan ciko s brcicima vecinom 30-ih godina zario i palio.Vas problem je sto vas je Italija dobila dosta puta kad je bilo presudno i ima skor 14:7 sa Njemcima, a Njemci kao arijevska rasa koja je blagoslovljena sa neba ne bi smijela da dopusti tako samaranje.Pricas o ruznoj igri Italijana, pa jesi li ti kad gledao prvenstva osvojena od strane Njemacke i kako su ih osvojili.Ma fudbal ljepota, da ne govorim o ljepoti 90-te u Italiji, mora da je najruznije finale SP ikad.Upoznaj materiju pa pricaj.moustapha je napisao/la:Kad citam postove od ovog @mađike tacno se zapitam kako ja mogu navijati za Bayern i Njemce pored ovako finih Talijana, koji su izmislili fudbal i unijeli ljepotu i zar u njega kao niko. Kako neko ne moze navijati za tu reprezentaciju koja prolazi grupe sa tri remija, koja je osvajala svjetska prvenstva 30-ih godina kada je Musolini zario i palio i kada je bilo nezamislivo da u Italiji neko drugi pobjedi. Kako ne volim te Talijane koji su izmislili neka namjestanja utakmica i sjebali koplmetnu ligu unazadivsi je deceniju. Kako? Kako? O @mađika reci nam.
Pogled na ovu tabelu liči na šamaranje zar neJuveSissoko je napisao/la:i ti ocigledno imas problema sa stvarnošću, kad Juventus odigra 1:1 sa Lechom onda je samaranje Juventusa, a kad odigra sa Man Cityem u gostima 1:1 onda je sta?? ko koga tu samara?? druzis se previse sa antonom, vidim ufatilo te

Uploaded with ImageShack.us
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.