E nek ste onom pakašu Nagelsmanu skinuli osmijeh s lica danas.Zdena04 je napisao/la:Kako nas ovaj "sudija" sabotira a ipak ih parimo
Lik je odličan strateg ali kao pojava mi je nevjerovatno antipatičan.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
E nek ste onom pakašu Nagelsmanu skinuli osmijeh s lica danas.Zdena04 je napisao/la:Kako nas ovaj "sudija" sabotira a ipak ih parimo
Vrlo često su odlični treneri antipatični. Između ostalih npr. Tuchel, Guardiola... a kralj antipatije je meni Rangnick, njega u Hamburgu ne mogu smislit ni nacrtanog.Pale_Companion je napisao/la:
E nek ste onom pakašu Nagelsmanu skinuli osmijeh s lica danas.
Po ko zna koji put. Pitanje je kako bi se završilo ono s vama da je sudjenje licilo na nesto.schickeria je napisao/la:Danke schalke 04
Vala ne znam da je Nagelsmann antipatičan, oko Tuchela sam neutralan, ali čovjek je energičan trener što ljudi vole uglavnom za razliku od Guardiole ili Zidanea.ledar je napisao/la:Vrlo često su odlični treneri antipatični. Između ostalih npr. Tuchel, Guardiola... a kralj antipatije je meni Rangnick, njega u Hamburgu ne mogu smislit ni nacrtanog.Pale_Companion je napisao/la:
E nek ste onom pakašu Nagelsmanu skinuli osmijeh s lica danas.
Teško da si mogao u bolje vrijeme post napisati.kraljttbvb je napisao/la:Moze li Bajernu jedan penal, bezveze je da kuci zijane od Hoffe
Lucien Favre u narodu poznatiji kao remiS-Y-L-A-R je napisao/la:Teško da si mogao u bolje vrijeme post napisati.kraljttbvb je napisao/la:Moze li Bajernu jedan penal, bezveze je da kuci zijane od Hoffe
Ni vi ne izdrzite dok vam ne dadnu penalcoelho41 je napisao/la:dortmund, leipzig, bayern = kiks
schalke neće moći izdržati ovaj pritisak da ne kiksatakva je to ekipa
Lik ima Sancha, Reusa, Brandta, Hazarda..., a golove daju defanzivcigruezi je napisao/la:Dok je favre tu nema doofmundu titule taman da imaju messija i ronalda...
Jedan udarac u okvir gola, ali osam prema golu je bilo. Zabili ste autogol ali zabili su ga i oni sebi, tako da ...kraljttbvb je napisao/la:Freiburg je danas imao JEDAN udarac na gol, a dali su DVA![]()
![]()
![]()
Bit ce 2-2 uz autogol HumelsaPale_Companion je napisao/la:Borussen-Duel iduće kolo na Signal Iduni će mnogo toga kazati, kako vama tako i nama ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.