bola Japan - Katar
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
hahah
bola Japan - Katar
mozeL' izac' 1 
bola Japan - Katar
Niks, X nakon 90 minuta a poslije kom opanci a kom obojci.....mandraX je napisao/la:hahah![]()
![]()
bola Japan - KatarmozeL' izac' 1
Evo da ne ispadnem su-pak..Evo vam jeadn info koji se dijelio samo za pare....
Utakmica pocinje u 12.oo i ko bude brz mozda nesto i zaradi...
Prijateljska utakmice
LILLESTROM - HONEFOSS, norveska....Igrajte svaki hendikep na Lillestrom i igrajte over 3.5 ili over 4.5....
igra se indoor, u sali, Honefoss ispao u drugu ligu, otislo im dosta igraca a danas ce igrati sa drugom ekipom jer skoro svi igraci nisu na raspolaganju...Lillestrom ima 6-7 napadaca i danac ce ih igrati vecina..buduci da igraju u asli, nabit ce Honefossa i dati im mnogo golova....
Utakmica pocinje u 12.oo i ko bude brz mozda nesto i zaradi...
Prijateljska utakmice
LILLESTROM - HONEFOSS, norveska....Igrajte svaki hendikep na Lillestrom i igrajte over 3.5 ili over 4.5....
igra se indoor, u sali, Honefoss ispao u drugu ligu, otislo im dosta igraca a danas ce igrati sa drugom ekipom jer skoro svi igraci nisu na raspolaganju...Lillestrom ima 6-7 napadaca i danac ce ih igrati vecina..buduci da igraju u asli, nabit ce Honefossa i dati im mnogo golova....
@ Analitico, kolika ti je prolaznost ove dojavi/analize
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Danas se pisalo po raznim forumima i -1.5 na Adelaide, stigao sma uplatiti a evo vode 5-0....
Pise se jos i Besiktas -1.5
Imaju sada strasnu ekipu, dosli su Simao, Hugo Almeida i jos neki iz Valencije a imaju Gutija i Quaresmu pa Nihata i Fatih Tekkea, strasna sredina i napad..Natrpat ce Bucu...
Toliko od mene za sada...ako sve ovo prodje, mozda i vratim barem ono od zadnja 3-4 dana....
A kud na japanca igrat tenis, e moj Nishikori, od silne rize koju jedes, oci ti se ukosile.I ja glup igram over, pa kako ce frajer vidjeti onako brze lopte, oni su samo sa lagani rad, sijanje i vadjenje rize iz mocvare i za kompjutere, kakav tenis i Japan i Azija....Dabogda ih Tsunami sve progutao i ovaj cijeli Australia Open, izgubi dosta para na njima...
Pise se jos i Besiktas -1.5
Imaju sada strasnu ekipu, dosli su Simao, Hugo Almeida i jos neki iz Valencije a imaju Gutija i Quaresmu pa Nihata i Fatih Tekkea, strasna sredina i napad..Natrpat ce Bucu...
Toliko od mene za sada...ako sve ovo prodje, mozda i vratim barem ono od zadnja 3-4 dana....
A kud na japanca igrat tenis, e moj Nishikori, od silne rize koju jedes, oci ti se ukosile.I ja glup igram over, pa kako ce frajer vidjeti onako brze lopte, oni su samo sa lagani rad, sijanje i vadjenje rize iz mocvare i za kompjutere, kakav tenis i Japan i Azija....Dabogda ih Tsunami sve progutao i ovaj cijeli Australia Open, izgubi dosta para na njima...
ma samo trpaj rodjak ako imas gdje, bit ce po najavama nekih 5-0 ili 5-1., tako nesto...LFC_LAVOV je napisao/la:@ Analitico, kolika ti je prolaznost ove dojavi/analize
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
@ nanake
A zasto bi bila dojava ? Zato jer nije domacin pobijedio ? Jeli ? Ili ? Smjesan si ako mislis na to
To je obican par,kao i sve ostale sto ces me pitati,ali ono je analiza bila
Moj jucerasnji

Kvota 37 na 2.70 99,99
A zasto bi bila dojava ? Zato jer nije domacin pobijedio ? Jeli ? Ili ? Smjesan si ako mislis na to
To je obican par,kao i sve ostale sto ces me pitati,ali ono je analiza bila
Moj jucerasnji

Kvota 37 na 2.70 99,99
A C A B !
jegi ga usiljio Emire, nista za drzavu jel? 99.99
ne vjerujes u Vladu i pravilnu raspodjelu poreza u BIH...
ne vjerujes u Vladu i pravilnu raspodjelu poreza u BIH...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
U PL BIH igrali Drina Zv. vs neznam koga i ja se kladim u svom kafiću i ulazi čovjek na vrata,prilazi mi,kaže imam dojavu,Drinu 2 protiv nje.Ja gledam začuđeno,igraj kaže slobodno.Ajd' rek'o,al' dužan si mi kafu ne prođe li.I prošlo.1:3 bilo.Uvijek se neki pametnjaković nađe.
Od silnog hokeja i 2.Holandske se mora nešto uzeti...Inače,petak mi je najdraži dan za klađenje...
Od silnog hokeja i 2.Holandske se mora nešto uzeti...Inače,petak mi je najdraži dan za klađenje...
You'll never walk alone.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima li za dns kakav lijep tiket jedno 8 parova
Sjeba me Atletico sinoc za pare
Sjeba me Atletico sinoc za pare
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Moze li se sabrati kvota 3? Moze i manje
Za veliki ulog 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
volim liverpool
Ma Zeljo je prvak bio normalno da ce pobijediti,a i ti poredis nasu ligu u kojoj se stima na svaki korak i tamo neku Brazilsku koj je 10 puta kvalitetnija od nase,glupo ti je poredjenje,al hajd
P.S Ne volim ovakve osobe,nit im se ko obratio nit sta ruzno rekao a ona ulazi u tvoju pricu i tvrdi da nije tako,ako Macak treba advokata sigurno nece tebe uzeti
Danas Englezi X (ima jedan par)
Ma Zeljo je prvak bio normalno da ce pobijediti,a i ti poredis nasu ligu u kojoj se stima na svaki korak i tamo neku Brazilsku koj je 10 puta kvalitetnija od nase,glupo ti je poredjenje,al hajd
P.S Ne volim ovakve osobe,nit im se ko obratio nit sta ruzno rekao a ona ulazi u tvoju pricu i tvrdi da nije tako,ako Macak treba advokata sigurno nece tebe uzeti
A C A B !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ne volim ni ja takve kao ti,ali nije sada bitno."Ufati se noge sa foruma".Još ta dojava/analiza prolazi kasnije.
Nego tiket za danas:
TOP/Medveščak-KAC Klagenfurt 1x 1.57
Roosendaal-Volendam PS 1 1.55
Emmen-Sparta R. PS 1 1.50
KooKoo-K Laser 1 1.45
Munchen-Iserlohn 6+ 1.55
Ginobili over 20.5 1.85
Golden State-Sacramento 1 1.35
20.49 Uplata 5KM Ev.Isplata 102.45KM
Nego tiket za danas:
TOP/Medveščak-KAC Klagenfurt 1x 1.57
Roosendaal-Volendam PS 1 1.55
Emmen-Sparta R. PS 1 1.50
KooKoo-K Laser 1 1.45
Munchen-Iserlohn 6+ 1.55
Ginobili over 20.5 1.85
Golden State-Sacramento 1 1.35
20.49 Uplata 5KM Ev.Isplata 102.45KM
You'll never walk alone.
- legenda reala
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:DOJAVA
01:00h Wozniacki C. - Cibulkova D. ( 1 ) 1.20
DOJAVA
03:00h Roddick A. - Haase R. ( 1 ) 1.15
DOJAVA
00:00 Ituano - Palmeiras 2 2.00
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vidiš Emire da su moje dojave tačne ,sad hajde daj 50 maraka eto dobio si stoju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma šta se raspravljaš sa dječurlijom. Još malo dojave će padat s neba.Emir_ZENICA je napisao/la:volim liverpool
Ma Zeljo je prvak bio normalno da ce pobijediti,a i ti poredis nasu ligu u kojoj se stima na svaki korak i tamo neku Brazilsku koj je 10 puta kvalitetnija od nase,glupo ti je poredjenje,al hajd![]()
P.S Ne volim ovakve osobe,nit im se ko obratio nit sta ruzno rekao a ona ulazi u tvoju pricu i tvrdi da nije tako,ako Macak treba advokata sigurno nece tebe uzeti![]()
...što je više lome to je volim jače...
- legenda reala
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:TOP/Henin J. - Kuznetsova S. 1
Berdych T. - Gasquet R. 1![]()
Wozniacki C. - Cibulkova D. 1![]()
36.5/Đoković N. - Troicki V. 2![]()
34.5/Roddick A. - Haase R. 2![]()
Radwanska-Halep -1(šta je ovo tek igra sutra )
još ovaj osto
**** ti justin henen arden ,morala je izgubiti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Williams predala
oni dani
oni dani
- VolimLiverpool
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:legenda reala je napisao/la:TOP/Henin J. - Kuznetsova S. 1
Berdych T. - Gasquet R. 1![]()
Wozniacki C. - Cibulkova D. 1![]()
36.5/Đoković N. - Troicki V. 2![]()
34.5/Roddick A. - Haase R. 2![]()
Radwanska-Halep -1(šta je ovo tek igra sutra )
još ovaj osto
**** ti justin henen arden ,morala je izgubiti
A rekao sam ti da ti je tiket pravo dobar,ne mogu da vjerujem da je Enan izgubila.
@MandraX
Daj nam svoje tikete da šta prepišem,ovo mi je možda i zadnji dan u klađenju,bez zezancije.
You'll never walk alone.
- Citizen-X
- Kontakt:
jbote sa ovim tenisom moras vise brojat kad joj je menza... u pm...
evo tiket za ubijanje masne love
1592 Nezjištěno Fotbal - 4.Anglie - Southend-Bur 0 3,2 21.1. 20:45
1294 Nezjištěno Fotbal - 2.Nizozemsko - Zwolle-Apeldoorn 2 8,2 21.1. 20:00
1731 Nezjištěno Fotbal - Přátelská utkání klubů - Debrecen-Szolnoki 02 2,92 21.1. 14:00
1771 Nezjištěno Fotbal - Přátelská utkání klubů - Mattersburg-Hartberg zápas 2 5,11 21.1. 15:00
1750 Nezjištěno Fotbal - Přátelská utkání klubů - YB Bern-Lech Poznaň 0 3,2 21.1. 16:00
1751 Nezjištěno Fotbal - Přátelská utkání klubů - Kongsvinger-Ham Kam 0 3,4 21.1. 19:00
kvota 4 259
evo tiket za ubijanje masne love
1592 Nezjištěno Fotbal - 4.Anglie - Southend-Bur 0 3,2 21.1. 20:45
1294 Nezjištěno Fotbal - 2.Nizozemsko - Zwolle-Apeldoorn 2 8,2 21.1. 20:00
1731 Nezjištěno Fotbal - Přátelská utkání klubů - Debrecen-Szolnoki 02 2,92 21.1. 14:00
1771 Nezjištěno Fotbal - Přátelská utkání klubů - Mattersburg-Hartberg zápas 2 5,11 21.1. 15:00
1750 Nezjištěno Fotbal - Přátelská utkání klubů - YB Bern-Lech Poznaň 0 3,2 21.1. 16:00
1751 Nezjištěno Fotbal - Přátelská utkání klubů - Kongsvinger-Ham Kam 0 3,4 21.1. 19:00
kvota 4 259
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.