ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nema potrebe za brojevima telefona. Neka prestane biti dosadan i riješen problem. Naziva Špance firgošima a ljudi toliko uspješni u sportu. Dakle trol.
A ovaj osim i dalje trola na svim pdf-ovima i mijenja profile. I bez da ga neko opomene.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne piši gluposti.
Evo ja se povlačim a vi pišite šta hoćete.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sport pripada Špancima i Vukovima s Otoke! A ja se povlačim sad! 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- LlullSergio
- Kontakt:
Ko ovog prizva na temu.
Fino Djoker fino ove sedmice. Opet jos jedna mentalna dominacija u petak protiv Gaela, ono je bas bilo uh...
Rafa isto uzeo dominantno titulu u Acapulcu, okrecemo se Americkoj turneji. Rafa brani nekih 150 poena vise sto u slucaju povrede nekog od njih ili nekog ranog ispadanja ne znaci nista fakticki.
Fino Djoker fino ove sedmice. Opet jos jedna mentalna dominacija u petak protiv Gaela, ono je bas bilo uh...
Rafa isto uzeo dominantno titulu u Acapulcu, okrecemo se Americkoj turneji. Rafa brani nekih 150 poena vise sto u slucaju povrede nekog od njih ili nekog ranog ispadanja ne znaci nista fakticki.
Novak brani sa oba turnira 135 bodova, a Rafa 360, tako da mnogo da kazem je u opticaju za obadvojicu, nekim ranim ispadanjem jednog ili drugog moze jednom dati vecu prednost na listi odnosno da se zamjene za pozicije, ali realno osim Novaka u finalu oba turnira ne vidim neki drugi scenario na ovim podlogamaLlullSergio je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:04Ko ovog prizva na temu.

Ja bi volio da Rafa napokon uzme taj yebeni Miami..toliko puta u finalu i nijedna titula.
- LlullSergio
- Kontakt:
Lazni goat dva puta popusio foru i to oba puta na GSu 

Zadnja izmjena: japa, dana/u 04 mar 2020, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zanimljivo kako bi noletardovi prodali njegovih 10 GS za jos jedno finale sa Rogerom ala Wimby prosle godine.Vrhunac zadovoljstva omalozavanje drugog igraca
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jeste, aha.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 mar 2020, 00:08Zanimljivo kako bi noletardovi prodali njegovih 10 GS za jos jedno finale sa Rogerom ala Wimby prosle godine.Vrhunac zadovoljstva omalozavanje drugog igraca

Što bi prodavali išta kad možeš dobiti oboje?

41.21.1.
da li zelis babuku pronosati malo,jesi pozelio ?S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑04 mar 2020, 01:06Jeste, aha.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 mar 2020, 00:08Zanimljivo kako bi noletardovi prodali njegovih 10 GS za jos jedno finale sa Rogerom ala Wimby prosle godine.Vrhunac zadovoljstva omalozavanje drugog igraca![]()
Što bi prodavali išta kad možeš dobiti oboje?![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Na osnovu čega moj dela? 

41.21.1.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
pa malo ovaj IW da popratimo u takmicarskom duhu kad vec nema najveceg na turniru ....znam ja da ti ne izjbegavas

bodi cujem neke price po mahali da si Nolovac postao,da li je istina ?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To si zakljucio na osnovu cega?BosniaBoston je napisao/la: ↑04 mar 2020, 00:08Zanimljivo kako bi noletardovi prodali njegovih 10 GS za jos jedno finale sa Rogerom ala Wimby prosle godine.Vrhunac zadovoljstva omalozavanje drugog igraca
P.S. Sta je "omalozavanje"?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.