FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
rizvanovic novi pr.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ne znam šta hoće Baljak sa najavom nove skupštine u februaru ???!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Ne znam šta hoće Baljak sa najavom nove skupštine u februaru ???!!!
Baljak je rekao da će kompletan izvještaj podnijeti na narednoj Skupštini koja bi trebala biti održana u februaru.
Sad ovo moze znaciti dvije stvari,jedna je da ce on ostati tu i tada,a druga je da ce se svakako morati pojavati i logicno podnjeti izvjestaj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
koprca seZagor je napisao/la:Ne znam šta hoće Baljak sa najavom nove skupštine u februaru ???!!!

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
prejaka uprava, borba od 8. do 12. mjesta zagarantovana
Svim pravim,ozbiljnim i starijim navijacima Sarajeva iskreno zelim puno srece sa novom upravom i sto bolje rezultate ali da uvjek budete slabije plasirani jedno mjesto od nas(ovo je navijacki)
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Sarajevu je potrebna Sablja 2, smijenite Baljka...
Tačka razno bila je jedna od zanimljivijih na završenoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo
Pored Zijada Blekića, Nihada Baljka, Alije Hadžiosmanovića, Murisa Mujanovića, pod tačkom raznom skupu su se na kraju obratili bivši izvršni direktor Adi Džemidžić i Almir Zukić ispred Udruženja navijača FK Sarajeva. Oni su prije svih upozorili novu Uprave odnosno prvog čovjeka tima sa Koševa Almira Rizvanovića šta ga čeka. Nakon što je krenuo da se obrati Džemidžić Skupštinu je napustio Nihad Baljak, koji rekao da da su u periodu od 2005. do 2009. godine svim uposlenicima i igračima bile isplaćene sve plaće.
«Čini mi se da je opet nekome pozlilo. (moram ovo
) Ja sam za četiri mjeseca boravka u klubu proglašen kao zlo kluba, a neki koji su tu već 10 godina samo stagniraju i klub tone sve dublje. Predsjedniče Sarajevu je potrebna akcija «Sablja 2», jer ukoliko dopustite da Baljak ostane u klubu imat će te problema i sa navijačima koji će vam zviždati. Razvlastite ih sve», rekao je Džemidžić uz veliki pljesak.
Potom je predstavnik navijača također poručio predsjedniku:
«Želimo da prilikom prvog sastanka smjenite Nihada Baljka, Mirsada Alihodžića i Salku Čimića i da raspišete konkurs za ta mjesta. Bilo je dosta govora o navijačima. Mi se ne miješamo u rad Uprave niti u stručni. Mi neželimo samo da se neko igra sa ugledom Sarajeva», bio je jasan stav Zukića ispred Udruženja navijača.
Tačka razno bila je jedna od zanimljivijih na završenoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo
Pored Zijada Blekića, Nihada Baljka, Alije Hadžiosmanovića, Murisa Mujanovića, pod tačkom raznom skupu su se na kraju obratili bivši izvršni direktor Adi Džemidžić i Almir Zukić ispred Udruženja navijača FK Sarajeva. Oni su prije svih upozorili novu Uprave odnosno prvog čovjeka tima sa Koševa Almira Rizvanovića šta ga čeka. Nakon što je krenuo da se obrati Džemidžić Skupštinu je napustio Nihad Baljak, koji rekao da da su u periodu od 2005. do 2009. godine svim uposlenicima i igračima bile isplaćene sve plaće.
«Čini mi se da je opet nekome pozlilo. (moram ovo

Potom je predstavnik navijača također poručio predsjedniku:
«Želimo da prilikom prvog sastanka smjenite Nihada Baljka, Mirsada Alihodžića i Salku Čimića i da raspišete konkurs za ta mjesta. Bilo je dosta govora o navijačima. Mi se ne miješamo u rad Uprave niti u stručni. Mi neželimo samo da se neko igra sa ugledom Sarajeva», bio je jasan stav Zukića ispred Udruženja navijača.
Ja se nadam da su smjene toj trojki zagarantovane, ali to bi im bila nagrada. Treba zvati finansijsku policiju, pohapsiti lopove a zamrznuti im sredstva u bankama. Nakon sto se skupe dokazi, pokrenuti postupke.
Ovaj dino lj je jedan dingospo i prava stara raja samo sto navija za pogresan klub
.
Ovaj dino lj je jedan dingospo i prava stara raja samo sto navija za pogresan klub

Zna li bankar (Rizvanbegovic) ista od fudbala i da li ima svog novca? Kakav mu je imovinski karton?
PS: Je li to Damir (sdp) Reket usao u UO?
PS: Je li to Damir (sdp) Reket usao u UO?
Nemoj tako jarane(znam da je sala)onda se nebi imali skim zezati da navijamo svi za jedan klubkengur je napisao/la:Ja se nadam da su smjene toj trojki zagarantovane, ali to bi im bila nagrada. Treba zvati finansijsku policiju, pohapsiti lopove a zamrznuti im sredstva u bankama. Nakon sto se skupe dokazi, pokrenuti postupke.
Ovaj dino lj je jedan dingospo i prava stara raja samo sto navija za pogresan klub.

Kamo srece da smo i mi i vi tako jaki pa da svaki utorak i srijedu se mjenjamo u grupnoj fazi lige prvaka.ali slabe su nam stari sanse kako ova Drzava ide da Bog da ne zavrsimo u amaterizmu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Mesaru Murisu Mujanovicu se poserem u usta fakinska,on ce fizicki nasrnuti na Paju 

Sve ce to Bakir na 60 minuta 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hahahamiky_hz je napisao/la:Sve ce to Bakir na 60 minuta

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Moglo bi ovo izaci na dobro , SDPovic nam u upravi ! 

nadam se boljem u vasem klubuHZ_ilidzaa je napisao/la:Moglo bi ovo izaci na dobro , SDPovic nam u upravi !

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Vidi zije u pozadini

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
a divi Bakirajuventus 0244 je napisao/la:
Vidi zije u pozadini

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Dobro je Zlatko uhljebio ove svoje SDP-ovce.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Euforije ne smije biti! Skupstina je prosla poprilicno dobro, ali naravno problemi su ostali i ostat ce sve dok se igracima ne isplate plate ili bar veci dio. Od predsjednika ocekujem da donese koju paru u klub (jel bankar ili nije)u tu svrhu kako bi igraci igrali sa zeljom i bez gluposti, nemam za struje i sl. Naravno, samo tako mozemo izboriti Europu, to znaci i popravljanje finansijske situacije. Dugovi su preveliki da bi se ocekivala njihova sanacija u kratkom periodu, to treba postici sistemskim radom kroz duzi period.
Od becirevica ocekujem maximalnu podrsku i privilegije od grada i opstine. Stranka mu je na vlasti, on je na poziciji, gradonacelnik mu je stranacki kolega...prema tome...
Od Bakira ocekujem medijski pritisak na sve one koji su protiv FK SARAJEVO i koji mu rade o glavi. Medijski pritisak na moguce lose suđenje u gostima i sl...Dakle uglavnom medijsku potporu.
I JOŠ JEDAN OD PRIORITETA ove uprave je smanjiti korupciju u klubu na najmanji moguci nivo. Pare od transfera, Europe ne smije progutati mrak kao do sada, već te pare treba pametno koristit i ulagati. Prihvatljivo je "olizati" prste kad se pretace med, ali samo ako meda ima puno. Mislim da znate na sta mislim. Krasti neophodno potrebnu crkavicu od kluba i igraca, te tako nagomilavati dug i zavijati klub u crno je NEDOPUSTIVO, i nadam se da ova uprava razmislja tako.
Predsjednik je tu kako on kaze da bi pomogao, Bakir i Becirevic su "zaklete postenjacine" i nadam se da ce to dokazati.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], HordasFks, HZbec, InatSilniBosanski, Kaunas, legendarnadruga, MaroonBjelave, ovisnik, zagorski i 175 gostiju.