FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E moj Željo gdje ti moraš igrati, sa kakvim debilima, **** li im najmilije od begića pa nadalje fuj
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
OOOOOOOOOj majku ti yebem koja te okoti takvog **** li ti rod i porod i svu djecu što imaš **** ti materina
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
koja je ovo nepravda
Ovo vam je rezultat onog pritiska Sirokog nakon pitara, neko u savezu je reagovao i na nasa leđa se obilo !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 16 avg 2015, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Gredic i Siljak sad ste vi na redu ........DOSTA JE VISE I SAVEZA I KRADJE
19TM87 ZAVIDOVICI
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
traziti dozivotnu suspenziju za skakica i kako rece pappy, macica... DOZIVOTNU!!! sve drugo nema smisla...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
A onaj Jakupović pitarima protiv Zrinskog samo što go nije dao. E moj Grediću, e moj Šiljak...
Gredic je obicni picic Brko je bio Tito za ovakve.
- invincible1921
- Kontakt:
3 bobe odose halo znate kolko je to.Nasi se bore crni otimaju.
mala je ovo država, željovaca je najviše, a pare tamo već presušuju. iskihaće ovo amer u dugom nizu, samo polako.
Vidi se u Europi kako se igra i kome sudije stoka pomazu. Ovi majmuni iz saveza zna se koga guraju a kako oni prolaze u evropi vidi se!EmirTM87 je napisao/la:Ne daj Boze da mi je gdje blizu sad, majke mi moje udavio bih ga golim rukama.jovanmaksimovic je napisao/la:dodje mi da upucam onog linijskog u celo...
Jbm ti ligu kad je ovakva, bolje da je nemamo, da igramo prijateljske samo.
Joj koliko mi je krivo **** ti savez i ligu i sve ti **** gasi sve ovo **** ga liga futava
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Neće dobiti više od 3-4 utakmice, ako i toliko.jovanmaksimovic je napisao/la:traziti dozivotnu suspenziju za skakica i kako rece pappy, macica... DOZIVOTNU!!! sve drugo nema smisla...

Željo mora uložiti žalbu i protestvovati čisto radi nastavka šampionata. Ako ne urade ništa samo će ih nastaviti gaziti u narednim kolima, a ako dignu glas, ne mogu opet očekivati neke drakonske kazne, ali će im pomoći u narednim kolima.
Halo OGLAŠAVAJTE SE DO 12 VECERAS ! ODMA SAD POD HITNO !!!!!!!!!!!
Željeznicar za život cijeli !
Bosna i Hercegovina je prvak Evrope!

pa zasto mi uopste igramo ovo sranje od lige. hebem im mrtve svima. PIC.KE fuj
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Sudija u liniji bio nema sanse da je greska nego otimanje cisto, kakva krada jos pred tv ekranima.
Sutra vanrednu presicu odrzati povodom sudenja i svim medijima uputiti pismo nase videnje. Pokrenuti disciplinski postupak protiv sudija i zaprijetiti istupanjem iz lige ako ne dobiju bar 10 takmica kazne.
Sutra vanrednu presicu odrzati povodom sudenja i svim medijima uputiti pismo nase videnje. Pokrenuti disciplinski postupak protiv sudija i zaprijetiti istupanjem iz lige ako ne dobiju bar 10 takmica kazne.
Ovo je tema FK ŽELJEZNICAR ! Ne smarajEld0rado je napisao/la:Bosna i Hercegovina je prvak Evrope!
![]()
![]()

Željeznicar za život cijeli !
Znamo ba pratilo se i to , zasto provociras pitaru.Eld0rado je napisao/la:Bosna i Hercegovina je prvak Evrope!
![]()
![]()