FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Tc955
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Tc955 » 27 jul 2024, 18:53

Može li iko kazati kako igramo, jesmol imali koji šut malo više informacija jer na stranici nemamo ama bas ništa.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 27 jul 2024, 18:57

Tc955 je napisao/la:
27 jul 2024, 18:53
Može li iko kazati kako igramo, jesmol imali koji šut malo više informacija jer na stranici nemamo ama bas ništa.
Nije lose, nismo Zelji dopustili previse sansi. Imaju veci posjed lopte, ali bez nekih konkretnih prilika. U prvoj postavi danas Sedin Ljuca (pojacanja) na mjestu napadaca, nije lose. Prvo poluvrijeme mogao bih reci zadovoljavajuce, ali klupa opet tanka, vidjecemo sta nas ceka u drugom, koliko se mozemo nosizi fizicki, jer trenutno sa klupe nema ko uci.
Elvir Baljic

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 jul 2024, 19:53

TuzlaCityfighter je napisao/la:
27 jul 2024, 18:57
Tc955 je napisao/la:
Nije lose, nismo Zelji dopustili previse sansi. Imaju veci posjed lopte, ali bez nekih konkretnih prilika. U prvoj postavi danas Sedin Ljuca (pojacanja) na mjestu napadaca, nije lose. Prvo poluvrijeme mogao bih reci zadovoljavajuce, ali klupa opet tanka, vidjecemo sta nas ceka u drugom, koliko se mozemo nosizi fizicki, jer trenutno sa klupe nema ko uci.
Mozes li nspisati sastav, bar pocetnih 11 danas ? Ljuca je sasvim ok napadac za ovu ligu. U Stupcanici je bio dobar, ali je malo temperamenniji i zato ga trener nije zelio zadrzati...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 27 jul 2024, 20:32

NazorUso je napisao/la:
27 jul 2024, 19:53
27 jul 2024, 18:57
Tc955 je napisao/la:
Mozes li nspisati sastav, bar pocetnih 11 danas ? Ljuca je sasvim ok napadac za ovu ligu. U Stupcanici je bio dobar, ali je malo temperamenniji i zato ga trener nije zelio zadrzati...
Fejza, Devedzic,Redzic, Osmic,Jasarevic, Garcevic(c),Ljuca,Durmis,Sejdinovic,Civic i Suljic
Elvir Baljic

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 28 jul 2024, 00:31

Hvala prijatelju. Ode li ovaj Delimedjac u Zelju ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 28 jul 2024, 09:56

Suma sumaru prvom postavom sam zadovoljan, mlada i poletna ekipa vjerujem da mozemo lahko da se nosimo sa svim protivnicima u prvoj ligi. Na ovo dodajem Halilovica iz Veleza i Secerovica koji imaju potrebno iskustvo da donesu mir i stabilnost nasoj ekipi. Vec su odradili i trening sa ekipom, tako da mozemo reci da su oni sa nama. Jos jedan igrac bi trebao doci, za kojeg bih ja iskreno zelio da ga vidim u nasem dresu, mislim da bi on doprineo jos na agresivnosti i borbenosti . Ocekuju nas jos tri utakmice, gdje bi trebali jos malo uigrati ekipu, zategnuti linije i spremni uci u prvensto i akobogda vratiti status premijerligasa.
Elvir Baljic

Tc955
Kontakt:

Post Postao/la Tc955 » 28 jul 2024, 10:37

28 jul 2024, 09:56
Suma sumaru prvom postavom sam zadovoljan, mlada i poletna ekipa vjerujem da mozemo lahko da se nosimo sa svim protivnicima u prvoj ligi. Na ovo dodajem Halilovica iz Veleza i Secerovica koji imaju potrebno iskustvo da donesu mir i stabilnost nasoj ekipi. Vec su odradili i trening sa ekipom, tako da mozemo reci da su oni sa nama. Jos jedan igrac bi trebao doci, za kojeg bih ja iskreno zelio da ga vidim u nasem dresu, mislim da bi on doprineo jos na agresivnosti i borbenosti . Ocekuju nas jos tri utakmice, gdje bi trebali jos malo uigrati ekipu, zategnuti linije i spremni uci u prvensto i akobogda vratiti status premijerligasa.
Balja a kakvo imas viđenje o treneru, dal ima potrebno znanje za ovaj posao?

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 28 jul 2024, 11:16

Tc955 je napisao/la:
28 jul 2024, 10:37
28 jul 2024, 09:56
Balja a kakvo imas viđenje o treneru, dal ima potrebno znanje za ovaj posao?
Ja mu samo mogu jednu stvar zamjeriti, ali ostavicu za sebe. Nije vezana za kvalitet ili znanje, cisto onako ljudska. Mislim da ima ono sto je potrebno da se vratimo u PL BiH.
Elvir Baljic

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 28 jul 2024, 12:25

Dobar je Adanalić

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 29 jul 2024, 05:43

Znači jedina mogućnost da se direktno uđe je da Rasnik i Sloga zauzmu 9 i 10 poziciciju.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 29 jul 2024, 09:37

Beledija je napisao/la:
29 jul 2024, 05:43
Znači jedina mogućnost da se direktno uđe je da Rasnik i Sloga zauzmu 9 i 10 poziciciju.
Španske sapunice su nista naspram fudbala u BiH. Toliko jadno i perfidni da nema dalje. Klubovi u federalnoj ligi i onako grcaju u problemima, ti napravis jos da im otezas. Iskreno mislim da ovo nema veze sa zdravim mozgom. Nije bitno sto smo mi trenutno u ovoj situaciji i borimo se za povratak, niko i ne garantuje da ce mo igrati taj baraz, ali su otezi ekipi koja dodje u tu situaciju. Daje srece vec danas bi klubovi federalne lige najavi strajk i poslali pismeno da nece se takmicit u ovakvoj ligi. Sad vec moras imati ekipuda je ravnopravna sa klubovima iz PL BiH da bi mogao imati sansu za ulazak u PL BiH.
Elvir Baljic

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 29 jul 2024, 10:30

Ove godine federalna liga ce biti besmislena.Osvojis prvo mjesto i onda ideš u kvalifikacije koje će biti režirane i suđene od gigovica i drugih vicinih botova.Ne postoji niža liga od prve na planeti, gdje prvak ne ide automatski u viši rang.To je moguće samo u bih pod ovom trenutnom vlasti.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 29 jul 2024, 13:21

Beledija je napisao/la:
Ni činjenica da Radnik i Sloga u predstojećem prvenstvu osvoje deveto i deseto mjesto ne garantuje prvaku fed. lige promociju
Vjerovatno bi baraž bio sa jedanaestim kako bi se naknadno dogovorili najveće muljadžije od kako je fudbala

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 29 jul 2024, 14:26

29 jul 2024, 09:37
Beledija je napisao/la:
Španske sapunice su nista naspram fudbala u BiH. Toliko jadno i perfidni da nema dalje. Klubovi u federalnoj ligi i onako grcaju u problemima, ti napravis jos da im otezas. Iskreno mislim da ovo nema veze sa zdravim mozgom. Nije bitno sto smo mi trenutno u ovoj situaciji i borimo se za povratak, niko i ne garantuje da ce mo igrati taj baraz, ali su otezi ekipi koja dodje u tu situaciju. Daje srece vec danas bi klubovi federalne lige najavi strajk i poslali pismeno da nece se takmicit u ovakvoj ligi. Sad vec moras imati ekipuda je ravnopravna sa klubovima iz PL BiH da bi mogao imati sansu za ulazak u PL BiH.
[/quote
Sa Halilovićem Tc ima 11 -12 igrača koli bi možda mogli izboriti opstanak u PL. Problem je što( još uvijek) nema širinu.Ako se to postigne moguće je ostvariti cilj.Neće niko napustiti takmičenje jer samo jedna ili dvije ekile imaju ambicije, ostali samo vegetiraju na budžetu.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 31 jul 2024, 19:49

Nisam danas prisutan na utakmici ali i bolje sto nisam. Nazalost drzao sam se toga da nikad ne napisem ime pojacanja prije nego sto bude zvanicno, po prvi put sam isao ispred zvanicne objave i pogrijesio . Ljuca, Halilovic i Secerovic su bili sa nama, odradili par treninga, Ljuca cak i igrao na Grbavici ali jos uvije nisu zvanicno potpisali. Zbog toga nisu danas na utakmici sa Zvijezdom i vidjecemo sta ce biti. Zbilja nekad pitam sam sebe kako pojedini ljudi imaju obraza guraju djete koje nema veze sa fudbalom. Danas igramo sa igracem manje, jer je otac pokusava svoje dijete napraviti fudbalerom, ali ne ide. Mene bi bilo sramota.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 31 jul 2024, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 31 jul 2024, 20:45

Trenutna ekipa nema dovoljno kvaliteta ni za opstanak u federalnoj ligi jer se sa 7- 8 igrača ne moze uspješno takmičiti.Sezona je duga i biće tu povreda i kartona tako da bez većeg broja pojačanja od ove ekipe nema ništa.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 01 avg 2024, 07:41

Ha došli smo u situaciju da od prvih favorita da nas niko ne shvaća ozbiljno

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 01 avg 2024, 08:40

Beledija je napisao/la:
01 avg 2024, 07:41
Mislim da je cak i bolje po nas da nas ne shvataju ozbiljno. Medjutim izgleda da nama i ne treba "neprijatelj" dovoljni sno sami sebi. Svi smo pisali da nije problem ni federalna liga, igra se fudbal i ovdje, ali isto tako ispada se i iz ove lige. Trebas imati 14-15 igraca da bi mogao nesto napraviti, da nebi strahovao za opstanak.momci rade treniraju, treninzi su ok, ali fali kvaliteta, fali 4-5 igraca za nesto ozbiljnije.
Elvir Baljic

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 01 avg 2024, 13:34

01 avg 2024, 08:40
Beledija je napisao/la:
01 avg 2024, 07:41
Mislim da je cak i bolje po nas da nas ne shvataju ozbiljno. Medjutim izgleda da nama i ne treba "neprijatelj" dovoljni sno sami sebi. Svi smo pisali da nije problem ni federalna liga, igra se fudbal i ovdje, ali isto tako ispada se i iz ove lige. Trebas imati 14-15 igraca da bi mogao nesto napraviti, da nebi strahovao za opstanak.momci rade treniraju, treninzi su ok, ali fali kvaliteta, fali 4-5 igraca za nesto ozbiljnije.
Balja, mene što se tiče možemo igrati federalku ili eventualno jedinstvenu prvu ligu dovijeka. Ako to zadovoljava sponzora što nebi i mene. Ja sam zato da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Sve dok ne dođe trener i kaže JA treniram, JA biram taktiku JA sastavljam ekipu i JA odgovaram za rezultat zvati će nas plastikom.
Mi sa ovim rosterom možda možemo dosegnuti od 8. do 10. mjesta. Neko napisa da ove sezone ispada min. 4 ekipe a čak 7 u nekoj lošoj varijanti što znači da deseti visi.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 02 avg 2024, 16:32

Ako je istina za Kenina, samo je jedan zaključak: ne valja! , nešto ne štima.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.