Jedan za prolaz, dva za produzetke kad sebi daju drugi autogolZlatnaDolina je napisao/la:Mashallahkoliko treba Borcu jos? jedan za produzetke, dva za prolazak?? ili?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Hajde Borac, još jedan i izbacite ovu smijuriju od kluba, pa bijednici igraju na pašnjaku.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- ZlatnaDolina
ok. haj valjda ce jos jedandelko je napisao/la:da smo bar poveli pa da se branimo, ovako opet ce bit tesko :/
p.s. za ovaj post iznad mene, sa bilo kakvom pobjedom borac ide dalje, a za produzetke mora da bude 2:2a sa 3:3 bi borac isao
sa ovim rezultatom celik ide dalje
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Ipak imate još šanse, ali koja evropska tekma u pm.
Strašno krkanski pristup igri.I da prođete ovu ekipicu, sa Metalurgom će biti prekid utakmice zbog crvenih.Čuj on našao dancu da prigovara i mlatara rukama, k'o da Kaplan sudi.
Odbrana smiješna, onoga napadača što je izašao (Dugić?) baš teško gledati koliko je trom.
Sretno!
Strašno krkanski pristup igri.I da prođete ovu ekipicu, sa Metalurgom će biti prekid utakmice zbog crvenih.Čuj on našao dancu da prigovara i mlatara rukama, k'o da Kaplan sudi.
Odbrana smiješna, onoga napadača što je izašao (Dugić?) baš teško gledati koliko je trom.
Sretno!
Zadnja izmjena: GoRaN, dana/u 12 jul 2012, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
markomarko
- Kontakt:
gluposti se pisu... potcjenjujete niksicane. ne kazem ja da borac njih ne bi trebao dobiti, ali celik vise nije drugoligas vec prvoligas , a i otkud bilo kome pravo da ih potcjenjuje kada nasa liga nije nista bolja od crnogorske...
Pa šta ceka više ovaj trener Borca
ubacuj špica, svakako sa ovim rezultatom ispadaju.
Nevjerovatno kakav ziheraš
, Borac dosta bolji kako osta sa 10 igraca, sad ih treba stisnuti i zabiti još jedan.
Nevjerovatno kakav ziheraš
-
markomarko
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da su ovi igraci Borca u stanju dobiti 3 crvena kartona za 150 minuta? Pa jesu li oni normalni?
edit: grahovac je dobar igrac al mu je sut ocajan...
edit: grahovac je dobar igrac al mu je sut ocajan...
Zadnja izmjena: markomarko, dana/u 12 jul 2012, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
**** Borac,gledaj grada napolju :O Odmah mi nestade RTCG 
ZELJEZNICAR 1921!
od ex yu klubova, nakon sto je jagodina eliminisana od ordabasy-a, i pljevlja od shirak-a, napokon je neko prosao, metalurg skoplje protiv maltezana jedva ali ipak su uspjeli, tamo 2:2 i kuci 0:0, dosta za prolaz
olimpija je naravno na dobrom putu
dobru sansu za prolaz imaju i sarajevo, osijek i zeta
aj borac 
Zadnja izmjena: delko, dana/u 12 jul 2012, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Igrači koji su dobili crvene, to treba pošamarati i odstraniti iz ekipe, jednom treba igraču biti jasno da je njegovo da igra i da šuti.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Gdje si to ti pa grad pada, u Sarajevu (centar) malo jaci pljusak i sjeva opasno.hamzaTM87 je napisao/la:**** Borac,gledaj grada napolju :O Odmah mi nestade RTCG
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
APElegant je napisao/la:Gdje si to ti pa grad pada, u Sarajevu (centar) malo jaci pljusak.hamzaTM87 je napisao/la:**** Borac,gledaj grada napolju :O Odmah mi nestade RTCG
ZELJEZNICAR 1921!
- ZlatnaDolina
Upravo ti napisa jos vecu glupost, nasa liga je bolja i jača od Crnogorske to svako zna, uporedi sta su bh. klubovi ucinili od 2002. u Evropi a sta Crnogorski od 2006., njihova liga postoji jedva 5. godina, svaki nas klub u PL. je bolji od Rudara P. ili Buducnosti koji su top dva kluba u CG.markomarko je napisao/la:gluposti se pisu... potcjenjujete niksicane. ne kazem ja da borac njih ne bi trebao dobiti, ali celik vise nije drugoligas vec prvoligas , a i otkud bilo kome pravo da ih potcjenjuje kada nasa liga nije nista bolja od crnogorske...
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
ja sam mislio da ne moze borac gore odigrati nego u bl,ali ocigledno moze,bolje im je da se sad oproste od evrope,jer ekipa je stvarno losa,i bas neuigrano i tromo djeluju
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Kao sto sam nedavno napisao, bolje vam je ispasti od "velikana iz Niksica" nego primiti cenera od Metalurga
.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 12 jul 2012, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
FK Padavičar Nikšić.... Kako sugava ekipa, samo se valjaju i odugovlace sa igrom, od 1min u BL pa sve do sada!!! I onaj komentator na RTCG je sacuvaj me boze! 
Druze bolje dobiti 100k eura nego 200k eura po tvojoj prici,smrdi ti pricaKeenan.- je napisao/la:Kao sto sam nedavno napisao, bolje vam je ispasti od "velikana iz Niksica" nego primiti cenera od Metalurga.
Sa ovakvom igrom nisu zasluzili ni eura.STBoys je napisao/la:Druze bolje dobiti 100k eura nego 200k eura po tvojoj prici,smrdi ti pricaKeenan.- je napisao/la:Kao sto sam nedavno napisao, bolje vam je ispasti od "velikana iz Niksica" nego primiti cenera od Metalurga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ako ovako budete igrali u PL mogli bi ste se boriti za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.