Ne provaljuj se, samo ću ti to reći! Pojma nemaš, najgore mi je kad mi **** počne pričati o poštenju, i tvoj klub je osuđen 2006, 80-tih je izbačen iz lige zbog namještanja zato ne pričaj. To što se dešavalo u prošlosti nema veze sa ovom sezonom, Juventus je platio ceh i odradio je kaznu koju nije zaslužio što je nedavno i dokazano na sudu, ali vidi se da o tom pojma nemaš pa nećemo na tu temu jer naprosto ne znam kako slijepom čovjeku objasniti da je mlijeko bijelo. Libo mene taki šta se dešavalo u prošlosti, ja sam ti samo naveo šta se dešava u ovoj sezoni, jasno mi je što ti ne želiš da prihvatiš činjenice nabrajajanjem ovih štopera, čuj Carvalho na listi, a nigdje Pique. Razlog da te ne shvatam ozbiljno i proglasim nebitnim.meskalin je napisao/la:
Ma daj i da je vecerasnji penal sviran u Seria A vi bi isto reagirali nije bio penal i slicno.... ali znas sto meni nije apsolutno nikako jasno ali bas NIKAKO kako se neko moze zaliti na ne sviranje penala i slicno kad vam je bivsi clan osudjen na zatovor, klub protjeran u Seriu B, 2 lige ukradene itd itd.... biti manji od makovog zrna i kad je ono sto se dogodi nije istina ice na stetu Juventusa, a to mogu zahvaliti upravi koja je okaljala ime kluba.... i to jos kad vidim neki ga nose kao profile pic na forumu.... po meni pateticno... i nemoj te se pravdati ovo ono nije bilo tako nisu osudjeni itd itd... i jos hvaljenje s 29 osvojenih ligi pa mislim stvarno ..... Silva, Vidic, Ferdinand, Terry, Puyol, Carvahlo itd itd koji su bolji od Ćelare
@Montero
Glavni krivci što nismo pobjedili ove dvije utakmice su sudije koje nisu svirale dva čista penala, zar je to toliko teško shvatiti. Kad je penal treba da se svira, tu nema opravdanja, je li Pirlo možda kriv što nije mogao da udari loptu zato jer ga je sa leđa udario igrač Parme? Normalno da nije, kriv je sudija koji nije svirao penal.