ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Zato i pitam na osnovu čega. Nije da bi njegovo učešće nešto promijenilo, je li?

Skontati ćemo šta god, do tad bujrum u Arenu da vidimo od čega su ovi naši.

Ako i ja ne zapalim negdje da me iskušenje ne navede zbog mentalaca.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
uvecaj ovo ,oci mi ispale

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
GOAT teniser u areni GOAT kosarkaske ekipe jedva cekam

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la: ↑08 mar 2020, 01:27
GOAT teniser u areni GOAT kosarkaske ekipe jedva cekam![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Otkazan Indian Wells, smiješno kolika panika oko Korone, ali eto
- LlullSergio
- Kontakt:
Auuu šteta velika.
ne prave se takve stvari tek tako. ili nam ne govore cijelu istinu ili ima još nešto drugo. samo juče je u italiji umrlo preko sto ljudi od korone ... vidjećemo na šta će to sve izaći ali neće na dobro.
pitanje je hoće li uopšte biti i RG i EP i OI .... ništa više nije isključeno, a panika i pretjerivanje je sve dok te samoga ne potrefi....
- BosniaBoston
- Kontakt:
Otkazuje se i RG i Rim 99%
#Punoljetstvo
Ma ne mora znacit. Ima do tih turnira jos. Moze se ovo triput smirit do toga, a naravno moze se i pogorsat. Vidit cemo sta ce bit.
Mogli su oni mozda odradit IW bez navijaca,al im vjerovatno nije odgovaralo jer ne bi bilo zarade, a prize money moras dat igracima kako god. Trebali su stavit prize money 200k i udarajte se haha
Nije bezazleno, zamisli neko umre, a ne da nije nemoguće, rizik je prevelik, ne bi me čudilo da se otkaže svaki naredni u zemljama gdje je covid česta pojava
Italija i Rim pretpostavljam sigurno neće biti održani, a Francuska mora pod hitno spriječiti širenje ukoliko žele da se RG održi
Strašno, nek im je Bog na pomoći, samo da nas ne zahvati jer ovo je sve osim prehlade
Italija i Rim pretpostavljam sigurno neće biti održani, a Francuska mora pod hitno spriječiti širenje ukoliko žele da se RG održi
Strašno, nek im je Bog na pomoći, samo da nas ne zahvati jer ovo je sve osim prehlade
Svi igrači su već tamo, čelendžer je tek završen i moglo se jednostavno onda igrati bez navijača. Najbolje je onda prekinuti kompletnu sezonu i zdravo.
Što se tiče virusa, evidentno je da se prelagano prenosi, ali sve oko toga očigledno ovisi i od organiziranosti države. Pogledati kakva je situacija u Njemačkoj, a kakva u Italiji...
Teško je predvidjeti i kolike će gubitke pretrpjeti svi koji žive od tenisa.
Što se tiče virusa, evidentno je da se prelagano prenosi, ali sve oko toga očigledno ovisi i od organiziranosti države. Pogledati kakva je situacija u Njemačkoj, a kakva u Italiji...
Pa mozes igrat bez navijaca al onda gubis ogromne pare, a i dalje moras isplatit igrace. Drugo je da se to igra samo jedan dan, jedna utakmica i slicno. Al ti ovdje trebas organizovat turnir koji traje jace od sedmice da se igra bez navijaca, na desetine meceva. Ogromne pare bi izgubili.Oikamid je napisao/la: ↑09 mar 2020, 12:16Svi igrači su već tamo, čelendžer je tek završen i moglo se jednostavno onda igrati bez navijača. Najbolje je onda prekinuti kompletnu sezonu i zdravo.
Njemacka je treca u svijetu po zarazenosti, samo sto se dosta suti i nece da stvaraju paniku u narodu, ali ako se trend nastavi ubrzo ce se i fabrike, skole, vrtici i sportski dogadjaji otkazivati ili igrati bez publike, vec je broj zarazenih presao 1000.Oikamid je napisao/la: ↑09 mar 2020, 12:16Svi igrači su već tamo, čelendžer je tek završen i moglo se jednostavno onda igrati bez navijača. Najbolje je onda prekinuti kompletnu sezonu i zdravo.
Steta za IW jedva sam cekao da pocne, jbg
Ne svidja mi se otkazivanje IW. Ovo je prekasno, nemoš otkazat 2 dana prije početka jbt. Bodovi se brišu svima koji su ih osvojili prošle godine, što znači da Thiem gubi 1000 bodova bez da ih ima priliku braniti, Rafa 360. Novak povećava prednost na No 1 za 315 bodova a da nije kurcem mrdnuo
Sad da vidimo šta je s Miamijem. Rim će se otkazat to je sigurica, otom potom jer sam ja bio sve isplanirao, karte uzeo da odem pogledat turnir i kurko
Mogla bi se corona posrat u cijelu sezonu. Plus je olimpijska godina... nisam optimista.

Sad da vidimo šta je s Miamijem. Rim će se otkazat to je sigurica, otom potom jer sam ja bio sve isplanirao, karte uzeo da odem pogledat turnir i kurko

Mogla bi se corona posrat u cijelu sezonu. Plus je olimpijska godina... nisam optimista.
Sve će se otkazat, strašno.El Conde de Godó de Barcelona acaba de anunciar que suspenden mañana la presentación del torneo. Informan que la intención es que el torneo se celebre, pero habrá que seguir los acontecimientos para ver qué sucede. Todo en el aire.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
RG vjerovatno oitkazan ,uskoro ce biti vise info....to je odlicna stvar za babuku ....eto malo srece u nesreci 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
svaka cast nasim medicinskim radnicima u Njemackojronaldo99 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 12:41Njemacka je treca u svijetu po zarazenosti, samo sto se dosta suti i nece da stvaraju paniku u narodu, ali ako se trend nastavi ubrzo ce se i fabrike, skole, vrtici i sportski dogadjaji otkazivati ili igrati bez publike, vec je broj zarazenih presao 1000.Oikamid je napisao/la: ↑09 mar 2020, 12:16Svi igrači su već tamo, čelendžer je tek završen i moglo se jednostavno onda igrati bez navijača. Najbolje je onda prekinuti kompletnu sezonu i zdravo.
Steta za IW jedva sam cekao da pocne, jbg

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
jeb.iga, ozbiljne su stvari u pitanju, puno ozbiljnije od lupanja po loptici. vidjećemo, valjda su oni koji odlučuju dovoljno pametni! ja mislim da su i OI i EP i RG i sve ostalo trenutno skroz upitni, najmanje fifti-fifti.
p.s. naravno iz teniskog ugla, sve je to zavjera iza koje stoji roger sa svojim lobijem
p.s. naravno iz teniskog ugla, sve je to zavjera iza koje stoji roger sa svojim lobijem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.