Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Chat
Ne do Bog da na ovakvim mladima svijet ostaje. Ako ostaje na ovima sto rata vidili nisu, a 'znaju' sve, ne trebamo se nikad ni maknut naprijed kao sto i necemo. Tj kako ko. Ko je pametan davno su ga prestale ove stvari zanimat i uziva negdje
Neka ga ako mu je ovo vrhunac postojanja. Samo ga se moze zaliti.tuzlak1987 je napisao/la:Imal za ovog trajnog bana, provlaci se vec duze vrijeme po temama PL. Navijac Zrinjskog naravno, pricaju kako postuju sve vjere i nacije4040deuce je napisao/la:Sta je balijice mrtve sta ste se nahajcali
- Marsal
- Kontakt:
Govorim za danas, a ne za 90-te.Unofficialpage je napisao/la:
Nismo ista, i nemoj nas sa ljudima koji podržavaju ratne zločince poistovječivati. Tek kad i naši budu to radili imaš pravo da kažeš da smo isti a do tad ne.
Jašta smo nego isti.
Naša sreća je samo što nismo to sve činili masovno kao Hrvati i Srbi i što su to hvala Bogu individualni slučajevi.
Ali velikom broju Bošnjaka Naser Orić je heroj, Caco je heroj, a riječ je o običnim kriminalcima i ratnim zločincima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- TobeYarabi
- Kontakt:
tek sad se nece smjeti pisati u more 

Koje razmisljanjetutankamon1905 je napisao/la:Ne do Bog da na ovakvim mladima svijet ostaje. Ako ostaje na ovima sto rata vidili nisu, a 'znaju' sve, ne trebamo se nikad ni maknut naprijed kao sto i necemo. Tj kako ko. Ko je pametan davno su ga prestale ove stvari zanimat i uziva negdje

Sta ovdje imas znati sud im presudio na osnovnu cinjenica i dokaza i kraj price
Treba imati muda priznati svoje greske i platiti cijenu.
Samoubistvo je kukavicki cin, ma u kakvim okolnostima.
klix, banjalukaforum, b92, avazov forum, forum hr. Svugdje smeca ima ali taj hercegbosna forum. Stvarno, ali stvarno nemam rijeci.
Pa Ratko Mladic je heroj tamo, vise ljudi Mladica na avataru nego sahovnicu.
Odgovorno tvrdim, da je postojao nacisticki forum 39-e, licio bi na taj Herceg Bosna. Pa ja bih da tamo specijalna jedinica intervenise, kakav skup neandrtalaca.
Samoubistvo je kukavicki cin, ma u kakvim okolnostima.
e taj forumbraco je napisao/la:Index je mala maca za hercegbosna forum.MElloo je napisao/la:Jesi to citao index forumrio_Ferdy88 je napisao/la:Sad ispadosmo mi Bošnjaci krivi što su ih osudili i što je ovaj skončao kako je skončao, traže osvetu za ovo na nama, iako mi veze nemamo sa Haagom
Tamo pola ljudi bi opet u rat islo da nas kolje
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
klix, banjalukaforum, b92, avazov forum, forum hr. Svugdje smeca ima ali taj hercegbosna forum. Stvarno, ali stvarno nemam rijeci.
Pa Ratko Mladic je heroj tamo, vise ljudi Mladica na avataru nego sahovnicu.

Odgovorno tvrdim, da je postojao nacisticki forum 39-e, licio bi na taj Herceg Bosna. Pa ja bih da tamo specijalna jedinica intervenise, kakav skup neandrtalaca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ubici sebe nije casno, to je glupost najveca koju mozes uraditi. Kako mozete opravdati to da se neko ubije? Pa ne znam koliko moras pasti nisko da to sebi uradis.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U ovom slučaju nismo isti, jer oni hvale i podržavaju ratne zločince a u nekoj drugoj temi se može reći da smo isti ali danas ne. Jesu li oni heroji ili zločinci ne znam, Haški sud kaže drugačije za Orića, pa eto valjda znaju ko je šta. Ako je ubio i jednu nevinu osobu treba da bude na doživotnoj robiji uz najgore muke.Marsal je napisao/la:Govorim za danas, a ne za 90-te.Unofficialpage je napisao/la:
Nismo ista, i nemoj nas sa ljudima koji podržavaju ratne zločince poistovječivati. Tek kad i naši budu to radili imaš pravo da kažeš da smo isti a do tad ne.
Jašta smo nego isti.
Naša sreća je samo što nismo to sve činili masovno kao Hrvati i Srbi i što su to hvala Bogu individualni slučajevi.
Ali velikom broju Bošnjaka Naser Orić je heroj, Caco je heroj, a riječ je o običnim kriminalcima i ratnim zločincima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A da li je popio otrov. ...i da li je prebacen u bolnicu ili vuku za nos cijeli svijet uz malo teatralnosti.
Mozda ce ispija viski po ruskim zabitima ko i Milosevic.
Mozda ce ispija viski po ruskim zabitima ko i Milosevic.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
.tuzlak1987 je napisao/la:Imal za ovog trajnog bana, provlaci se vec duze vrijeme po temama PL. Navijac Zrinjskog naravno, pricaju kako postuju sve vjere i nacije4040deuce je napisao/la:Sta je balijice mrtve sta ste se nahajcali
Zadnja izmjena: 4040deuce, dana/u 29 nov 2017, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
Forum ko forum. Na svakom mala milijarda pacijenata, a u stvarnosti sve miševi. To me uopšte ne dotiče što neko online škraba.
med i mlijeko, nidje boljih ljudi
Valjda je zato 150 000 ljudi odlučilo napustiti državu u svega 3-4 godine
Dobro haj mi smo najbolji od svihUnofficialpage je napisao/la:
U ovom slučaju nismo isti, jer oni hvale i podržavaju ratne zločince a u nekoj drugoj temi se može reći da smo isti ali danas ne. Jesu li oni heroji ili zločinci ne znam, Haški sud kaže drugačije za Orića, pa eto valjda znaju ko je šta. Ako je ubio i jednu nevinu osobu treba da bude na doživotnoj robiji uz najgore muke.

Pokušavaju da izjednače, čuj šamar za Hrvatsku s obzirom da su branili našu državurio_Ferdy88 je napisao/la:Sad ispadosmo mi Bošnjaci krivi što su ih osudili i što je ovaj skončao kako je skončao, traže osvetu za ovo na nama, iako mi veze nemamo sa Haagom

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Marsal
- Kontakt:
Nek nas ne brane više tako im BogaDerdiyok je napisao/la:Pokušavaju da izjednače, čuj šamar za Hrvatsku s obzirom da su branili našu državurio_Ferdy88 je napisao/la:Sad ispadosmo mi Bošnjaci krivi što su ih osudili i što je ovaj skončao kako je skončao, traže osvetu za ovo na nama, iako mi veze nemamo sa Haagom

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nigdje ja to nisam rekao. Po pitanju rata jesmo najbolji, nismo činili zločine, individualnih jest bilo i oni trebaju odgovarati. Kažem da nas u ovom slučaju ni 1% ne izjednačavaš s njima koji ratne zločince nazivaju heroje. To što je napustilo toliki broj ljudi BiH nema apsolutno nikakve veze s ovim o ćemu mi pišemo.Marsal je napisao/la:Forum ko forum. Na svakom mala milijarda pacijenata, a u stvarnosti sve miševi. To me uopšte ne dotiče što neko online škraba.
Dobro haj mi smo najbolji od svihUnofficialpage je napisao/la:
U ovom slučaju nismo isti, jer oni hvale i podržavaju ratne zločince a u nekoj drugoj temi se može reći da smo isti ali danas ne. Jesu li oni heroji ili zločinci ne znam, Haški sud kaže drugačije za Orića, pa eto valjda znaju ko je šta. Ako je ubio i jednu nevinu osobu treba da bude na doživotnoj robiji uz najgore muke.med i mlijeko, nidje boljih ljudi
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ozbiljno, ovo nije obicni balkanski forum nego sasvim nova dijagnoza, previse cak i za balkanske pećinarske standarde.Marsal je napisao/la:Forum ko forum. Na svakom mala milijarda pacijenata, a u stvarnosti sve miševi. To me uopšte ne dotiče što neko online škraba.
Govor mržnje je preblag termin za taj forum. Iz SIPE su jednom izjavili da stalno prate govor mržnje na forumima, ako sadržaj na onom forumu nije za ozbiljno shvatiti od te "cyber policije" onda ne znam šta oni smatraju pod ozbiljno. Mada da se razumijemo ja ni ne očekujem da se nešto ozbiljno uradi po tom pitanju ali odlično si poentirao sa tim nacističkim forumom iz 39eKajzer10 je napisao/la:
e taj forum
Pa Ratko Mladic je heroj tamo, vise ljudi Mladica na avataru nego sahovnicu.![]()
- Marsal
- Kontakt:
Čit'o sam ga ovako prije par godina jer je bila tema o susjednom selu gdje je stanovništvo u velikoj većini hrvatsko, kakvih gluposti su se samo navaljali tuKajzer10 je napisao/la:Ozbiljno, ovo nije obicni balkanski forum nego sasvim nova dijagnoza, previse cak i za balkanske pećinarske standarde.Marsal je napisao/la:Forum ko forum. Na svakom mala milijarda pacijenata, a u stvarnosti sve miševi. To me uopšte ne dotiče što neko online škraba.

Nakon sto je popio otrov, sjeo je na stolicu i sudjenje je nastavljeno. Niko nije pomislio da se radi o otrovu.
Nakon sto je ustao sljedeci da mu se procita presuda, Praljak je vidio da niko ne konta sta je uradio, i da mu vrijeme istice da ga se spasi, pa je onda sam rekao kolegama zlocincima oko sebe, POPIO SAM OTROV!
Tad su se javili njegov branilac i ostali da to prenesu Sudiji.
Zasto nije nastavio da sjedi u tisini nakon sto je popio otrov? Popio si za sebe i sjedi i cekaj!
Ali ne, stvar je bila da ipak sve dobije na znacaju, na prekidu i da se i na taj nacin proba UBITI LEGITIMITET Suda u Haagu, kako bi onda kasnije hrvati neprihvatali odluke Suda. Ako je mogao unijeti oteov u Sud, to nije regularan Sud. To ce biti sigurno njihova prica!
Takodje, njegovo samoubistvo je dimna zavjesa iznad HRVATSKE jer ovdje najvise Hrvatska gubi!!!
I takodje, izjave hrvatskih politicara da se Praljak ŽRTVOVAO... hahahhaha za šta se žrtvovao? Pa on je presuđen, za šat se mogao žrtvovati? Zašto se nije otrovao juče?
Čuj žrtvovao se baš kao da je Hrvatska ili hrvatski narod u opasnosti!!!
SUD JE IZREKAO SVE PRESUDE, I POTVRĐENE SU NA 111 GODINA ZA UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT!!!
Hvala i prijatno!
Neka je vječni rahmet i mir žrtvama velikohrvatske politike i agresije...
Budite dostojanstveni, pameni, časni, budite gospoda... [HEAVY BLACK HEART]️
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Nakon sto je ustao sljedeci da mu se procita presuda, Praljak je vidio da niko ne konta sta je uradio, i da mu vrijeme istice da ga se spasi, pa je onda sam rekao kolegama zlocincima oko sebe, POPIO SAM OTROV!
Tad su se javili njegov branilac i ostali da to prenesu Sudiji.
Zasto nije nastavio da sjedi u tisini nakon sto je popio otrov? Popio si za sebe i sjedi i cekaj!
Ali ne, stvar je bila da ipak sve dobije na znacaju, na prekidu i da se i na taj nacin proba UBITI LEGITIMITET Suda u Haagu, kako bi onda kasnije hrvati neprihvatali odluke Suda. Ako je mogao unijeti oteov u Sud, to nije regularan Sud. To ce biti sigurno njihova prica!
Takodje, njegovo samoubistvo je dimna zavjesa iznad HRVATSKE jer ovdje najvise Hrvatska gubi!!!
I takodje, izjave hrvatskih politicara da se Praljak ŽRTVOVAO... hahahhaha za šta se žrtvovao? Pa on je presuđen, za šat se mogao žrtvovati? Zašto se nije otrovao juče?
Čuj žrtvovao se baš kao da je Hrvatska ili hrvatski narod u opasnosti!!!
SUD JE IZREKAO SVE PRESUDE, I POTVRĐENE SU NA 111 GODINA ZA UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT!!!
Hvala i prijatno!
Neka je vječni rahmet i mir žrtvama velikohrvatske politike i agresije...
Budite dostojanstveni, pameni, časni, budite gospoda... [HEAVY BLACK HEART]️
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Svako po 10 profila, lupaj suplju i kreiraj misljenje i stanje. Davno prozvakana fora, prvi put su provalili Putina i Rusku vladajucu elitu. Kasnije su redom zbog istog foru pusili i drugi politicari. Drustvene mreze i forumi su cudo. Ali zapitaj se zasto 80+% ekstremno nastrojenih komentara dolazi sa laznih profila na Fejsu, o forumima nema potrebe ni govoriti tu je u ovakvim situacijama masa laznih profila koja dolazi od par osoba koje opet pisu po direktivi. Pogotovo ovim levatskim tipa klixa, avaza, b92, ovih iz Hercegovine i slicno. Tako da tome ne pridodaji preveliku paznju, opekli smo se dovoljno puta da vise sigurno necemo. Komentari sluze Draganu Covicu, nikom drugom.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad ispadosmo mi Bošnjaci krivi što su ih osudili i što je ovaj skončao kako je skončao, traže osvetu za ovo na nama, iako mi veze nemamo sa Haagom
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Nerminovic
- Kontakt:
P*cko jedno obicno mani se ovog svijeta kako god znas 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BaiMai, feniksptica, juka55, muhamedhulk i 11 gostiju.