Valjda turneja,imali su dosta koncerata u zadnje vrijeme koliko sam vidio.uNbx je napisao/la:Jel ovo random cert, il prave neku turneju?SiamoNoi je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Komedija, pa ARBIH nije bila u stanju odbraniti kvadratni metar a kamoli poći u neko osvajanje. Ne mogu vjerovati, HRT je stvarno postao smiješna televizija.Sarmelino je napisao/la:Sta kae ova na HRT,ARBIH isla u osvajanje Jadranske obale
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Arbih poznata kao svjetska sila. Yebo to sto srbi nisu mogli hljeba sa onako superiornim naoruzanjemRigoletto je napisao/la:Komedija, pa ARBIH nije bila u stanju odbraniti kvadratni metar a kamoli poći u neko osvajanje. Ne mogu vjerovati, HRT je stvarno postao smiješna televizija.Sarmelino je napisao/la:Sta kae ova na HRT,ARBIH isla u osvajanje Jadranske obale

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Praljak drama queen
AJB najjača televizija
Otvoreno govore kako je ovo izrežirani čin da se smakne pozornost sa presude.

Otvoreno govore kako je ovo izrežirani čin da se smakne pozornost sa presude.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Samo još srp i čekić fali i to je to.Rooney88 je napisao/la:Onako brate realno, kada vidis zvijezdu na nebu jel se naljutis na boga? Ili vanzemaljce?Hendo je napisao/la:Šta je ovo ljubim ti kolač, uđem na forum a dočeka me komunistička zvijezda na logu?![]()
Nema ovaj logo veze s komunizmom. Ali se slazem u jednom, ona sijelica je bila ljepsa.
Kocka je bačena
Nisu mogli odbraniti kvadratni metar, ali su odbranili drzavu. ParadoksRigoletto je napisao/la:Komedija, pa ARBIH nije bila u stanju odbraniti kvadratni metar a kamoli poći u neko osvajanje. Ne mogu vjerovati, HRT je stvarno postao smiješna televizija.Sarmelino je napisao/la:Sta kae ova na HRT,ARBIH isla u osvajanje Jadranske obale

I to pored sve superiornosti u naoruzanju I tehnici vas i srba.
Sa ove distance ,majku vam boziju,u jednom trenutku tehnicki slabija armija u naoruzanju i brojnom stanju, istovremeno je tukla po pi cki i vas i srbe i domaće izdajnike (fikret).
U omjeru snaga 1-4. ....
Maksuz selam za tebe
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Davno je rečeno: "Četnik je četnik, a ustaša je četnik i po'“
Bošnjaci/Muslimani su krivi samo što su živi i što su sve golgote izdržali. Ovi jedni branili Srbiju u Srebrenici, Prijedoru i Sarajevu, a ovi drugi branili jadransku obalu stotinama kilometara unutar Bosne.
Bošnjaci/Muslimani su krivi samo što su živi i što su sve golgote izdržali. Ovi jedni branili Srbiju u Srebrenici, Prijedoru i Sarajevu, a ovi drugi branili jadransku obalu stotinama kilometara unutar Bosne.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Koju državu?solinas je napisao/la:Nisu mogli odbraniti kvadratni metar, ali su odbranili drzavu. ParadoksRigoletto je napisao/la:Komedija, pa ARBIH nije bila u stanju odbraniti kvadratni metar a kamoli poći u neko osvajanje. Ne mogu vjerovati, HRT je stvarno postao smiješna televizija.Sarmelino je napisao/la:Sta kae ova na HRT,ARBIH isla u osvajanje Jadranske obale![]()
Sa ove distance ,majku vam boziju,u jednom trenutku tehnicki slabija armija u naoruzanju i brojnom stanju, istovremeno je tukla po pi cki i vas i srbe i domaće izdajnike (fikret).
U omjeru snaga 1-4. ....
Maksuz selam za tebe
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dobro mi ikako postojimo od ove silne pomoći.Romagnoli13 je napisao/la:Davno je rečeno: "Četnik je četnik, a ustaša je četnik i po'“
Heroji, ne zločinci.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
solinas je napisao/la:Nisu mogli odbraniti kvadratni metar, ali su odbranili drzavu. ParadoksRigoletto je napisao/la: Komedija, pa ARBIH nije bila u stanju odbraniti kvadratni metar a kamoli poći u neko osvajanje. Ne mogu vjerovati, HRT je stvarno postao smiješna televizija.![]()
U omjeru snaga 1-4. ....
Maksuz selam za tebe
Zivis u oblacima mala
i do tebe ne dopire moj glas
ljubav jos nikom nisi dala
i ne slutis kakva sreca ceka nas
Ti zivis u oblacima bijelim
dodji blize da cujes pjesmu tu
s tobom bih zelio da dijelim
one male radosti u snu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Koju državu?[/quote]
Bosnu i Hercegovinu,
Bosnu i Hercegovinu,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Da mi je dočekat da korisnik Besic dobije trajni, forum bi procvao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ja sam mislio da je Šešelj najveći showmen u istoriji Haga, al ga danas Praljak ostavi u prašini xD
Koju državu?[/quote]Besic je napisao/la:e
Bosnu I Hercegovinu
Googlaj eto, ali tu drzavu su odbranili I poslali svim sanjarima u regionu poruku da ce ts drzava opstati bez obzira ko je napadao I sa kojom silom, I da nikada nece moci ostvariti taj plan.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zašto ti ja smetam?Brokula je napisao/la:Da mi je dočekat da korisnik Besic dobije trajni, forum bi procvao
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Torbicom ga Besicu.Besic je napisao/la:Zašto ti ja smetam?Brokula je napisao/la:Da mi je dočekat da korisnik Besic dobije trajni, forum bi procvao
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.